Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie chciałam o to pytac....ale jak nie chcesz to nie mow ??? czy Synek zasnął tak poprostu....czy nie cierpiał.....i czy był wtedy w klinice czy u Ciebie Neris ???

Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj teraz - rozumiem, ze to wszystko bardzo boli :(

Posted

To zawsze tak boli...
Dlaczego los był dla niego tak okrutny?
Z drugiej strony gdyby nie to straszne okaleczenie to może nie znalazłby sie u Neris i nie przeżył u niej roku, który być może był najlepszym w jego życiu?

Synusiu zawsze będziemy o Tobie pamiętać:-(

Neris:glaszcze:

Posted

Zobacz Synku, będziesz miał Tomka do towarzystwa...

Tomek czekał na syna - za miesiąc urodzi mu się wyczekany syn, ale on już go nie zobaczy...

Posted

Neris napisał(a):
Dopiero dzisiaj zaczęłam płakać.

I nie mogę przestać.

Mój Synek...

Płacz, Neris, tyle ile będziesz potrzebowała. Przecież to ludzkie, dzięki temu dajemy radę przetrwać najtrudniejsze chwile.

Synek jest już teraz szczęśliwy, nic go nie boli i biega sobie wesoło na czterech łapkach. Kiedyś spotkacie się znowu.

Trzymaj się, wszyscy przytulamy Cię mocno.

Posted

Na szczęście Synek trafił do Ciebie Neris, do kochającej osoby do przytulnego domku...
Wiem jakie to ciężkie....
[*] :(
Tomek się nim zaopiekuje i nic już nie boli....

Posted

Mógł mieć lepszy dom, dom w którym byłby jedynakiem, nie zdążył...

Nawet nie wiecie jak tu teraz cicho.

Zawsze wiedziałam kiedy trzeba wstawać bo Synek ogłaszał to donośnie.
I jak przechodziłam obok jego kanapy a nie położyłam mu ręki na głowie nawet na chwilkę to też krzyczał na mnie z oburzeniem.

Niedawno nauczył się biec za piłką. No, może nie biec, ale doganiał ją swoim tempem a potem nie wiedział co dalej. Bawiła go sama pogoń.

Teraz szli byśmy nad rzekę z Zulą i Miłkiem, tamci by się wykąpali a Synek leżałby na piasku obok mnie i patrzył zdziwiony jak to można dobrowolnie włazić do tego mokrego.

Posted

Neri, miał u Ciebie tyyyyyyle miłości.
Szczęście w tym nieszczęściu,że odszedł w snie , bez bólu ,a Tobie Neris, kochany Synek oszczędził podjęcia najtrudniejszej decyzji.Mądry psiuniek.