Ania+Milva i Ulver Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 kreatynina ponad 10??:(:( pieprzone nerki!!!! neris trzymaj się!! Quote
Dusza Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Neris przytulam ciepło Synku walcz piesku kochany mojemu Gandusiowi sie z nerkami nie udało może Tobie sie uda :placz::placz::placz: Quote
diana79 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Synuś walcz :modla: tyle przeszedłeś musisz z tego wyjść :modla: Quote
madziorna Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Myślami ciągle jestem z Wami... Musi być dobrze... MUSI!!! Quote
carpedijem Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 czy wy też ciągle odświeżacie ta stronę w oczekiwaniu na jakieś wieści? jestem całym serduchem z Synusiem. i Puziak też, chociaż chrapie mi pod stopami Quote
kaerjot Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Neris musisz być dzielna. Synku, proszę postaraj sie. Quote
Neris Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Zrobił wielkie siku i zjadł trochę serka waniliowego. Wiem, że to nic nie znaczy ale to zawsze cos... Kontrolne badania jutro - wszystko zależy od tego, jakie będą... Quote
epe Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 OOOO!! Zjadł serka-mówisz? Oby to był pierwszy znak cudu!! Quote
Kasia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Aguś, trzymam kciuki za Was! :glaszcze: Synek walcz i wyjdź z tego cholerstwa!!! Quote
Selenga Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Neris, nie dawaj mu serka!!! Przy nerkach bardzo ważna jest dieta, musi być bezbiałkowa, a serek to samo białko. Wiem co mówię - moja mama, mój Gucio, moja Saga - ją udało się uratować, ale już 2 lata jest na diecie bezbiałkowej Quote
zachary Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Odrobinka, czyli pół pojemniczka...??? :mad:Neris, trzymajcie się ciepło.Te tony dobrych życzeń,myśli,energii muszą zadziałać.!!!Muszą, nie ma innego wyjścia!!!:loveu: Quote
Hakita Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Neris, modlę się o CUD dla Synka......... To nie teraz, to jeszcze nie ten czas... Synku, walcz kochany Piesku, walcz!!! Neris przytulam Was mocno i cały czas myślami jestem z Wami.... Quote
Recommended Posts