Hakita Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Nerisku........... Kreatynina 9,3 mocznik 318 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Znasz normy.......... Przecież to wariacja z wynikami..........!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: Quote
Neris Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 znam i czekam na powtórkę biochemii albo to koszmarny sen albo nie wiem jak leżał na stole do rtg i na chwilę zniklam mu z oczu to próbowal się podnosić i szukał mnie wzrokiem. to nie może się tak skończyć Quote
maciaszek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Miejmy nadzieję, że sprzęty oszalały, źle policzyły i dlatego wyniki są jakie są... Quote
LittleMy Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 trzymamy kciuki za Was !!! Synku, nie poddawaj sie....... Quote
Neris Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Pomimo intensywnego płukania wyniki są takie: Boże, daj mi siłę... :-( Quote
maciaszek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 To jakiś koszmar... :(. Neris, Synku - trzymajcie się! Quote
epe Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Boże drogi! Synku kochany-dlaczego jest Ci pisany taki cięzki zywot?:placz: Dobrze,że dane ci są chwile szczęścia u Neris-twojej najmilszej i najczulszej opiekunki! Neris-ryczę,nie mogę się opanować:placz::placz::placz::placz: Ale trzymam kciuki-czasem cuda się zdarzają! Quote
Neris Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Ale nie mnie Mnie się zdarzają tylko kopniaki od losu... Nie mam już nadziei na cud, jeszcze dajemy kroplówki ale nie wiem już po co. Quote
epe Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Mam trochę lat i zaobserwowałam,że kopniaki od losu miewają głównie dobrzy ludzie! Potworom na tym łez padole zyje się jak w niebie! Może to taki sprawdzian ile można wytrzymać- jak z Hiobem? Quote
Kanzaj Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Boże drogi, czyli wysiadły mu nerki?.... Tak nagle?... Cudzie - stań się!!! Quote
maciaszek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Neris, wiem, że nie pozwolisz się Synkowi męczyć... Dlaczego tak musi być? Co się stało? Dlaczego tak nagle? :( Quote
Neris Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 gwałtownie rosną wskazania - to przerażające. Wynioslam go do ogrodu, leży na kołdrze przykryty kocami. Niech ma trochę słońca... Quote
LittleMy Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 :placz::placz::placz: to niesprawiedliwe !!!! Quote
ANETTTA Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 LittleMy napisał(a)::placz::placz::placz: to niesprawiedliwe !!!!:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:tak nagle :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
olenka_f Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 o mój Boże jeszcze Synuś :placz::placz::placz: Quote
ANETTTA Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 outsi napisał(a):Synku, Neris, trzymajcie się dzielnie...:-(:-(:-(trzymajcie sie i zdrówka zycze Quote
Recommended Posts