Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno tu nie zaglądałam ... Neris...Synuś wygląda pięknie. Po prostu cudowny szary wilk. Tylko uszy trochę za kłapciate :) Dziwię się ,że nie znalazł domku. To takie piękne psisko. A może w duchu się modli o to...bo chce zostać u Ciebie...stąd to nocne "darcie japy" Ja pozdrawiam Cię cieplutko i .. WRACAJ DO ZDROWIA!!!

Posted

Pozdrawiam Ciebie Neris i zycze szybkiego powrotu do zdrowia,jestem pelna podziwu dla Ciebie i Twojej milosci dla pieskow.Sama tez mam dwa psy ze schroniska,jeden 17 latTimek i juz na emeryturze,a druga mloda suczka Szila..Coreczka prawie rok...SZKODNIK..:) Niestety moje ciasne mieszkanko wiecej sierot nie pomiesci ,a rodzinka 4 osoby.Czasami i tak sie o siebie potykamy.Bardzo wzruszyl mnie los Synusia,wydaje mi sie ze juz lepiej to mu nigdzie nie bedzie jak u Ciebie ,a juz nie chce myslec jakby przezywal rozstanie z Twoim domkiem.Wypada mi tylko zyczyc by Synus dozyl emeryturki na Twojej kanapie Neris :)

Posted

Ja mu dam emeryturę... zarobilby chociaż na siebie, a tak to trzyma stypendiumna moim koncie.

Myślałam, żeby go dać do opery. tam jest ważna sila głosu, ale i jego wytrzymałość, a ten dziad ryczy jak tylko zaczynam się szykować do wyjścia. Wracając też go słyszę, a to daje mi podstawy sądzić ze ryczy cały czas kiedy mnie nie ma... teraz tylko ukierunkować ten glos jakoś i już!!

Jak tylko będzie cieplej on i Polo pożegnają się z jajkami. O!!

Posted

[quote name='Diana S']Neris jesteś wielką osóbką o dużym serduszku....:loveu: :loveu:

A to to skąd wiesz? Wagę masz podpiętą do monitora :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Neris']A to to skąd wiesz? Wagę masz podpiętą do monitora :placz::placz::placz:

Neris mi nie potrzebna waga :razz:.

Masz wielkie serducho pełne miłości... bo tyle robisz dla psiaków...:p...

Posted

[quote name='Neris']Ale "jesteś wielką osóbką"... :placz::placz::placz: WIEM no... niedlugo zamiast kurtki będę sobie kupować namiot.

Neris miłość psiaków ci to wynagrodzi...

bo czyż jest coś cudowniejszego kiedy widzisz radość, uśmiech na tych mordkach... :p

Posted

Neris napisał(a):
A to to skąd wiesz? Wagę masz podpiętą do monitora :placz::placz::placz:

Neris to Twoje wielkie, gorące, kochające serduszko dla zwierząt tyle waży :)

Posted

...jesli pozbędziesz Go jajeczek.... to zamiast poważnym basem będzie Ci darł japę cienkim dyszkantem. Nie wiem co lepsze. Poważnie wyglądajacy, dwu jajeczny , wyjący nisko Synuś.....czy śmieszny ,bez jajeczny Farinelii .Powim Ci.....żal mi tych jajcząt :) Przemyśl jeszcze to zagadnienie :)) Pozdrawiam:))

Posted

Nescca ma dużo racji w tym co pisze!! :evil_lol:
Neris,a jak zdrówko? Mam nadzieję,że już dobrze!
A co do Synka- kastracja jest dobra dla zdrowia,osłabia agresję,ale czy eliminuje pyskowanie? Byłabyś pierwszą osoba,która może się o tym dowiedzieć robiąc doświadczenie na Synku!

Posted

uważajcie, Dziewczyny... za takie "spamowanie"... oberwałam punkty karne...

A co u bohatera wątku słychać?... Synuś, uproś Cioteczkę, niech ci nowe fotki zrobi... bo potem, jak zrobi z ciebie "ostatniego kastrata"... cienko będziesz śpiewał, oj cienko!...