volontariuszka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 akucha napisał(a):My tu nie mamy nic do gadania :evil_lol: Tu szefuje Nerisowa ;) oo! a myślałam, że pomożecie jej w podjęciu decyzji :) a ona taka samodzielna i w ogóle... :p Quote
Neris Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Polo szczeka na Synka, on się denerwuje i po jakims czasie też zaczyna szczekać. MOje jamniki uznały że Ofka ma cieczkę. NIE MA. Jutro lecimy do weta bo boję się czy to nie początek ropomacicza. WSZYSCY SZCZEKAJĄ. Polo - nie wiem dlaczego, Synek - bo Polo szczeka, Krokoś - bo Ofka go pociąga, Mumin - powód ten sam, Ofka - bo jest wkurzona na Krokosia i Mumina. Synek generalnie nie bardzo chce korzystać ze świeżego powietrza, woli siedzieć w domu rozkopując kocyk. Przytula się całym sobą, wtula i potrafi tak trwać. Siadam z nim na kocyku, wtulamy się w siebie i tak siedzimy. Quote
katya Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Neris napisał(a): Przytula się całym sobą, wtula i potrafi tak trwać. Siadam z nim na kocyku, wtulamy się w siebie i tak siedzimy. Prawdziwy synek z Synka. Sam niet, tylko z mamusią... Quote
olenka_f Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Synek to śliczny chłopczyk jemu trzy kończyny nie przeszkadzają, ale chyba ludziom tak i szlak mnie trafia Quote
Hakita Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 I na dzień dobry biegniemy na górę pokazać się wszystkim!!! Quote
LittleMy Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 nie sadzilam, ze tak ciezko mu bedzie znalezc dom :( Quote
Lucy* Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 jak można mu pomóc w szukaniu domu ? macie plakat ? ogłoszenia ? allegro ? :kciuki: :kciuki: Quote
Lucy* Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 a jak plakat np już jest to poproszę na lucykol@gmail.com Quote
t_kasiek Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Przytula się całym sobą, wtula i potrafi tak trwać. Siadam z nim na kocyku, wtulamy się w siebie i tak siedzimy. bo Synuś tak bardzo potrzebuję bliskości człowieka !!!!!!!!! Quote
volontariuszka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 skoro nie doświaczał nigdy miłości ze strony człowieka to dobrze mu teraz z Neris... Biedactwo... :-( Kochany Synek szuka domku!! :placz: Quote
akucha Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Neris pojechala dziś do kliniki. Jej jamniczka Ofka dostała ropomacicza. Jest po operacji, wybudziła się. Dzwoniłam przed chwilą do Neris, ale nie odbiera, pewnie wracają do domu Synuś ma Allegro, plakatów chyba nie ma. Quote
Roxana Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Biedna Ofka :shake: Trzymam za malutką kciuki! Biedna Neris, co się jeszcze do Niej przyczepi... Neris trzymaj się! Synku do góry po domek! Quote
magda222 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Jak się czują Ofka i Synek?Trzymam kciuki Synciu żebyś znalazł kochający domek! Quote
Hakita Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Trzymamy kciuki i czekamy na wiadomości... Oby wszystko było dobrze... Quote
Neris Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Ofka ładnie przespała noc, dzisiaj jeszcze jest słaba i wymęczona, ale będzie dobrze. Ma strasznie spuchniętą łapkę, bo przy okazji operacji usunięto jej też narośl na nóżce. Synek się nade mną zlitował i wstał dopiero o 7,55, więc mogłam wczorajsze nerwy odespać. Oni są tacy śmieszni. Te piesy moje. Rano skaczą wokół drzwi, że już trzeba ich wypuszczać, szybko bo nie wytrzymają!!!! Po czym robią kółko wokół podwórka i biegiem wracają do domu. Synek oczywiście jest PIERWSZY do powrotu. Quote
Kasia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 akucha napisał(a): Synuś ma Allegro, plakatów chyba nie ma. Miał allegro, które sie skończyło. Wystawiłam pod rząd 5 aukcji, z których nie było żadnego odzewu, kompletnie nic...:shake: Według mnie nie ma sensu po raz 6 wystawiać taką samą aukcje...Trzeba zmienić tekst, zdjecia, tytuł. Jesli dostanę jakieś informacje i nowe zdjęcia to z przyjemnościa zrobie mu nową aukcję. Quote
t_kasiek Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Neris napisał(a):Synek oczywiście jest PIERWSZY do powrotu. mówimy o tym samym Synku na trzech łapkach ?? :loveu: on jest taki rajdowiec ??? :loveu: Quote
Hakita Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ja to mogę zrobić plakaciki - takie proste, ale zawsze. ;) Przydałby mi się też tekst, bo nijak nie mam kiedy kombinować tekściku. :shake: Quote
Recommended Posts