troglodytes Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Może, w końcu, ktoś mnie tu zobaczy ? :shake: :shake: :shake: Quote
Neris Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Muszę go natychmiast zabierać, czekam na tatę, ma być dopiero w sobotę, cholera nie wiem co robić. Wczoraj na gg rozmawiałam z panią która o Synka wypytywała. Mam wielką nadzieję, że coś z tego będzie... Quote
akucha Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Masz go zabrać już, dzisiaj? Czy do soboty moze jeszcze zostać? Quote
Neris Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 4 suki Chart mają cieczki, Synek ujada, wyje, szczeka, szaleje. Otwiera sobie drzwi. Musze go zabrać dzisiaj, najpóźniej jutro. Nie wiem dlaczego wydawało mi się, że podczasj drugiej operacji został również wykastrowany. Quote
halbina Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 czekamy na wieści... i trzymamy wciąż kciuki, żeby były dobre... Quote
Neris Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Gdyby nie wymiana podłogi, to nie byłoby problemu, ale dzisiaj zerwałam podłogę w pokoju i dopóki nie położę nowej to będzie kiepsko. Quote
agur Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 A ile Synek ma lat?Albo miesięcy jeszcze? w górę! hopa! Quote
t_kasiek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 To jeszcze młody psiak jest !!!!!!! A tyle już musiał przejść:( Quote
justynavege Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 włąsnie Neris jak by tu Synka nakierować ku temu domkowi? Quote
Neris Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Synek juz u mnie. Ma na łokciu jakąś wielką dziurę, wystraszyłam się że ktoś go dziabnął, ale to jest stara rzecz i to głęboka - cały przedpokój pochlapany krwią... Nie mam siły, nie wiem co robić, nie mam gdzie go umieścić, otwiera sobie drzwi i rozpaczliwie wyje kiedy się go zostawi samego. Quote
Recommended Posts