Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...w końcu u Ciebie ten kojec posłuży wielu jeszcze bidom...

dokładnie tak samo sobie pomyślałam....jak już uda się znaleźć domek dla Synka to kojec zostanie jakiemuś innemu psiakowi !!!!

A naprawdę mogłabyś się nim zająć jako DT ???

Posted

[quote name='Neris']Nie wiem, czy to ma sens, ale wymyśliłam żeby postawić u mnie w ogrodzie najtańszym kosztem kojec - nie dla Synka, tylko dla innego psa który nie jest że tak powiem miły dla innych samców. Wtedy Synek przyszedłby na DT do mnie. I ewentualnie byłoby tak, że raz jeden jest w tym kojcu a raz drugi. Albo ja sama nie wiem.

Myśl że on miałby się tułać jest dla mnie nie do zniesienia. Tu poczekałby sobie na domek.
Nie mam wielkiego terenu, ale jest.

Synek ma jeszce sporo pieniędzy, nie wiem, proszę wypowiedzcie się, sama nie chcę decydować, na moim koncie jest około 2,300 zł należących do Synka, czy jest w ogóle sens marnować je w taki sposób?

to najwspanialszy pomysł :multi:
Neris jesli tylko mozesz stawiaj ten kojec :)
czy potrzeba jeszzce pieniedzy ? no bo kojec kojcem ale chyba jak juz niech bedzie porzadny i z cieplą budą , no i dojdzie Ci jeszcze jeden pysiol do wykarmienia

Posted

Synek w kojcu będzie rozpaczliwie ujadał, więc to jest dość słabe rozwiązanie, ale że w domu po prostu NIE MA więcej miejsca to ktoś z domu będzie na wymiankę z Synkiem lądował w kojcu...

NIestety gotowe kojce już z budą kosztują około 2,600-2700, ale siedzę i szukam. Bo Synek nie wyskoczy, nie zwieje, ale ten "wymiankowy" już chętnie, więc to musi być solidne.

Posted

Dziś puściłam wiadomości u mnie w przychodni weterynaryjnej......i do wspaniałej dziewczyny....wolontariuszki z "TARY". Tam Oni wszyscy są naprawdę wspaniałymi ludźmi. Mam nadzieję ,że Synuś znajdzie kochający i przytulny domek....taki jaki mu się od dawna należy.

Posted

jasne,że bardzo dobry pomysł.Znając Neris kojec nie będzie bezrobotny ani przez chwilę.Moze uratować zycie jeszcze wielu psiakom.

Posted

Szukałąm, na alegratce był jakiś kojec kilka tygodni temu - wtedy szukałam w innym celu, ale ponad 1000 i ludzi enie raczyli odpisać na maila.

Posted

Napisałam do tych ludzi z Allegro, bo na mapie znalazłam 8 miejscowości o nazwie jaką podali jaki miejsce zamieszkania. Najbliższa gdzieś pod Kielcami.

W środę-czwartek przyjedzie mój tata, będziemy kombinować. Od Jamnicznej Rodziny dostałam betonowe płyty - łatwe do utrzymania w czystości, fajne, ciężkie. Może dokupimy takie panele ogrodzeniowe, słupki się wmuruje i już...