justynavege Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Synku domek potrzebny gdziekolwiek by nie był............... Quote
t_kasiek Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 domek jest...tylko jeszcze nie wie, że to właśnie Synka szuka !!!! Quote
Neris Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Z różnych przyczyn Synek musi opuścić dom Chart. Zupełnie nie wiem co robić. Ja mam w hotelu wielkiego samca który drugiego dużego nie zaakceptuje, nie ma mowy... Quote
diana79 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 i co teraz będzie z Synkiem :placz: ludzie ratujcie :modla: :modla: :modla: Quote
Hakita Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 O Matko!!! :placz: Neris, co myślisz o tych adopcjach zagranicznych??? Chyba Pajunia się tym zajmuje... Quote
maciaszek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ile mamy czasu na znalezienie chłopakowi lokum? Quote
Neris Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Nie wiem, dzisiaj dzwoniłam i słyszałąm jak rozpaczliwie ujada w kojcu. On musi być w domu. Kocha ludzi i chce być z nimi. W ostateczności będzie musiał przyjechać do mnie, ale to już dla mnie naprawdę ostateczność. Quote
maciaszek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 A byłaby możliwość przenieść go do drugiej wetki, na miejsce Szczękusia, który (trzymam kciuki!) zaraz wybędzie do domku? Quote
Neris Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Dzięki Lupe. Nie ma możliwości przeniesienia Synka do drugiej wetki, stamtąd też musi odejść część psów. Quote
nescca Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ja już puszczam info. gdzie tylko można. Koleżakna ze Szczecina też popyta gdzie się tylko da..... Jak inaczej mogę pomóc? Synuś ukradł mi serducho!!! Gdybym tylko miała jak....A tu blok... II piętro i 5 zwierzaków. On ma najmądrzejsze oczyna świecie. DO GÓRY SYNECZKU!!!!!! Quote
justynavege Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Neris']Z różnych przyczyn Synek musi opuścić dom Chart. Zupełnie nie wiem co robić. Ja mam w hotelu wielkiego samca który drugiego dużego nie zaakceptuje, nie ma mowy... o rety :-( co robić?? do kiedy Synek moze zostać u Chart?? Quote
Neris Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Nie wiem, chyba za bardzo nie ma czasu. Byłoby źle gdyby Chart miała kłopoty przez to, że ma zbyt wiele psów, nie chcę tłumaczyć bo to jej prywatna rodzinna sprawa, ale jest poważnie. Quote
LittleMy Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 ja zawsze bylam przekonana, ze po takiej historii to on od razu domek znajdzie :( a tu nic? eh... Quote
Hakita Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 DOMEK DLA CUDOWNEGO SYNUSIA PILNIE POTRZEBNY, CHOCIAŻ DT!!! POMOCY!!! Quote
Neris Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Nie wiem, czy to ma sens, ale wymyśliłam żeby postawić u mnie w ogrodzie najtańszym kosztem kojec - nie dla Synka, tylko dla innego psa który nie jest że tak powiem miły dla innych samców. Wtedy Synek przyszedłby na DT do mnie. I ewentualnie byłoby tak, że raz jeden jest w tym kojcu a raz drugi. Albo ja sama nie wiem. Myśl że on miałby się tułać jest dla mnie nie do zniesienia. Tu poczekałby sobie na domek. Nie mam wielkiego terenu, ale jest. Synek ma jeszce sporo pieniędzy, nie wiem, proszę wypowiedzcie się, sama nie chcę decydować, na moim koncie jest około 2,300 zł należących do Synka, czy jest w ogóle sens marnować je w taki sposób? Quote
Kasia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Aga to nie jest marnowanie pieniędzy - one należą do Synka a Ty chcesz mu pomóc :lol: Gdzie będzie miał lepiej jak nie u Ciebie? :loveu: Quote
halbina Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ja bym nawet nie oszczędzałą na tym kojcu, skoro są pieniądze... w końcu u Ciebie ten kojec posłuży wielu jeszcze bidom... taka inwestycja na pewno się nie zmarnuje u Neris, dziewczyny! A Synek miałby zapewnioną opiekę na czas konieczny do znalezienia nowego domu, a może i dożywotnio... :oops: Quote
Hakita Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 W obecnej - dramatycznej sytuacji i ja jestem zdania, że to dobry pomysł. ;) Tak, jak Dziewczyny napisały, to nie będzie zmarnowana inwestycja, kojec napewno się przyda. ;) Quote
Recommended Posts