Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z różnych przyczyn Synek musi opuścić dom Chart.

Zupełnie nie wiem co robić.
Ja mam w hotelu wielkiego samca który drugiego dużego nie zaakceptuje, nie ma mowy...

Posted

Nie wiem, dzisiaj dzwoniłam i słyszałąm jak rozpaczliwie ujada w kojcu.

On musi być w domu. Kocha ludzi i chce być z nimi.

W ostateczności będzie musiał przyjechać do mnie, ale to już dla mnie naprawdę ostateczność.

Posted

Ja już puszczam info. gdzie tylko można. Koleżakna ze Szczecina też popyta gdzie się tylko da..... Jak inaczej mogę pomóc? Synuś ukradł mi serducho!!! Gdybym tylko miała jak....A tu blok... II piętro i 5 zwierzaków.
On ma najmądrzejsze oczyna świecie. DO GÓRY SYNECZKU!!!!!!

Posted

[quote name='Neris']Z różnych przyczyn Synek musi opuścić dom Chart.

Zupełnie nie wiem co robić.
Ja mam w hotelu wielkiego samca który drugiego dużego nie zaakceptuje, nie ma mowy...

o rety :-(
co robić??

do kiedy Synek moze zostać u Chart??

Posted

Nie wiem, chyba za bardzo nie ma czasu.

Byłoby źle gdyby Chart miała kłopoty przez to, że ma zbyt wiele psów, nie chcę tłumaczyć bo to jej prywatna rodzinna sprawa, ale jest poważnie.

Posted

Nie wiem, czy to ma sens, ale wymyśliłam żeby postawić u mnie w ogrodzie najtańszym kosztem kojec - nie dla Synka, tylko dla innego psa który nie jest że tak powiem miły dla innych samców. Wtedy Synek przyszedłby na DT do mnie. I ewentualnie byłoby tak, że raz jeden jest w tym kojcu a raz drugi. Albo ja sama nie wiem.

Myśl że on miałby się tułać jest dla mnie nie do zniesienia. Tu poczekałby sobie na domek.
Nie mam wielkiego terenu, ale jest.

Synek ma jeszce sporo pieniędzy, nie wiem, proszę wypowiedzcie się, sama nie chcę decydować, na moim koncie jest około 2,300 zł należących do Synka, czy jest w ogóle sens marnować je w taki sposób?

Posted

ja bym nawet nie oszczędzałą na tym kojcu, skoro są pieniądze... w końcu u Ciebie ten kojec posłuży wielu jeszcze bidom... taka inwestycja na pewno się nie zmarnuje u Neris, dziewczyny! A Synek miałby zapewnioną opiekę na czas konieczny do znalezienia nowego domu, a może i dożywotnio... :oops:

Posted

W obecnej - dramatycznej sytuacji i ja jestem zdania, że to dobry pomysł. ;)
Tak, jak Dziewczyny napisały, to nie będzie zmarnowana inwestycja, kojec napewno się przyda. ;)