Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Synusiu.....nie mogę wziąć Cię do domku....ale mieszkasz w moim serduszku. Leć do góry po nowy domek. LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!! Nie widzicie tego aniołka w psiej skórze? Pokochajcie go i przygarnijcie!!!!!!!!!!!!!!! Te męki jakie przeszedł powinny być mu wynagrodzone. U nas...ludzi , jeśli ktoś za życia przechodzi takie męki.... to po śmierci nazywa się go świętym. .... Jeśli istnieje tęczowy most.....i to drugie życie dla naszych braci mniejszych...... to wiemy ,że synuś ma już aureolkę. HOP NA GÓRĘ!!!!!!!!!!

Posted

Ktoś na Dogo pomaga w adopcji Psiaków za granicę i właśnie trzy-łapków...
Tylko nie pamiętam, kto...:oops:
No, ale pamiętam, że Neris nie chciała żeby Synuś był tak daleko...ja też bym nie chciała...:-(

Posted

Hakita napisał(a):
Ktoś na Dogo pomaga w adopcji Psiaków za granicę i właśnie trzy-łapków...
Tylko nie pamiętam, kto...:oops:
No, ale pamiętam, że Neris nie chciała żeby Synuś był tak daleko...ja też bym nie chciała...:-(

Mysle,ze w ostatrecznosci trzeba tez barc pod uwage adopcje zagraniczna jesli w Polsce nic nie mozna znalezc.Dla Synka tez nie jest dobre dlugie bycie z Chart,przeciez on sie z dnia na dzien bardziej przyzwyczaja i pozniej bedzie znow cierpial gdy bedzie musial isc do innego domu.

Posted

Domku ukochany przybywaj!!!

To prawda, jak nie będzie innego wyjścia, to myślę, że powinno się taką opcję rozważyć, ale to musi się Neris wypowiedzieć.