asiak Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='justynavege']Synku przypomnij swoją usmiechnietą mordeczkę wprost nie mogę się napatrzyć na tą mordusie uśmiechniętą... taki kochany psiak...:loveu: Quote
Neris Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 I żałujcie, że nie możecie zanurzyć dłoni w jego sierści... jest taka śmieszna w dotyku, ni to miękka ni to szorstka. Quote
Hakita Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Kochany Synek nadal czeka na swój wymarzony domek...:loveu: Quote
Roxana Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Przypominaj się kochanie :loveu: Dobry domeczek bardzo potrzebny :multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 No własnie...im dłużej tym trudniej niestety. A jak z jego ogłoszeniami...jak allegro-czy ktos obserwuje naszego ślicznoszka? Quote
Roxana Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nie chować mi się tu na szarym koncu, tylko przeć do przodu proszę w poszukiwaniu dobrego domku! Pokazać się wszystkim prędziutko! Quote
Tootiki Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Synku, gdzie ten szczęśliwiec, który zasłuży na Twoją miłość i wierność?? Quote
Neris Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Synek bardzo boi się burzy. Jeśli jest na wybiegu to nieomylnie wyczuwa że burza się zbliża i natarczywie domaga się powrotu do domu Quote
Neris Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Chyba trzeba by było szukać w daleeeeeeeeeeeeeeekich przodkach... Quote
Neris Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Nie wiem czy coś będzie widać. Podostrzałam, ale czy to coś dało... Mam jeszcze fakturę na 195 zł za drugą operację. Sądzę że na koszty utrzymania trzeba liczyć jakieś 200 zł miesięczni i tyle wyślę do Chart. Pozbieram to wszystko do kupy i jak już zrobię przelew to uaktualnię rozliczenie Synka. Quote
Roxana Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Syneczek tak samo się boi burzy jak mój Czakuś. U nas jeszcze nawet nie pada, nie grzmi, nie błyska a Czaki się do szafy pakuje trzęsąc się jak galareta- to oznacza, że będzie burza i nigdy się nie myli... Synuś przypominaj się kochany :loveu: Quote
ewatonieja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 justynavege napisał(a):Synku przypomnij swoją usmiechnietą mordeczkę Przystojny Synuś po przejściach szuka bezpiecznej przystani i odpowiedzialnego człowieka o wielkim sercu! Quote
*zaba* Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 A moze ktos z rana zauwazy Synusia?? Halo domku!!!! O kurcze 500-setny post,moze ta okragla liczba przyniesie szczescie? Quote
Hakita Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Synulku kochany, dlaczego Ty musisz tyle czekać??? :-( Do góry Mordeczko kochana!!! :multi: Quote
monita Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 To on jeszcze nie ma domku :shake: Tyle mnie nie było, a tu nic się nie zmieniło :shake: Quote
Recommended Posts