Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widze,ze w czasie gdy mi ciachano migdalki Synka pozbawiono lapy :-(

Najwazniejsze,ze bedzie zyl :multi: Super robota :lol:

A czy czasem nie jest to LISIA ? Wlasnie zauwazylam w jeszcze innym watku propozycje 1,000 zl.Jezeli sie myle to bardzo przepraszam te osobe.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba nic się nie da zrobić z tą tylną łapką, tam po prostu nastąpiły zaniki mięsniowe - może on na przykład kiedyś wpadł pod auto, zwichnął tę łapkę i długo jej nie używał...

Posted

Zawsze się jakaś mendoza znajdzie co zamiast pomóc tylko utrudnia :mad:
Był popyt na cegiełki, ludzie kupowali i kupiliby też te co ta oszołomka i kaska by normalnie wpłyneła, a tak zblokowała kupno i tyle...

Synek to dzielny chłopak, żeby mu jeszcze tylko dobrótki domeczek znaleźć- byłoby cudownie :)

Buziaczki :loveu:

Posted

Roxana napisał(a):
Zawsze się jakaś mendoza znajdzie co zamiast pomóc tylko utrudnia :mad:
Był popyt na cegiełki, ludzie kupowali i kupiliby też te co ta oszołomka i kaska by normalnie wpłyneła, a tak zblokowała kupno i tyle...

Zasypać ja negatywami za te cegielki!!!Niech sie odduczy takich numerow:mad:

Posted

Mozna jeszcze zglosic sprawę Allegro(wystapic o zwrot prowizji),dostanie od nich ostrzezenie.Jak zbierze trzy to jej konto zablokują.
To co zrobiła jest nie fair zwłaszcza że chodzi o pieniazki dla pokrzywdzonego psa,dlatego tak mnie to wkurza:angryy:

Posted

Na pomysł z prowizją też wpadłam, ale to trzeba zgłosić 2 tygodnie po zakończeniu aukcji o ile pamiętam. Od 50 złotych to jakieś parę groszy jest, po co to płacić bez sensu.

Posted

O ile dobrze pamietam mozna zgłaszać nie wywiązanie sie z transakcji znacznie dłużej.A zwrot prowizji otrzyma Fidelek bo jako sprzedajacy płaci serwisowi prowizję.I nie chodzi tu o te pare groszy tylko o to zeby dac tej osobie nauczke.Tym razem Synek akurat tych pieniążków az tak nie potrzebował ale co bedzie jak trafi sie taka bida której leczenie bedzie drogie a ona zrobi to samo?Pomijajac juz fakt ze to świństwo blokować innym możliwość pomocy,to jakiś pies może przyplacić jej "hojność" zdrowiem o ile nie zyciem.

Posted

Chodzi o to że jeśli ta kasa nigdy nie wpłynie (a nie wpłynie, to pewne), to Fidelek nie będzie musiała zapłacić prowizji o ile to zgłosi. Wiem że trzeba odczekać 2 tygodnie, mam nadzieję że się nie mylę.
Teraz to nie boli ale jak była perspektywa opatrunków za 2000 to takie 50 złotych znaczyło wiele...

Posted

Tylko że ja już zapłaciłam tą prowizję za wszystkie 4 aukcje ;)

Negatywa nie chcę wystawiać, nie lubie tego robić wiec jedynie mogę tą sprawę zgłosić allegro....

Posted

fidelek2 napisał(a):
Tylko że ja już zapłaciłam tą prowizję za wszystkie 4 aukcje ;)

Występujesz o zwrot prowizji i jeśli transakcja nie doszła do skutku z winy kupującego, to Ci ją zwrócą.
A jak takich zgłoszeń będzie więcej to zablokuja pannie konto i nie bedzie robić w bambuko innych.

Posted

WASZ chłopaczek ma zdjęte szwy. Jest superowym psem, grzecznym, spokojnym i kochanym.

Chart zapłacze się na śmierć kiedy Synek znajdzie dom...

Posted

Neris napisał(a):
WASZ chłopaczek ma zdjęte szwy. Jest superowym psem, grzecznym, spokojnym i kochanym.

Dzielny Chłopaczek!

To może Chart jeszcze się zdecyduje...?!:cool3:

Posted

Neris napisał(a):

No właśnie, to może cudowna doktor Chart zatrzyma Synulka u siebie...??? :cool3:

Posted

Ona ma różne takie nieadopcyjne cuda jak i ja... żadna z nas nie może się kolejną bidą obciążyć na stałe. A co jak znajdzie się jakiś następny "poposuty"???

Czy ktoś wie jak tu wstawić plik z excela? Zrobiłam tam taką ładną tabelkę...

Posted

Neris napisał(a):
Na pomysł z prowizją też wpadłam, ale to trzeba zgłosić 2 tygodnie po zakończeniu aukcji o ile pamiętam. Od 50 złotych to jakieś parę groszy jest, po co to płacić bez sensu.

z tego co wiem zgłaszac mozna po 7 dniach... i chyba do 45 po zakonczeniu aukcji... w takich sytuacjach liczy sie każdy grosz, zawsze sie przyda jakiejs biedzie...

Posted

Synuś to cudowny pies! Dlaczego jeszcze nie ma domku dla niego???:placz:

Tyle przeszedł ale jak zobaczyłam zdjęcia już bez łapki to na poczatku mnie zatkało, bidulek nie ma łapki, a potem popatrzyłam na jego mordkę. Ta mina mówi o tym, że jest szczęśliwy- to jest uśmiech!

Synku gdzie Twój domek???