monita Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Bardzo dobre wiadomości - Synek wracaj prędko do zdrowia :loveu: Kropcia outsi powiem Wam, że Synek na zdjęciach wygląda świetnie, kawał chłopiska z niego :razz: Quote
dorota412 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 :crazyeye: a ja dopiero teraz weszlam i ...:crazyeye: Synus, jaki ty odmieniony!!! Jakie to szczescie, ze trafil na Mamunie Neris i Pania Wet:multi: Quote
Hakita Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 A ja sie maxymalnie wzruszylam... Widac szczescie i radosc na pyszczku Synusia...:loveu: To cudownie, ze czuje sie lepiej. :loveu: Dzieki cudownym osobom, Neris, Chart i wszystkim innym, ktorzy dali mu nadzieje...:loveu: Quote
izulkabu Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 fidelek2 napisał(a): Śliczna kochana morduchna na trzech łapkach :loveu::loveu: Na prawdę śliczna :loveu: . Cieszę się bardzo, że czuje się dobrze :multi: ale i tak nie mogę przeboleć tego, że ślepota i bezduszność ludzka pozbawiła go tej łapki :shake: Synku nie ma takiej możliwości żeby Cię ktoś nie pokochał, myślę że niedługo znajdzie się Twój kochany pan lub pani i kochający domek. Z całej siły trzymam kciuki. Quote
halbina Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Synuś, nareszcie pozwalasz nam odetchnąć z ulgą i nawet się uśmiechnąć! Quote
solito Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Aż się popłakałam z radości widząc uśmiechniętego Synka:loveu: , i z żalu, uświadamiając sobie jak bardzo cierpiał!:placz: :placz: :placz: Chciałabym, żeby wszyscy ci ludzie, którzy widzieli przy drodze poranionego Synka i w żaden sposób mu nie pomogli, żeby doświadczyli choć w części tego bólu, który musiał znieść Syneczek. Życzę im tego z całego serca!!!:evil: Quote
diana79 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 ja nie widziałam i nadal nie widzę rzadnych jego zdjęć :-( Quote
Wiedźma Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Cudem chyba udało mi się zalogować, więc szybko piszę, że to wielka radość widzieć Synka w tak dobrej formie - i to tak szybko po operacji. Fidelek, dziękuję za mail z Synusiowym zdjęciem. Quote
Kasia Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 znowu nie widać żadnych nowych postów....ani żadnych zdjęć :shake: Co się dzieje z tym dogo? Aguś wiesz może co u Synka? Jak sie chłopak miewa? :lol: Quote
diana79 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Synuś już zadowolony :multi: już go tak nie boli :multi: Quote
agaioskar Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 :multi: Jeju, jak się cieszę!!! Super. Syneczku do góry hopaj podomek !!! Quote
anaix Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 ale Synek odżył :multi: 3 łapki czy 4, kto by sie doliczył;) Quote
Neris Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Synek uznał, że JEDYNYM słusznym miejscem wypoczynku jest łóżko Karola. Sam na nie wskakuje i zeskakuje. Przecież to w końcu Pies, nie byle kto... Quote
justynavege Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Neris dzis zrobilam przelew 50 zł za bazarek na rzecz Synka,powinnas jutro lub we wtorek , oj nie wtorek wolny to w srode najpoznje miec na koncie dziękuję wszystkim ktorzy w bazarku uczestniczyli :loveu: Quote
justynavege Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 moj post zniknąl???:angryy: ech nie lubie powtarzac sie......... Neris 50 zł z bazarku powinno niedługo dotrzeć na Twoje konto Quote
solito Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 A co to?! Nikt nie był dzisiaj u Synka?! Czy wcięło posty? Jak się masz, Syneczku?!:loveu: Quote
t_kasiek Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 jak super, ze chce chodzić !!!! 3maj sie Synus - bedzie teraz juz tylko lepiej !!!!! Quote
Recommended Posts