Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dobre wiadomości - Synek wracaj prędko do zdrowia :loveu:

Kropcia outsi powiem Wam, że Synek na zdjęciach wygląda świetnie, kawał chłopiska z niego :razz:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja sie maxymalnie wzruszylam...
Widac szczescie i radosc na pyszczku Synusia...:loveu:
To cudownie, ze czuje sie lepiej. :loveu:
Dzieki cudownym osobom, Neris, Chart i wszystkim innym, ktorzy dali mu nadzieje...:loveu:

Posted

fidelek2 napisał(a):

Śliczna kochana morduchna na trzech łapkach :loveu::loveu:

Na prawdę śliczna :loveu: . Cieszę się bardzo, że czuje się dobrze :multi: ale i tak nie mogę przeboleć tego, że ślepota i bezduszność ludzka pozbawiła go tej łapki :shake: Synku nie ma takiej możliwości żeby Cię ktoś nie pokochał, myślę że niedługo znajdzie się Twój kochany pan lub pani i kochający domek. Z całej siły trzymam kciuki.

Posted

Aż się popłakałam z radości widząc uśmiechniętego Synka:loveu: , i z żalu, uświadamiając sobie jak bardzo cierpiał!:placz: :placz: :placz:

Chciałabym, żeby wszyscy ci ludzie, którzy widzieli przy drodze poranionego Synka i w żaden sposób mu nie pomogli, żeby doświadczyli choć w części tego bólu, który musiał znieść Syneczek. Życzę im tego z całego serca!!!:evil:

Posted

Cudem chyba udało mi się zalogować, więc szybko piszę, że to wielka radość widzieć Synka w tak dobrej formie - i to tak szybko po operacji.
Fidelek, dziękuję za mail z Synusiowym zdjęciem.

Posted

znowu nie widać żadnych nowych postów....ani żadnych zdjęć :shake:
Co się dzieje z tym dogo?

Aguś wiesz może co u Synka? Jak sie chłopak miewa? :lol:

Posted

Synek uznał, że JEDYNYM słusznym miejscem wypoczynku jest łóżko Karola. Sam na nie wskakuje i zeskakuje.

Przecież to w końcu Pies, nie byle kto...

Posted

Neris dzis zrobilam przelew 50 zł za bazarek na rzecz Synka,powinnas jutro lub we wtorek , oj nie wtorek wolny to w srode najpoznje miec na koncie

dziękuję wszystkim ktorzy w bazarku uczestniczyli :loveu: