Tootiki Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Neris napisał(a):Zrobimy! Za Rudego też i za Brzydala (wątek jutro będzie). Ale DWA dyplomy bo to dwie siostry są, mieszkają parę kilometrów od siebie i się dzielą nieszczęściami. Wspaniałe Osoby!!! Synusiu, oby te opatrunki szybko pomogły!!! Neris, a jak jego babeszjoza??? Quote
Neris Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Znowu miał kleszcze, futro ma tak gęste że ciężko było znaleźć wszystkie... ale dostał lekarstwo jak tylko się źle poczuł, nie będzie tak jak z Rudym. Synek je i pije chętnie, siusia na jasno więc babeszia mam nadzieję zwalczona... Quote
Kasia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Synuś ma tylu kibiców, więc na pewno nie zawiedzie....On już o tym wie, Neris mu szepnęła na uszko :wink::wink: Quote
monita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Fajny pomysł z tymi dyplomami dla wetek :razz: Quote
asiak Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 witam Synusia, witam Cioteczki i Wujaszków :loveu: pomysł z Dyplomami(podziękowaniami)-rewelacja, my (to tak ogólnie) dawaliśmy taki w podziękowaniu za uratowanie życia Abiska vel Kluska watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39192&page=54&highlight=escalade74 Quote
asiak Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 za cegiełki wpłaciłam, ale nie odpuszcze Cioteczki i Wujaszkowie :diabloti: piekna broszka na leczenie Synusia, nie bądźcie tacy, policytujcie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59716&page=2 Quote
dorota412 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Neris, a Synulek jak wyzdrowieje, to bedzie mieszkał u Ciebie? Jak sie dzis czujecie i czy potrzeba Wam czegos? Quote
shirrrapeira Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Trzymam kciuki za Syneczka.To taki piekny psiak. Quote
t_kasiek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 pieseczku - juz teraz musi byc dobrze Dobrzy ludzie zabrali cie w cieple, bezpieczne miejsce i bedziesz sobie zdrowiał :) Quote
Neris Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Synek będzie szukał domu. Mam nadzieję że jego historia jest na tyle wzruszająca że złapie kogoś za serce. Synek jest przepięknym psem, sporym i już pokazuje złoty charakter. Kiedy zabiegi pięlęgnacyjne za bardzo go bolą zaczyna głośno protestować ale nie reaguje agresją. Wetka podejrzewa traumatyczne przeżycia związane ze smyczą, obrożą lub linką zaciskającą się na szyi - na próbę założenia smyczy Synek reaguje koszmarną histerią. Miejmy nadzieję że chodzi tylko o strach przed na przykład uwiązaniem na łańcuchu, a nie - jak mówi wetka - tym że Synek mógł być duszony. To by było za wiele na jednego SYnka... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :(:( Może by spróbować kupić szelki? Quote
Neris Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Potem kupimy co trzeba, na razie chodzi na takiej taśmie która go obejmuje w klatce piersiowej. To chodzenie to jakieś 10 kroków, więc na razie nie ma wielkiego problemu. Quote
Hakita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Syneczku kochany, tyle już dałeś nam radości...każdego dnia, kiedy dowiadywaliśmy się, że czujesz się lepiej...:loveu: Nie zawiedź nas i zdrowiej cały czas!!! Quote
t_kasiek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 tak - myślę, że szelki będą dobrym rozwiązaniem....nie będzie czuł nic na szyjce :( Quote
Neris Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 NIgdy się nie dowiemy jaka była jego historia, ale teraz już jest kochany, Pół Polski o nim myśli... Miał obrażenia podobne jak mój Miodzio [*], może to dlatego tak bardzo złapał mnie za serce... Miodzio leczył się dwa miesiące. Zostały mu wielkie blizny ale żył i chodził. Synek też musi dla nas walczyć. Quote
kaLOlina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 musi walczyc!!!! juz tyle ludzi trzyma za niego kciuki!!! mysli o nim cieplo!!!! Quote
Celina12 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Synek to dzielny Chłopak jest-walczy i będzie dalej się starał.:loveu: Quote
madzia828 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Synek uszy do góry wszyscy trzymają kciuki za ciebie wracaj szybko do zdrówka:loveu::loveu: Quote
agaioskar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Codziennie Cię odwiedzamy Syneczku (chociaż wirtualnie), nawet jak nie mamy czasu napisać choć 2 zdań, zawsze o Tobie myślimy i trzymamy kciuki !! Pozdrowienia dla Ciebie i Neris ! Quote
Neris Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Doszły kolejne wpłaty od (mam nadzieję że się nie powtarzam): Aldona K. Babka-Ola Jojoanna PatrycjaD. JustynaJ. PiotrP. AnnaW. piotrZ. IwonaG. RomualdS. JoannaK. KatarzynaS. WandaS. MałgorzataB. MonikaL. KarolinaK. WitoldT. OliwiaL. ALeksanderN. AnnaR. ZofiaG. AnnaJ. MagdalenaG. BarbaraD. Quote
Neris Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Cholerka, pisałam linijka pod linijką i się zrobił dziwny zbitek... Dalszy ciąg listy: Tomasz CH. Edyta D. Gallegro Dorota K. Celina12 Beata R. Agnieszka K. Agnieszka H. Alicja M. Karolina N. Teresa P. Adam B. Agnieszka K. Joanna Ł. Dorota K. Damian K. Iwona B. Robert K. Anna P. Marta M. Jotka Magdalena U. Danuta Ch. Quote
Hakita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Jak się czuje Synuś??? Mam nadzieję, że z każdą chwilą jest coraz lepiej...:loveu: Quote
Recommended Posts