Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neris napisał(a):
Zrobimy! Za Rudego też i za Brzydala (wątek jutro będzie). Ale DWA dyplomy bo to dwie siostry są, mieszkają parę kilometrów od siebie i się dzielą nieszczęściami.

Wspaniałe Osoby!!!

Synusiu, oby te opatrunki szybko pomogły!!!
Neris, a jak jego babeszjoza???

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu miał kleszcze, futro ma tak gęste że ciężko było znaleźć wszystkie... ale dostał lekarstwo jak tylko się źle poczuł, nie będzie tak jak z Rudym. Synek je i pije chętnie, siusia na jasno więc babeszia mam nadzieję zwalczona...

Posted

Synek będzie szukał domu. Mam nadzieję że jego historia jest na tyle wzruszająca że złapie kogoś za serce.

Synek jest przepięknym psem, sporym i już pokazuje złoty charakter. Kiedy zabiegi pięlęgnacyjne za bardzo go bolą zaczyna głośno protestować ale nie reaguje agresją.

Wetka podejrzewa traumatyczne przeżycia związane ze smyczą, obrożą lub linką zaciskającą się na szyi - na próbę założenia smyczy Synek reaguje koszmarną histerią. Miejmy nadzieję że chodzi tylko o strach przed na przykład uwiązaniem na łańcuchu, a nie - jak mówi wetka - tym że Synek mógł być duszony. To by było za wiele na jednego SYnka...

Posted

Potem kupimy co trzeba, na razie chodzi na takiej taśmie która go obejmuje w klatce piersiowej. To chodzenie to jakieś 10 kroków, więc na razie nie ma wielkiego problemu.

Posted

Syneczku kochany, tyle już dałeś nam radości...każdego dnia, kiedy dowiadywaliśmy się, że czujesz się lepiej...:loveu:
Nie zawiedź nas i zdrowiej cały czas!!!

Posted

NIgdy się nie dowiemy jaka była jego historia, ale teraz już jest kochany, Pół Polski o nim myśli...

Miał obrażenia podobne jak mój Miodzio
[*], może to dlatego tak bardzo złapał mnie za serce... Miodzio leczył się dwa miesiące. Zostały mu wielkie blizny ale żył i chodził. Synek też musi dla nas walczyć.

Posted

Codziennie Cię odwiedzamy Syneczku (chociaż wirtualnie), nawet jak nie mamy czasu napisać choć 2 zdań, zawsze o Tobie myślimy i trzymamy kciuki !! Pozdrowienia dla Ciebie i Neris !

Posted

Doszły kolejne wpłaty od (mam nadzieję że się nie powtarzam):
Aldona K.
Babka-Ola
Jojoanna
PatrycjaD.
JustynaJ.
PiotrP.
AnnaW.
piotrZ.
IwonaG.
RomualdS.
JoannaK.
KatarzynaS.
WandaS.
MałgorzataB.
MonikaL.
KarolinaK.
WitoldT.
OliwiaL.
ALeksanderN.
AnnaR.
ZofiaG.
AnnaJ.
MagdalenaG.
BarbaraD.

Posted

Cholerka, pisałam linijka pod linijką i się zrobił dziwny zbitek...
Dalszy ciąg listy:

Tomasz CH.
Edyta D.
Gallegro
Dorota K.
Celina12
Beata R.
Agnieszka K.
Agnieszka H.
Alicja M.
Karolina N.
Teresa P.