Kanzaj Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Greta składa wszystkim przyjaciołom, dogomaniakom i innym "szaleńcom" najserdeczniejsze życzenia noworoczne. Aby wszystkie potrzebujące psiaki, kociaki i inne zwierzaki znalazły swoje domki! Quote
Czarodziejka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Całusy dla Greciora, Kropidła i reszty :) Jak tam leczenie inwentarza? Quote
Kanzaj Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Czarodziejka napisał(a):Całusy dla Greciora, Kropidła i reszty :) Jak tam leczenie inwentarza? Wczoraj byłam z Betinką na gastroskopii i RTG. Na szczęście nie są to wrzody, tylko zaczerwienienia i wybroczyny na ścianach żołądka. Dostała leki, po których ma Jej się polepszyć. A my zapraszamy na kolejne bazarki! Quote
Czarodziejka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Kanzaj, podpis masz nieregulaminow :mad: Proszę natychmiast literki zmniejszyć do 1 ;) Super, że u Betinki to nie jakieś paskudne paskudztwo. Quote
Kanzaj Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Czarodziejka napisał(a):Kanzaj, podpis masz nieregulaminow :mad: Proszę natychmiast literki zmniejszyć do 1 ;) Super, że u Betinki to nie jakieś paskudne paskudztwo. Oj, od razu takie straszenie kijem biednego Kanzaja:cool3:... ja mało komputerowa jestem...:roll: Dziś zawiozłam wycinek Betinkowego zołądka do histopatoligii, teraz ciułamy na badania tarczycowe 2 misiaków. A w niedzielę przybyła nam sunia szkielcik z 4 maluchami na tymczasik:help1::grab::flaming:..... Quote
Czarodziejka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Skąd ją wytrzasnęłaś, tę biedną sunię? Ty pomocy potrzebujesz bezdyskusyjnie. Tyle stworzeń.... :( Quote
Kanzaj Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Czarodziejka napisał(a):Skąd ją wytrzasnęłaś, tę biedną sunię? Ty pomocy potrzebujesz bezdyskusyjnie. Tyle stworzeń.... :( Krzyczki... Quote
Czarodziejka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Jasne....Krzyczki Pieniążki. Nomen Omen. Postaram się wystawić moje dwa obrazy na Sabinę i dla ciebie po 50 % ;) Trzeba się trzymać. Ja właśnie dostałam kilka propozycji na DT i chyba się wpierw upiję.... Quote
Kanzaj Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Czarodziejka napisał(a):Jasne....Krzyczki Pieniążki. Nomen Omen. Postaram się wystawić moje dwa obrazy na Sabinę i dla ciebie po 50 % ;) Trzeba się trzymać. Ja właśnie dostałam kilka propozycji na DT i chyba się wpierw upiję.... Upijmy się razem..., w mnie właśnie odszedł za TM kolejny maluszek z Krzyczek:-(... Oni są tak słabiutcy..., została dwójka i oby tak pozostało... A ile masz "miejscówek" na DT? -wiem, wiem... Quote
Czarodziejka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Kanzaj napisał(a):Upijmy się razem..., w mnie właśnie odszedł za TM kolejny maluszek z Krzyczek:-(... Oni są tak słabiutcy..., została dwójka i oby tak pozostało... A ile masz "miejscówek" na DT? -wiem, wiem... Miejscówek mam sporo, ale wiesz, jak jest... Własną piersią nie wykarmię, chociaż to nawet nie o to chodzi. Biorę tyle, ile jestem w stanie sama "oprzątnąć", jak to się po wiejsku mówi. Maluszek już szczęśliwy za TM... Quote
Czarodziejka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Oto bazarek dla Saby i twojego stadka :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9552680#post9552680 Quote
Kanzaj Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Dziękujemy Cioci Czarodziejce!!!!:lol: Quote
Kanzaj Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Idzie wiosna, ale jeszcze niedawno trochę zimy było i wtedy kombinowaliśmy, gdzie tu się ułożyć: zaczynamy od kanapy, to nic, że zajęta: a może jednak większa powierzchnia: wśród zabawek: chyba jednak łóżeczko: trochę ciasno, ale da się wytrzymać: Quote
Kanzaj Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 zdrojka napisał(a):Jak ona tam się zmieściła?!? :evil_lol: cóż, pomysłowa dziewczyna:cool3: Quote
Czarodziejka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Jak ja kocham takie zakoszykowane pokoje, a w każdym koszu jakiś obywatel ;) Quote
Kanzaj Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Aga_Mazury napisał(a):...o kawałek mojej Kropci widzę ;) A wcale nie!!!:eviltong: Quote
Aga_Mazury Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 i to tez nie? http://img525.imageshack.us/img525/4656/pict0451aas4.jpg Quote
Kanzaj Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Aga_Mazury']i to tez nie? http://img525.imageshack.us/img525/4656/pict0451aas4.jpg To Kropi!!! Quote
Aga_Mazury Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Kanzaj napisał(a):To Kropi!!! no własnie...musze się błąkać po innych wątkach w poszukiwaniu śladów mojej Kropencji ;) niedobre Kanzaje :placz: Quote
Recommended Posts