Ayia Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Kanzaj a moze pokazesz w calosci swoja rodzinke zwierzakow :loveu::evil_lol: Quote
Kanzaj Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Ayia']Kanzaj a moze pokazesz w calosci swoja rodzinke zwierzakow :loveu::evil_lol: Proszę bardzo!: MOJE SŁONECZKA: GREK - moja miłość :loveu: przemycona z Grecji (l.ok.12) WALLO (rodzice z bazaru) - (l.11) i MARYSIA (z targu) - (l.4) MAXIO - (znaleziony "w kawałkach") - (l. ok.6) TADEK (znaleziony w krzakach) - (l.4) MIKA (uratowana od śmierci głodowej) - (l. ok.5) LADY (schron józefowski) - (l. ok.4) BETI (schron ostródzki) - (l. ok.13) OSTATNIO ZA TM:placz: :placz: :placz: DEXIO (L.13 - sierpień 2006) BUBA (l. ok. 14 - luty 2007) PUSIA (l. ok.20 - kwiecień 2007:placz: ) Quote
Kanzaj Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Nanka napisał(a):jaka duuuża rodzinka! :loveu: A jaka kochana!!!:loveu: :evil_lol: :multi: Quote
Czarodziejka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 A Grety nie wkleiłaś? Super pieszczochy i jakie zadbane, czyściutkie, w kołderkach i podusiach...:) Zawsze tak? Quote
Kanzaj Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Czarodziejka napisał(a):A Grety nie wkleiłaś? Super pieszczochy i jakie zadbane, czyściutkie, w kołderkach i podusiach...:) Zawsze tak? No skoro to wątek Grety - to Jej jako gwiazdy pokazywać chyba nie trzeba...:B-fly: Quote
Kanzaj Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Czarodziejka napisał(a):Pusia staruszeczka kochana... Przestań, bo się poryczę... :placz: To taki mój ukochany skrzacik był najdroższy, rozpieszczony od 5 lat (odkąd była ze mną)... Quote
Czarodziejka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 To sobie popłacz, bo kochana ta Pusia i warta płaczu... Quote
Kanzaj Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Greta jest właściwie cały czas radosna, uśmiechnięta i niezmordowana: Ulubiona pozycja wygląda wciąż tak: A że jesteśmy we własnym domu, to go dzielnie pilnujemy: Pozdrawiamy wszystkie Cioteczki :razz: !!! Quote
Czarodziejka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Jak ona to robi....? Że tak łapą prawie do ucha :-? Quote
Kanzaj Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Czarodziejka napisał(a):Jak ona to robi....? Że tak łapą prawie do ucha :-? No trenuje dziewczyna - codziennie...:bigcool: Quote
Kanzaj Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Uprzejmie donoszę, że Grecia ma się doskonale, tzn. łobuzuje wraz ze wszystkimi i pcha się do mieszkania za wszelką cenę:eviltong: !!! Jeszcze trochę, a wyląduje na kanapie:sg168: ... Tylko kanap niedługo zabraknie, bo znów nam demografia skoczyła:lol: ... Przybył mały kotek Fred (może ktoś reflektuje...???) i mała łobuzica - suczka Kropka:evilgrin: . Quote
Czarodziejka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Kanzaj napisał(a):Uprzejmie donoszę, że Grecia ma się doskonale, tzn. łobuzuje wraz ze wszystkimi i pcha się do mieszkania za wszelką cenę:eviltong: !!! Jeszcze trochę, a wyląduje na kanapie:sg168: ... Tylko kanap niedługo zabraknie, bo znów nam demografia skoczyła:lol: ... Przybył mały kotek Fred (może ktoś reflektuje...???) i mała łobuzica - suczka Kropka:evilgrin: . Zawsze byłam niedoliczona...czyli ile ich teraz masz? :crazyeye: :loveu: Quote
Kanzaj Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Czarodziejka napisał(a):Zawsze byłam niedoliczona...czyli ile ich teraz masz? :crazyeye: :loveu: No Cioteczko Czarodziejko - matematykę trzeba potrenować, koniecznie:czytaj: !!! Wyliczam stan osobowy na dzień dzisiejszy: Psiarnia: Grek, Wollo, Max, Mika, Greta, Lady, Beti, Kropka Kociarnia: Tadzio, Marysia, Fred dużo?...eeee...:shake: Quote
Czarodziejka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Czyli razem = 8 psów + 3 koty :) Super!!! Ja mam psów 7 i kotów 2 1 - 0 dla ciebie ;) Quote
Kanzaj Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Czarodziejka napisał(a):Czyli razem = 8 psów + 3 koty :) Super!!! Ja mam psów 7 i kotów 2 1 - 0 dla ciebie ;) No i znów czarodziejkowa matematyka źle działa:eviltong: : 8-7=1 pies 3-2=1 kot czyli: 2 - 0 - dla mnie, oczywiście:evil_lol: !!! Quote
Czarodziejka Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 To już 10 tygodni? :evil_lol: Szczęściara z tej Grety - buziaczki poproszę :) Quote
Kanzaj Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Czarodziejka napisał(a):To już 10 tygodni? :evil_lol: Szczęściara z tej Grety - buziaczki poproszę :) Dziękujemy! Też będziemy mieć odciski od buziaków!:eviltong: Quote
Recommended Posts