dariaopole Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Basia : chcemy chcemy, ale domki nie chca piesków :shake: Quote
emdziolek Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Zrobiłam jeden taki bannerek dla Asterka: =================================================================== =================================================================== Quote
martasuwałki Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 ================================================== ================= ================================================== ================= Piękny banerek ma ASTEREK ;) Quote
kon trojanski suwalki Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ================================================= ASTER MA DOM !!!!!!!!!!!!!!! DZIEKI MOJE KOCHANE CIOTECZKI!!!!!!!!! JESTESCIE WIELKIE A SERCA MACIE OGROMNIASTE!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Nie chcialam pisac wczesniej - bo nie bylo wiadomo na sto procent tylko na 99. Teraz to pewne - w piatek wyciagamy Asterka ze schronu do hoteliku a w niedziele przyjezdzaja jego nowi Panstwo i wraz z nimi jedziemy odebrac pieseczka. Aster bedzie mieszkal w Bialymstoku w domku z ogrodkiem :crazyeye: :multi: MOWILAM JUZ WAM ZE JESTESCIE WIELKIE ???? :loveu: JAK SIE NIE POWTORZE TO PEKNE ;-) hehe - DZIEKUJE !!!!! :calus: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: =============================================== Quote
Sabina02 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 HURRAAAA!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: A skad sie ten domek wzial???? Quote
kon trojanski suwalki Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ================================================= Dziewczyna poprostu zadzwonila do mnie. Na pewno zadzialalo jedno z wstawianych przez WAS dla Asterka ogloszen:loveu: Jesli to wazne to moge zapytac gdzie znalazla ogloszenie o nim - tyle ze warto zawsze wstawiac gdzie sie da - bo nigdy nie wiadomo skad przyjdzie nowy dom !!!! :loveu: ...........:cool2: ......................... :painting: ......... ================================================= Quote
Sabina02 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='kon trojanski suwalki']================================================= Dziewczyna poprostu zadzwonila do mnie. Na pewno zadzialalo jedno z wstawianych przez WAS dla Asterka ogloszen:loveu: Jesli to wazne to moge zapytac gdzie znalazla ogloszenie o nim - tyle ze warto zawsze wstawiac gdzie sie da - bo nigdy nie wiadomo skad przyjdzie nowy dom !!!! :loveu: ...........:cool2: ......................... :painting: ......... ================================================= Az takie wazne to to nie jest, ale warto by bylo wiedziec zeby miec orientacje na przyszlosc, ktore ogloszenia sa najefektywniesze...;) Quote
kon trojanski suwalki Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ================================================== OK :loveu: ================================================== Quote
emdziolek Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ================================= Jejku jak WSPANIALE!!!!!! TERAZ I CAŁUNIA I ASTEREK BEDĄ MIELI SUPER DOMKI!!!!!!!! CUUUUDOWNIE!!! WSZYSTKIE TU JESTEŚMY [SIZE=5]WIELKIE!!!!!!!! GRATULUJE WAM WSZYSTKIM TUTAJ :D:D ALE JAZDA!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: ================================= Quote
Adam78 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Sabina02']HURRAAAA!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: A skad sie ten domek wzial???? Czuję się zobligowany aby odpowiedzieć na to pytanie ;) Wiadomość o tym że Aster potrzebuje pomocy znaleźliśmy w temacie o Maksiu , który śledziliśmy - link wkleiła Marta. Ze swojej strony mogę zapewnić że Asterek będzie miał cudowny dom i na pewno będzie mu u nas dobrze. Pozdrawiam Quote
martasuwałki Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Adam78 napisał(a):Czuję się zobligowany aby odpowiedzieć na to pytanie ;) Wiadomość o tym że Aster potrzebuje pomocy znaleźliśmy w temacie o Maksiu , który śledziliśmy - link wkleiła Marta. Ze swojej strony mogę zapewnić że Asterek będzie miał cudowny dom i na pewno będzie mu u nas dobrze. Pozdrawiam Bardzo sie cieszę!!! Miałam nadzieję, że przy tak dużym naglośnieniu Maksia, może i Asterek znajdzie swoje szczęście... BARDZO WAM DZIĘKUJE ZA ASTERA:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dea Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witamy Adam78:loveu: Wspaniale, że dacie dom Asterkowi. Oczywiście obiecujesz, że będziecie go kochać przez całe życie prawda?:Cool!: i że wkleisz nam zdjęcia Asterka w nowym domu, i napiszesz jak się ma? :cool3: Quote
kon trojanski suwalki Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ================================================= Super Adam - zobaczymy sie w niedziele tak jak bylo umowione. Bede czekala na telefon od Was. Dzieki za Astera..........:loveu: Aha - no i cioteczki baaardzo beda czekaly na zdjecia z nowego domku - koniecznie:loveu: :multi: Jak by co - pomozemy wstawic na forum. ================================================= Quote
kon trojanski suwalki Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='kon trojanski suwalki']================================================= Na pewno zadzialalo jedno z wstawianych przez WAS dla Asterka ogloszen:loveu: ================================================= [quote name='Adam78']... Wiadomość o tym że Aster potrzebuje pomocy znaleźliśmy w temacie o Maksiu , który śledziliśmy - link wkleiła Marta.... A nie mowilam ze ogloszenie ktorejs z cudownych Cioteczek zadzialalo :-) Dzieki Marta :-) Teraz koniecznie trzeba zmienic tytul watku - na szczesliwie zakonczony. Prosimy :loveu: ================================================== Quote
Dea Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Koniu nie nie jeszcze nie, proszę! Nie zapeszajmy, niech się zmieni tytuł, ale w poniedziałek, jak już Asterek będzie w nowym domu po pierwszej nocy:loveu: Ja już taka trochę przesądna jestem...:evil_lol: Marta:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
kon trojanski suwalki Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 =========================================== Dea - nie lam mi serca tymi przesadami :placz: Bedzie dobrze :loveu: Poczekamy do ......niedzieli.... a w niedziele zrobie fotorelacje z odbioru Asterka i jak mi nowi Panstwo pozwola to wstawie Ich wraz z Asterkiem na forum :loveu: ============================================ Quote
Adam78 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dea napisał(a): Oczywiście obiecujesz, że będziecie go kochać przez całe życie prawda? Oto nie musicie się martwić, z moją narzeczoną Aster będzie miał lepiej niż ja :lol: . Oczywiście w miarę możliwości bedzięmy informować co u Asterka. Ze zmianą tematu może faktycznie poczekajcie kiedy Aster juz naprawdę będzie w swoim (naszym) domu . Na fotorelacje zgadzamy się pod warunkiem tego ,że na pierwszym planie będzie Aster ;) Quote
kon trojanski suwalki Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 ================================================= Adam78 napisał(a):Oto nie musicie się martwić, z moją narzeczoną Aster będzie miał lepiej niż ja :lol: ....... Na fotorelacje zgadzamy się pod warunkiem tego ,że na pierwszym planie będzie Aster ;) No alez - ba !!! ;-) Od niedzieli zaczniesz sie przyzwyczajac ze to Aster zawsze bedzie "na pierwszym planie" :eviltong: :loveu: ================================================= Quote
martasuwałki Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Adam78 napisał(a):Oto nie musicie się martwić, z moją narzeczoną Aster będzie miał lepiej niż ja :lol: . Oczywiście w miarę możliwości bedzięmy informować co u Asterka. Ze zmianą tematu może faktycznie poczekajcie kiedy Aster juz naprawdę będzie w swoim (naszym) domu . Na fotorelacje zgadzamy się pod warunkiem tego ,że na pierwszym planie będzie Aster ;) Adam, juz my takie jesteśmy, co zrobić, po prostu, kochamy psy :loveu: Dziękuję, że wybraliście Asterka wśród tylu biedaczków :thumbs: Quote
basiagk Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Jej parę godzin mnie nie było i taka wiadomość!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
dariaopole Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Hurrara, bardzo bardzo się cieszę :loveu::multi::loveu: Quote
kon trojanski suwalki Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 ============================================ Wczoraj rano zawiezlismy Astereka do hoteliku i czeka On tam na swoich nowych panciow :loveu: Przepraszam ze dopiero teraz pisze - i nie wysylam zdjec ale skoncentrowalam sie na ratowaniu zycia slicznej Tufi. ============================================ Quote
Recommended Posts