Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

=================================================

ASTER MA DOM !!!!!!!!!!!!!!!

DZIEKI MOJE KOCHANE CIOTECZKI!!!!!!!!!

JESTESCIE WIELKIE A SERCA MACIE OGROMNIASTE!!

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Nie chcialam pisac wczesniej - bo nie bylo wiadomo na sto procent tylko na 99. Teraz to pewne - w piatek wyciagamy Asterka ze schronu do hoteliku a w niedziele przyjezdzaja jego nowi Panstwo i wraz z nimi jedziemy odebrac pieseczka. Aster bedzie mieszkal w Bialymstoku w domku z ogrodkiem :crazyeye: :multi:

MOWILAM JUZ WAM ZE JESTESCIE WIELKIE ???? :loveu:
JAK SIE NIE POWTORZE TO PEKNE ;-) hehe
- DZIEKUJE !!!!! :calus: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

===============================================

Posted

Dziewczyna poprostu zadzwonila do mnie.
Na pewno zadzialalo jedno z wstawianych przez WAS dla Asterka ogloszen:loveu: Jesli to wazne to moge zapytac gdzie znalazla ogloszenie o nim - tyle ze warto zawsze wstawiac gdzie sie da - bo nigdy nie wiadomo skad przyjdzie nowy dom !!!! :loveu:

...........:cool2: ......................... :painting: .........

Posted

[quote name='kon trojanski suwalki']=================================================

Dziewczyna poprostu zadzwonila do mnie.
Na pewno zadzialalo jedno z wstawianych przez WAS dla Asterka ogloszen:loveu: Jesli to wazne to moge zapytac gdzie znalazla ogloszenie o nim - tyle ze warto zawsze wstawiac gdzie sie da - bo nigdy nie wiadomo skad przyjdzie nowy dom !!!! :loveu:

...........:cool2: ......................... :painting: .........

Az takie wazne to to nie jest, ale warto by bylo wiedziec zeby miec orientacje na przyszlosc, ktore ogloszenia sa najefektywniesze...;)

Posted

=================================

Jejku jak WSPANIALE!!!!!!
TERAZ I CAŁUNIA I ASTEREK BEDĄ MIELI SUPER DOMKI!!!!!!!! CUUUUDOWNIE!!!
WSZYSTKIE TU JESTEŚMY [SIZE=5]WIELKIE!!!!!!!!
GRATULUJE WAM WSZYSTKIM TUTAJ :D:D

ALE JAZDA!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
=================================

Posted

[quote name='Sabina02']HURRAAAA!!

:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

A skad sie ten domek wzial????

Czuję się zobligowany aby odpowiedzieć na to pytanie ;)

Wiadomość o tym że Aster potrzebuje pomocy znaleźliśmy w temacie o Maksiu , który śledziliśmy - link wkleiła Marta.

Ze swojej strony mogę zapewnić że Asterek będzie miał cudowny dom i na pewno będzie mu u nas dobrze.
Pozdrawiam

Posted

Adam78 napisał(a):
Czuję się zobligowany aby odpowiedzieć na to pytanie ;)

Wiadomość o tym że Aster potrzebuje pomocy znaleźliśmy w temacie o Maksiu , który śledziliśmy - link wkleiła Marta.

Ze swojej strony mogę zapewnić że Asterek będzie miał cudowny dom i na pewno będzie mu u nas dobrze.
Pozdrawiam

Bardzo sie cieszę!!! Miałam nadzieję, że przy tak dużym naglośnieniu Maksia, może i Asterek znajdzie swoje szczęście...
BARDZO WAM DZIĘKUJE ZA ASTERA:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Witamy Adam78:loveu: Wspaniale, że dacie dom Asterkowi. Oczywiście obiecujesz, że będziecie go kochać przez całe życie prawda?:Cool!: i że wkleisz nam zdjęcia Asterka w nowym domu, i napiszesz jak się ma? :cool3:

Posted

Super Adam - zobaczymy sie w niedziele tak jak bylo umowione.
Bede czekala na telefon od Was. Dzieki za Astera..........:loveu:
Aha - no i cioteczki baaardzo beda czekaly na zdjecia z nowego domku - koniecznie:loveu: :multi:
Jak by co - pomozemy wstawic na forum.

Posted

[quote name='kon trojanski suwalki']=================================================

Na pewno zadzialalo jedno z wstawianych przez WAS dla Asterka ogloszen:loveu: =================================================

[quote name='Adam78']...
Wiadomość o tym że Aster potrzebuje pomocy znaleźliśmy w temacie o Maksiu , który śledziliśmy - link wkleiła Marta....

A nie mowilam ze ogloszenie ktorejs z cudownych Cioteczek zadzialalo :-) Dzieki Marta :-) Teraz koniecznie trzeba zmienic tytul watku - na szczesliwie zakonczony. Prosimy :loveu:

==================================================

Posted

Koniu nie nie jeszcze nie, proszę! Nie zapeszajmy, niech się zmieni tytuł, ale w poniedziałek, jak już Asterek będzie w nowym domu po pierwszej nocy:loveu: Ja już taka trochę przesądna jestem...:evil_lol:
Marta:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

===========================================

Dea - nie lam mi serca tymi przesadami :placz:
Bedzie dobrze :loveu:
Poczekamy do ......niedzieli.... a w niedziele zrobie fotorelacje z odbioru Asterka i jak mi nowi Panstwo pozwola to wstawie Ich wraz z Asterkiem na forum :loveu:

============================================

Posted

Dea napisał(a):
Oczywiście obiecujesz, że będziecie go kochać przez całe życie prawda?

Oto nie musicie się martwić, z moją narzeczoną Aster będzie miał lepiej niż ja :lol: .
Oczywiście w miarę możliwości bedzięmy informować co u Asterka. Ze zmianą tematu może faktycznie poczekajcie kiedy Aster juz naprawdę będzie w swoim (naszym) domu . Na fotorelacje zgadzamy się pod warunkiem tego ,że na pierwszym planie będzie Aster ;)

Posted

Adam78 napisał(a):
Oto nie musicie się martwić, z moją narzeczoną Aster będzie miał lepiej niż ja :lol: ....... Na fotorelacje zgadzamy się pod warunkiem tego ,że na pierwszym planie będzie Aster ;)

No alez - ba !!! ;-)
Od niedzieli zaczniesz sie przyzwyczajac ze to Aster zawsze bedzie "na pierwszym planie" :eviltong: :loveu:

Posted

Adam78 napisał(a):
Oto nie musicie się martwić, z moją narzeczoną Aster będzie miał lepiej niż ja :lol: .
Oczywiście w miarę możliwości bedzięmy informować co u Asterka. Ze zmianą tematu może faktycznie poczekajcie kiedy Aster juz naprawdę będzie w swoim (naszym) domu . Na fotorelacje zgadzamy się pod warunkiem tego ,że na pierwszym planie będzie Aster ;)

Adam, juz my takie jesteśmy, co zrobić, po prostu, kochamy psy :loveu:
Dziękuję, że wybraliście Asterka wśród tylu biedaczków :thumbs:

Posted

Wczoraj rano zawiezlismy Astereka do hoteliku i czeka On tam na swoich nowych panciow :loveu:
Przepraszam ze dopiero teraz pisze - i nie wysylam zdjec ale skoncentrowalam sie na ratowaniu zycia slicznej Tufi.