Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emdziolek napisał(a):
Dziewczyny tu trzeba działać a nie podrzucać wątek... samym podrzucaniem nic nie zdziałacie...

Skąd wiesz, że "tylko podrzucamy"?
Co proponujesz zamiast podrzucania, bo puki co, to jesteśmy w stanie zrobić tyle... ale jestesmy otwarte na propozycje...

Posted

Z Asterkiem przebywa w kojcu sunia ONka... ma coś z oczkiem... jest już tam od tygodnia, nikt po nią się nie zglosił... Nie wiadomo co z tym okiem, na sprawdzenie tego w schronie nie ma szans:shake: :-( :shake:

Posted

Kurcze, tą ONkę może by gdzieś ogłosić na owczarkach. Bo jak z tym okiem będzie się pogarszało, to lepiej nie mówić co może się stać:-(

Posted

==============================================

Dziewczyny - dzis bylam w schronie. Aster jest poprostu zrozpaczony :-( Gryzie krate - jest szalenie smutny. Wyl do mnie zebym go podlaskala a gdy mu glaskalam nosek to az z takiej zlosci i smutku podgryzal mnie po paluchach - i wiem ze nie z agresji tylko takiej psiej bezsilnosci:placz: Sunia "Wilczunia" jest spokojna - spokojna w swoim smutku - inaczej wyraza swoja niemoc... Jej oczko wyglada bardzo zle.......Pozniej wstawie dzisiejsze zdjecia -te sa jeszcze z poprzedniej "cykanki".

===============================================

Posted

[quote name='kon trojanski suwalki']==============================================

Dziewczyny - dzis bylam w schronie. Aster jest poprostu zrozpaczony :-( Gryzie krate - jest szalenie smutny. Wyl do mnie zebym go podlaskala a gdy mu glaskalam nosek to az z takiej zlosci i smutku podgryzal mnie po paluchach - i wiem ze nie z agresji tylko takiej psiej bezsilnosci:placz: Sunia "Wilczunia" jest spokojna - spokojna w swoim smutku - inaczej wyraza swoja niemoc... Jej oczko wyglada bardzo zle.......Pozniej wstawie dzisiejsze zdjecia -te sa jeszcze z poprzedniej "cykanki".

===============================================
:placz: :( :cry: :sadCyber: :Help_2: :-( :sad: :puppydog:

Posted

============================================

To zdjecie z dzisiejszego dnia - w sumie zdjecia sa takie same bo sunia prawie sie nie ruszala - wiec zamieszczam tylko jedno Jej zdjecie...
Wilczunia - wycofuje sie... - juz nawet nie chce - tak jak wczesniej -wsadzac pyszczka miedzy kraty do glaskania... :-(
Poprosze Emdziolek o zalozenie suczce nowego watku...

============================================