martasuwałki Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 ASTEREK W SCHRONIE, kto da mu domek?! Quote
Dea Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Asterku idziemy w górę! Nic się nie martw, znajdziesz domek:cool3: Quote
martasuwałki Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Dea napisał(a):Asterku idziemy w górę! Nic się nie martw, znajdziesz domek:cool3: Popieram!;) Quote
emdziolek Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Dziewczyny tu trzeba działać a nie podrzucać wątek... samym podrzucaniem nic nie zdziałacie... Quote
martasuwałki Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 emdziolek napisał(a):Dziewczyny tu trzeba działać a nie podrzucać wątek... samym podrzucaniem nic nie zdziałacie... Skąd wiesz, że "tylko podrzucamy"? Co proponujesz zamiast podrzucania, bo puki co, to jesteśmy w stanie zrobić tyle... ale jestesmy otwarte na propozycje... Quote
Dea Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 I podrzucać, i działać, i wszystko co się da:evil_lol: Quote
martasuwałki Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Podnoszę Asterka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Sabina02 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ogloszenia Asterka: :lol: Animalia 4lapy.pl E-Oferty BonoPolska KupiePsa CentrumOfert Zrobilam jeszcze ogloszenie w Adopcje.org, ale cos ze zdjeciami jest nie tak i admin odrzucil to ogloszenie. Czy macie moze jakies inne fotki? Quote
martasuwałki Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Jeszcze takie... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=185647721 Quote
Dea Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Asterku a ktoś Cię odwiedzał ostatnio w schronie? Jak się trzyma piesek? Quote
martasuwałki Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Dea napisał(a):Asterku a ktoś Cię odwiedzał ostatnio w schronie? Jak się trzyma piesek? ... Ja nie mogę:-( , ale mam nadzieję, że jakieś newsy przekaże Koń Trojański:razz: Quote
martasuwałki Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Z Asterkiem przebywa w kojcu sunia ONka... ma coś z oczkiem... jest już tam od tygodnia, nikt po nią się nie zglosił... Nie wiadomo co z tym okiem, na sprawdzenie tego w schronie nie ma szans:shake: :-( :shake: Quote
Dea Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Kurcze, tą ONkę może by gdzieś ogłosić na owczarkach. Bo jak z tym okiem będzie się pogarszało, to lepiej nie mówić co może się stać:-( Quote
kon trojanski suwalki Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ============================================== Dziewczyny - dzis bylam w schronie. Aster jest poprostu zrozpaczony :-( Gryzie krate - jest szalenie smutny. Wyl do mnie zebym go podlaskala a gdy mu glaskalam nosek to az z takiej zlosci i smutku podgryzal mnie po paluchach - i wiem ze nie z agresji tylko takiej psiej bezsilnosci:placz: Sunia "Wilczunia" jest spokojna - spokojna w swoim smutku - inaczej wyraza swoja niemoc... Jej oczko wyglada bardzo zle.......Pozniej wstawie dzisiejsze zdjecia -te sa jeszcze z poprzedniej "cykanki". =============================================== Quote
martasuwałki Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='kon trojanski suwalki']============================================== Dziewczyny - dzis bylam w schronie. Aster jest poprostu zrozpaczony :-( Gryzie krate - jest szalenie smutny. Wyl do mnie zebym go podlaskala a gdy mu glaskalam nosek to az z takiej zlosci i smutku podgryzal mnie po paluchach - i wiem ze nie z agresji tylko takiej psiej bezsilnosci:placz: Sunia "Wilczunia" jest spokojna - spokojna w swoim smutku - inaczej wyraza swoja niemoc... Jej oczko wyglada bardzo zle.......Pozniej wstawie dzisiejsze zdjecia -te sa jeszcze z poprzedniej "cykanki". =============================================== :placz: :( :cry: :sadCyber: :Help_2: :-( :sad: :puppydog: Quote
kon trojanski suwalki Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ============================================ To zdjecie z dzisiejszego dnia - w sumie zdjecia sa takie same bo sunia prawie sie nie ruszala - wiec zamieszczam tylko jedno Jej zdjecie... Wilczunia - wycofuje sie... - juz nawet nie chce - tak jak wczesniej -wsadzac pyszczka miedzy kraty do glaskania... :-( Poprosze Emdziolek o zalozenie suczce nowego watku... ============================================ Quote
kon trojanski suwalki Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ================================================= Zapraszamy na watek Wilczuni http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5072187#post5072187 ================================================= Quote
Dea Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dwie zrozpaczone i poranione psie dusze za kratami:placz: :placz: Quote
Recommended Posts