Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karilka napisał(a):
Nie spotkałam sie dzisiaj z ta dziewczyną w szkole.
Wiesz może poprosze Twój nr na pw, podam go temu koledze taty ok?

Wysłałam priv.

Posted

Tak, mam dwa namąciłam tacie namaciłam:evil_lol:. Ale kazałam powiedzieć żeby ten pan zadzwonił najpierw do tej pani Ani a potem (po rozmowie) do tej pani, u której przebywa niunia - ok?

Posted

Karilka napisał(a):
Tak, mam dwa namąciłam tacie namaciłam:evil_lol:. Ale kazałam powiedzieć żeby ten pan zadzwonił najpierw do tej pani Ani a potem (po rozmowie) do tej pani, u której przebywa niunia - ok?

Super. W takim razie będę czekała na wieści.

Posted

Zobaczymy co z tego wyjdzie... A mój tata osobiście chciałby pudelka toy więc jak coś/ktos/gdzieś to prosze o kontakt:cool3:. Tylko to musi być toy i koniec! :diabloti:

Posted

Mam nowe informcje i Niuni.
Niunia nie załatwia się w domu, z innymi psami dogaduje się dobrze, nie jest agresywna zarówno w stosunku do ludzi jak i zwierząt.:lol:

Posted

Karilka napisał(a):
Megnum, dzisiaj postaram sie dowiedzieć co i jak. Wy dowiecie sie jutro:diabloti:

Poczekamy;) Ja nauczyłam się cierpliwości czekając na jedynego wymarzonego i TEGO szczeniaka- i czekam nadal:roll:

Posted

Sorry mój tata zgubił nr telefonów które mu podałam;/. Teraz podałam mu jeszcze raz i ma zadzwonić i przekazać koledze. Przepraszam ale jestem teraz zalatana... mam sunie husky na tymczasie i wydaje szczura w dobre rece....

Posted

Karilka napisał(a):
Sorry mój tata zgubił nr telefonów które mu podałam;/. Teraz podałam mu jeszcze raz i ma zadzwonić i przekazać koledze. Przepraszam ale jestem teraz zalatana... mam sunie husky na tymczasie i wydaje szczura w dobre rece....

Ok, nic się nie stało. To nie dziwne, że jesteś zalatana. Pies na tymczasie - ta skąd ja to znam. Jeśli na dodatek wychudzony to już wogóle czasu brak na wszystko, bo dogadzasz i pilnujesz. Niech sunia szybko znajdzie domek, trzymam kciuki.

Posted

Z tego co pisała MEGNUM została przerzucona przez płot na posesję pewnych ludzi. Ludzie, Ci zajęli się nią ale mają jeszcze kilka w ten sposób podrzuconych psiaków i szukają jej domu.

Posted

Ten drugi domek aktualny. Zobaczymy co z tego wyjdzie, sunia nie miałaby źle. Zapomniałam ostatnio podać nr telefonu... postaram sie podać w czwartek bo dopiero wtedy będe miała kontakt z ta dziewczyną. Przepraszam za to roztrzepanie...

Posted

Karilka napisał(a):
Ten drugi domek aktualny. Zobaczymy co z tego wyjdzie, sunia nie miałaby źle. Zapomniałam ostatnio podać nr telefonu... postaram sie podać w czwartek bo dopiero wtedy będe miała kontakt z ta dziewczyną. Przepraszam za to roztrzepanie...

Nie masz za co przepraszać. Jestem Ci wdzięczna, że się starasz. Dziękuję.