Karilka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Nie mam domku dla niej...chociaz caly czas o niej mysle:-( Quote
bodzia78 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [LEFT]No to ja mam dobre wieści. :D Na razie jestem padnięta - po wystawie w Lublinie ... Domek dla NIUNI znaleziony :D Wiecej info później... [/LEFT] Quote
fantka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='bodzia78']No to ja mam dobre wieści. :D Na razie jestem padnięta - po wystawie w Lublinie ... Domek dla NIUNI znaleziony :D Wiecej info później... Bodzia78, jesteś wielka!!! :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Cieszę się, że znalazłyście Niuni domek. :multi: Niewiele udzielałam się na tym wątku, ale intensywnie molestowałam wszystkich znajomych i znajomych znajomych o przygarnięcie suni. Większość z nich ma mnie w tej chwili za wariatkę. :mad: Ale co oni tam wiedzą?!!! Ważne, że sunia ma dom!!!:multi: Quote
MEGNUM Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Jedzie do domku chyba jutro. I to wspaniałego domku, do Warszawy. Trzymam kciuki aby wszystko poszło dobrze. Bogusiu mam nadzieję, ze jakieś zdjęcia i informacje już z nowego domku uda się wykombinować??;) Quote
bodzia78 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 MEGNUM napisał(a):Jedzie do domku chyba jutro. I to wspaniałego domku, do Warszawy. Trzymam kciuki aby wszystko poszło dobrze. Bogusiu mam nadzieję, ze jakieś zdjęcia i informacje już z nowego domku uda się wykombinować??;) Pewnie pewnie ;) . Mam stały kontakt z Pania Moniką - zdjęcia wyciagne lub sama zrobie jak bedzie potrzeba :d ... Buziaki dla wszystkich. Quote
bodzia78 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Niunia właśnie ruszyła do domu :D ... z nową Panią :) Quote
MEGNUM Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Suuuuuper:multi: :multi: :multi: Wreszcie udana adopcja. Quote
bodzia78 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Niunia przemiła. Spała grzecznie całą noc - merdajac ogonem jak Pańcia zerkała na nią i liząc po dłoni. Poniewaz ma ranę po pogryzieniu która ukryła sie pod futrem - dostaje antybiotyk. Póki co zabezpieczona p/pchłom i kleszczom relaksuje się i wypoczywa. Zdjęcia wkrótce. Przesyłam pozdrowienia od p. Moniki dla wszystkich sledzacych losy Niuni :loveu: Quote
MEGNUM Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Ja również przesyłam pozdrowienia i serdeczne podziękowania dla p. Moniki za przygarnięcie tego cudeńka. Mam nadzieję, że Niuńka będzie grzeczna w nowym domku:eviltong: Quote
Recommended Posts