Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłoszenie wrzuciłam grzecznościowo ponieważ osoba, u której sunia przebywa nie ma dostępu do internetu. Powiedzcie jakie wiadomosci są jeszcze potrzebne to jeszcze dzis zapytam i odpowiem.

Posted

MEGNUM napisz coś więcej o suni. Gdzie teraz przebywa (w jakim mieście), czy została oddana czy znaleziona. Coś o jej charakterze. Jeśli wiesz to napisz jaki jest jej stosunek do innych psów. Łatwiej będzie jej znaleźć domek.

Posted

MEGNUM, koniecznie napisz z jakiego jest miasta i czy jest przez kogoś oddawana (pal sześć przyczyny), czy też jest ze schronu ? Jeśli po sterylce to pewnie już jeśli jest znajdą, to na jakimś tymczasie jest.

Posted

Sunia mieszka na niedaleko Warszawy napołudnie.Wiem, że nie jest agresywna ani w stosunku doludzi ani innych zwierząt. Reszty dowiem się wieczorem.

Posted

fantka napisał(a):
Niunia wracaj na pierwszą stronę. Komu piękna prawie skye terrierka???

Nie spadaj tak szybko!!! Czy nikt nie chce takiej cudnej suni??? :shake:

Posted

Sunia została wrzucona w torebce przez płot razem ze swoim bratem (prawdopodobnie bratem) na podwórko. Brata już ktoś przygarnął. Wiem, ze dogaduje się z innymi psami.

Posted

A jak długo może zostać w tym domu? Trzeba szukać na cito, czy można się powoli rozglądać? Wrzuciłam w jedno miejsce na przyjmę psa, ale piesków dużo a domek jeden.

Posted

No cóż. Ta osoba na pewno go nie wyrzuci. Najwyżej sobie od garnka odejmie a tych kilka biedaków wykarmi. Dobre dusze zadbały też o sterylizację tej suni i kastrację pieska o imieniu Kacper, którego też wstawiłam na dogomanię. Wiadomo, im szybciej tym lepiej ale oby ostrożnie. Jest kilka piesków i suczek więc trzeba bardzo uważać by się nie rozmnażały:shake: Ehhh i już nawet nie mam siły na ludzi porzucających takie skarby:angryy: