Jump to content
Dogomania

Emil - wychudzony bokser, ktoremu trzeba pomoc!! Foty!!!

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Julcia cala zagipsowana. przy jej wadze taki gips to duze obciazenie. ma problemy z poruszaniem sie, no i oczywiscie wszystko ja swedzi. teraz musze latac po ortopedach i chirurgach, bo ten gips to trzeba raczej zalozyc inaczej niz ona ma go zalozonego w tej chwili, ale sie nikt podjac tego nie chce. jeszcze sie okaze, ze zostanie tak jak jest a za 3 tygodnie beda mi dziecko lamac i ustawiac kosc ponownie :-(

a Emil ma sie superancko. uwielbia jak sie do niego gada. teraz dopiero zaczyna przybierac na wadze. Kosci zaczynaja sie pokrywac tłuszczykiem. rodziny mu trzeba bylo! jak widzi jedzenie, to sople mu zwisaja nawet pol metrowe hihi a jak zaczyna sie wytrzepywac, to sie wszyscy chowaja:evil_lol: no i szkoda, ze kotow nie lubi:placz: maly kicius rosnie jak na drozdzach, chetnie by sobie pobiegal, ale nie moze, bo Emil zaraz go zje:mad: :-(

Posted

znam niestety ten ból,wiekszość lekarzy jest nastawiona na zysk a nie na dobro pacjenta.Moja córcia ma skolioze i jedyne co mi ortopeda powiedział,to żeby poczekać aż sie choroba rozwinie,córka podrośnie i zrobić operacje kregosłupa...brak słow:mad: teraz lecze ją niekonwencjonalnie i sa spore efekty:multi: .Życze ci duzo cierpliwosci i szybkiego powrotu córci do zdrowia,wyściskaj odemnie Emilka.A jak tam jego zębole?

Posted

dzieki kochane za wszystkie mile slowa i za wsparcie.

zebole trzeba bedzie usunac, ale juz nie ma ropy. mozna Emilowi dawac juz buziaki:diabloti:

zaluje, ze sie tak wszystko przeciaga w czasie:-( ale z drugiej storny sie ciesze, ze Emil u mnie dluzej pobedzie:cool1: loviam tego chlopaka:loveu:

Posted

daga_27 napisał(a):
nie wydaje mi sie to konieczne ale jesli tak wolisz, to mozesz tak zrobic. ja juz przyszly tydzien bede miala lzejszy.

oj nie że wolę, chciałam Cię odciążyć, zresztą obgadałyśmy sprawę na gg :loveu:

Posted

Emilek ma się dobrze, w czwartek wizyta u weta i być może zabieg.
Daga w smutku wielkim, bo tymczasowy dobek poturbował jej kicie Lukrecje, i niunia niestety odeszła za TM :(

dla Lukrecji ...
[*]...

Posted

AgaiTheta napisał(a):
tymczasowy dobek poturbował jej kicie Lukrecje, i niunia niestety odeszła za TM :(
to ten mały kociaczek?? co się stało?? :((

A dla Emila - 3maj się chłopie, dentysta brrr

Posted

nie mial i chwilowo sie wstrzymujemy za namowa weta. jesli sie nie spieszy, to lepiej poczekac by nabral jeszcze sil. dzieki wielkiej uprzejmosci Pana Emila :-) udalo tez sie zajrzec porzadnie w pychol i sie okazuje, ze ten chlopiec nie jest juz tak mlody jak myslelismy. moze miec z 8 a nawet wiecej lat. nam sie nie spieszy. niech chlopak nabiera sil jeszcze.