Jump to content
Dogomania

Emil - wychudzony bokser, ktoremu trzeba pomoc!! Foty!!!

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widzial wet co nie co, bo jemu tak zwyczajnie sie w plape zajrzec nie da. te zeby trzeba usunac i odsaczyc rope. trzeba to zrobic ze znieczuleniem ogolnym i wtedy dokladnie tez bedzie mozna wszystko obejrzec i stwierdzic ile zebow trzeba usunac i co jeszcze miozna zrobic.

Posted

Wrocilam po 12 godzinach z pracy i nikt sie tak nie cieszyl jak Emil :-) To jest naprawde kochany psiak. tyle, ze nie lubi malego kociaka :-( na duzego w ogole nie zwraca uwagi.

Posted

Witam,cieszy sie jak to kazdy boksio,mój kreci dupina nawet jak wyjde z lazienki:lol: piekniusi jest nawet z ta szczeka(jak prawdziwy bokser po zejsciu z ringu).Trzymam mocno kciuki,wracaj do zdrówka przystojniaku;)

Posted

Emil dostaje teraz zastrzyki. Antybiotyk i cos jeszcze. po tych zastrzykach opuchlizna zaczyna sie zmniejszac. okazalo sie, ze trzeba zwalczyc badz zmniejszyc stan zapalny i wtedy bedziemy robic z Emila szerbolka :-)

Posted

daga - widzę, że masz niezły zwierzyniec w domu :p a Emil jak na boksera przystało zajął już 'swoje' posłanko:D 3mam cały czas za Emila kciuki i czekam na dalsze wieści z zębolami no i z tym guzem.

A czy on miał robione badania krwi?

I jeszcze pytanko ;) - jak będzie szczerbolkiem, to będzie to chyba wymagać jakiegoś specjalnego pokarmu?

p.s.
dzięki za nowe foty!:)

Posted

Badania krwi mial juz robione dwa razy. za pierwszym razem bylo wszystko oki. drugie wyniki poznam najpewniej jutro.

a jak bedzie szczerbolkiem, to bedziemy robic papeczki do jedzonka. a pozniej to sie pewnie przyzwyczai przerzucac zarelko do tylu. bo najgorsze to ma te przednie zebacze.
zastrzyki duzo pomogly. znika stan zapalny i opuchlizna. ale to bedzie pewnie chwilowe jesli sie nie zrobi porzadku z tymi zebami. dlatego nie bedziemy czekac na nowe cierpienia, tylko bedziemy dzialac lada moment. wytniemy tez guza i damy do zbadania, no i ciachac jajonki koniecznie musimy ;-)

Posted

wiesci takie, ze mielismy isc jutro na zabieg ale nie pojdziemy :( musze wszystko przelozyc, bo moja corcia ulegla wypadkowi i ma zlamany obojczyk. teraz z nia biegam po chirurgach i ortopedach :(

wieczorem wrzuce kilka fotek.

Posted

:( no to życzę córci szybkiego powrotu do zdrowia!! sama przeszłam przez to samo z obojczykiem, gdy jako dziecko zrobiłam salto na krześle do tyłu :p no ale gips załatwił wszystko i ładnie się zrosło i śladu nie ma, także na pewno córcia też szybciutko zapomni, tym czasem trzymajcie się, bo początki trudne!!