Jump to content
Dogomania

Emil - wychudzony bokser, ktoremu trzeba pomoc!! Foty!!!

Recommended Posts

Posted

Emil, to ok 5 - 6 letni bokser. Jest przesłodki, kocha wszystkich, duzych i małych. Wyciagnełam go z Trojmiejskiego schroniska. jest wychudzony, ale zaczyna przybierac na wadze. Przebywa obecnie w tczewskim hoteliku, poniewaz dobek, ktorego mam na tymczasie przegnał go z domu. Pilnie szuka kochajacego domu. Bedzie wykastrowany.

zdjecia beda jak tylko imageshack zacznie dzialac:roll:

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan Emil mial niesamowita biegunke, przez co zjechal znowu na wadze:shake: dostawal kroplowe, zeby sie nie odwodnic. jest troche slaby teraz.
w kupie pojawila sie krew. wetka podejrzewa przerosnieta prostate, wiec w momencie, kiedy chlopca oddam na ciachniecie jajonkow problem powinien byc zazegnany. jednakze musi miec troche czasu na nabranie sil.

jemu bardzo przydalby sie chociazby DT. u mnie neistety byc nie moze, bo go moj tymczasowicz przegania. szczeka non stop, a jak podejdzie blizej to sie na niego rzuca. i to mnie dziwi, bo z Fuksem bawil sie w najlepsze. tylko, ze jak Cyrana przywiozlam ze schroniska, to Fuks juz u mnie byl. a teraz moze poczul sie jak u siebie i przegania intruza. probowalam ich integrowac na dworzu, ale nic to nie dalo. zawsze Cyran ma do Emila jakies ale:shake: a Emil nigdy nie zaczyna pierwszy klotni. generalnie ma Cyrana w nosie nawet wtedy, gdy ten szczeka. nie pozostaje jedynie dluzny, gdy ten sie na niego rzuca.

joaaa myslisz, ze jest jakas szansa na poprawe tego stanu rzeczy?

Posted

Daga, mam za mało informacji i jak zwykle trudno opiniowac na odległość.

A na dworzu, gdyby były luzem, to jak sytuacja wyglądałaby?
Tylko pewnei na jakims terenie zamkniętym i neutralnym.