Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I kolejne ogłoszenia dla Tomiego.Ogłoszenia zrobione przez wolontariuszkę Koła "Leon",Donatę:

Malutki czarnowłosy Tomek chciałby żyć w troskliwym i kochającym go domu / Łódź

Kategoria:
Zwierzęta / Psy
Rodzaj: Sprzedam

Dodano: 3 Kwiecień 2013 00:29

tydzień temu

Malutki czarnowłosy Tomek chciałby żyć w troskliwym i kochającym go domu

Ten malutki psiak ma na imię Tomek, wzrost wielkości jamnika, na torsie biały krawacik , jego wiek około 3 lat a za nim tyle gorzkich przeżyć. Niepilnowany psiak wpadł pod samochód; obolałego i potłuczonego psiaka przynieśli do schroniska ludzie, którzy znaleźli go na ulicy. .Jest po zabiegu chirurgicznym i powoli wraca do zdrowia.. Z natury jest spokojnym, ufnym psiakiem , przyjazny w stosunku do innych zwierząt. Tomek potrzebuje odpowiedzialnego, kochającego opiekuna a Tomi odwzajemni mu to swym niezwykłym przywiązaniem.
Psiak do adopcji będzie wydany po wykastrowaniu i zaczipowaniu.

Kontakt w sprawie adopcji : 608 469 265 lub 501 629 091

• Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka w ogłoszenie Tomiego wkradła się pewna nieścisłość:Tomi jest wykastrowany, odrobaczony i zaszczepiony.Przed adopcją zostanie wykastrowany

Posted

[quote name='Jara']Romka w ogłoszenie Tomiego wkradła się pewna nieścisłość:Tomi jest wykastrowany, odrobaczony i zaszczepiony.Przed adopcją zostanie wykastrowany

Masz rację,musiałam korzystać z jakiegoś innego ogłoszenia.Tomi nie jest wykastrowany.Sprawdziłam na wszelki wypadek w schronisku.Ponadto mamy zwyczaj,że informację o zabiegu piszemy na wątku,a tu nigdzie nie ma informacji.Przed adopcją zostanie wykastrowany,lekarz z lecznicy nie chciał obciążać małego psiaka jednoczesną operacją kości udowej i kastracją.

Posted

[quote name='Bjuta']Chętnie bym mu wyróżniła tablicę. Mogę prosić o nr konta na PW?[/QUOTE]

Bjuto,bardzo dziękuję za pomoc.Nie robiłam ogłoszeń,zamówiłam je na bazarku...zapytam,kto mógłby zrobić takie ogłoszenie dla naszego psiaka.Ja bardzo chętnie zapłacę za kolejne wyróżnienie.:lol:

Posted

[quote name='Romka']Bjuto,bardzo dziękuję za pomoc.Nie robiłam ogłoszeń,zamówiłam je na bazarku...zapytam,kto mógłby zrobić takie ogłoszenie dla naszego psiaka.Ja bardzo chętnie zapłacę za kolejne wyróżnienie.:lol:[/QUOTE]

Romka, po co zamawiałaś, mogłaś mi na pw podesłać tekst i zdjęcia, oferowałam, że porobię ogłoszenia:mad:;)

Posted

[quote name='Romka']Bardzo dziękuję za pomoc.Małemu trzeba będzie odnowić pewnie ogłoszenia,wtedy bardzo chętnie skorzystam.:lol:[/QUOTE]

To czekam w takim razie :)

Posted

[quote name='Bjuta']Chętnie bym mu wyróżniła tablicę. Mogę prosić o nr konta na PW?[/QUOTE]

Bjuto,ustaliłam z Jarą,która robiła nam pierwsze ogłoszenia dla Tomiego,że zrobi wyróżnione ogłoszenie dla psiaka na Tablicy.Jeśli nadal chcesz wyróżnić ogłoszenie Tomiemu to można przesłać pieniądze na konto Jary.BARDZO DZIĘKUJĘ!:lol:

Następne wyróżnione ogłoszenie na Tablicy będzie płacone przeze mnie.:lol: Oczywiście jeśli będzie potrzeba...

Posted

Jara napisał(a):
Ogłoszenie jest wyróżnione do 19 maja :)

Bardzo dziękuję ,mam nadzieję,że mały znajdzie domek.
Dziś był na spacerku,przed bramą spotkał ludzi,którzy odwiedzili dziś innego naszego psa Puchatego.Mały przytulał się do wszystkich.a wszyscy byli nim zachwyceni:lol:

Posted

asiuniab napisał(a):
Paula nie Tomcio nie przypomina Ci młodszej wersji Liderka, bo mi bardzo...

Pewnie, że przypomina! I może właśnie dlatego tak mi w serducho zapadł, że to pierwszy wątek, na który nie dostałam zaproszenia, nie znalazłam linka na innym wątku tylko sama się przypałętałam ;)

Posted

A ja bardzo się cieszę:lol::lol::lol:

A to jest mały Tomi i Różyczka:

Rózia była dziś bardzo grzeczna na rehabilitacji łapeczki laserem więc dostała ode mnie coś pysznego...Tomi dostał oczywiście też;)