Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maluch wyszedł na spacer z koleżanką z boksu i Karolem.Karol dawno nie widziany,więc Krzywuńcio szybko przybiegł po pieszczotki.:lol:

...i już po spacerku,wracamy do boksu:

...domku ,gdzie jesteś?

Posted

DO KRZYWUŃCIA UŚMIECHNĄŁ SIĘ LOS!!!!!!!!!!!!:lol:

Od dwóch tygodni koresponduję i rozmawiam z p.Renatą z Wrocławia.I wiecie co,p.Renata zdecydowała się dziś ,po rozmowie z mężem,że przygarnie naszego malucha.Mieszkanie w starej kamienicy,w domu 7-letni psiak ze schroniska,pani pracuje w domu,więc jest cały czas.W perspektywie dom na wsi.Trafiła na naszego Krzywuńcia przypadkowo i jak to bywa,zakochała się.I teraz...SPRAWDZAMY DOM WE WROCŁAWIU!:lol:

Już poprosiłam o przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej Poker.Czekam na informacje.Poker zrobi to najlepiej.:lol:

Zgłosiłam małego do kastracji.I powiadomiłam schronisko,że sprawdzamy domek.

Posted

Nasz maluch już po kastracji.Teraz tylko wizyta przedaopcyjna,Poker wyjechała...szukamy dalej.Mam nadzieję,że uda się to zrobić w czasie wolnych dni.

Posted

[quote name='Romka']Nasz maluch już po kastracji.Teraz tylko wizyta przedaopcyjna,Poker wyjechała...szukamy dalej.Mam nadzieję,że uda się to zrobić w czasie wolnych dni.[/QUOTE]

Dałam znać wczoraj na wrocławskim wątku.

Posted

Agnieszko,bardzo dziękuję.:lol: Jak nikt się nie zgłosi to czekamy na Poker a potem ewentualnie martwimy się co dalej .Z fb też cisza,pewnie wszyscy wyjechali...

Posted

[quote name='Jara']Dałam znać wczoraj na wrocławskim wątku.[/QUOTE]Zostałam poproszona o tę wizytę, ale ode mnie to strasznie daleko, a nie jestem zmotoryzowana ,
(Poker wyjechała na wakacje)

Posted

[quote name='Nikaragua']Zostałam poproszona o tę wizytę, ale ode mnie to strasznie daleko, a nie jestem zmotoryzowana ,
(Poker wyjechała na wakacje)[/QUOTE]
Dziękuję za szybki odzew... Siła wyższa... Będziemy dalej szukali...

Posted

Nareszcie mamy osobę do sprawdzenia domku we Wrocławiu.Dzięki uprzejmości Ubocze,zgłosiła się do mnie pani Joanna ,która jest członkiem TOZ-u we Wrocławiu.Jeszcze dziś ma dzwonić do ewentualnego domu Krzywuńcia.CZEKAMY Z NIECIERPLIWOŚCIĄ!!!:lol:

Posted

[quote name='Romka']Nareszcie mamy osobę do sprawdzenia domku we Wrocławiu.Dzięki uprzejmości Ubocze,zgłosiła się do mnie pani Joanna ,która jest członkiem TOZ-u we Wrocławiu.Jeszcze dziś ma dzwonić do ewentualnego domu Krzywuńcia.CZEKAMY Z NIECIERPLIWOŚCIĄ!!!:lol:[/QUOTE]No to dobrze, zaczęłam już też szukać i w ostateczności znalazłam, gdyby nikt inny nie mógł, ale to dobrze , że już ktoś jest

Posted

Joasia z TOZu:

"Mam dobre wieści
Jestem świeżo po wizycie przedadopcyjnej, która wypadła naprawdę pomyślnie. Myślę, że Krzywuś będzie zadowolony z nowego domu. W mieszkaniu jest już piesek, który siedem lat temu został zabrany z wrocławskiego schroniska. Pies jest dobrze utrzymany, rozpieszczony, wybrzydza jedząc najlepsze karmy W domu dobra atmosfera, ludzie prozwierzęcy. Blisko są tereny zielone, piękny park, idealnie do spacerów z psami.
Wiadomo - i nowi właściciele liczą się z tym, że początki mogą być trudne, bo psy muszą się poznać i mam nadzieję szybko polubić.
Dom i małżeństwo młode, które chce adoptować Krzywusia, mają pełną moją akceptację." :) :) :)