Romka Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 Ja też nie ufam...ale nie miałyśmy na tę adopcję żadnego wpływu,niestety... Quote
luka1 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 (edited) No i bryndza. Romka, nie ma możliwości wyśledzenia gdzie została oddana? Edited March 30, 2013 by luka1 Quote
Romka Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 Luka pojechała do Gostynina...nie wiem czy coś da się zrobić,nie mamy upoważnień do kontroli dobrostanu zwierząt...ale w tamte okolice są adopcje ,które są robione przez wolontariuszki Koła "Leon",może to jest dobry kierunek...;) Quote
doglady Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Po pierwsze ci ludzie juz stracili jednego psa pod kolami samochodu. Po drugie Luka w przeszlosci gonila kury. Jaki z tego wniosek? Albo ucieknie/potraci ja samochod, albo jest na lancuchu. :angryy: Quote
Olivin Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Witaj doglady :lol: widać, że sporo wiesz o nowym domku, prosimy o więcej informacji... Mamy tylko nadzieję, że nie stanie jej się krzywda i że będzie szczęśliwa... Quote
piescofajnyjest Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 mam nadzieje, ze sunia jednak bedzie szczesliwa...... Quote
luka1 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 swego czasu, kiedy byłam wolontariuszką w schronisku w Sochaczewie, miałam upoważnienie Burmistrza Misata do przeprowadzania kontroli po/adop. Czy jest ktoś wyznaczony w Waszym schronisku, kto może sprawdzić warunki w jakich jest pies? Quote
piechcia15 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 ciotki cioteczki ja tak świątecznie zaproszę na nowy bazarek z kropelkami na pchły i kleszcze :) link w podpisie Quote
Romka Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 [quote name='luka1']swego czasu, kiedy byłam wolontariuszką w schronisku w Sochaczewie, miałam upoważnienie Burmistrza Misata do przeprowadzania kontroli po/adop. Czy jest ktoś wyznaczony w Waszym schronisku, kto może sprawdzić warunki w jakich jest pies?[/QUOTE] Luka,ja i Olivin nie mamy a dziewczyny z KOŁA "Leon"...nie wiemy czy mają.Słyszało się,że jako organizacja prozwierzęca mają ale póki co... nie wiemy nic o wizytach poadocycjnych...same adocje orgaznizowane przez Koło "Leon" też są owiane tajemnicą... Quote
Recommended Posts