mycha101 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Dawno nie odwiedzaliśmy maluchów, a przecież one nadal domku szukają. Quote
Ania W Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Wkrótce nowe zdjęcia maluchów ;-) Widziałam je wczoraj ale nie miałam czasu na zdjęcia. Są cudne i ....duuuuże ! Będą z nich piękne psy! Quote
Ania W Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Szczeniaki są w miejscowości Oddział po Warszawą - Fundacja Emir. Będą raczej powyżej kolana. Już teraz są spore i mocne. Niestety nie zapowiadają się na kudłate, a na dodatek Broszka jest już w nowym domu... W tym przypadku tymczasy nie są potrzebne - maluchy są w przytulisku Fundacji pod bardzo dobrą opieką. Wkrótce nowe zdjęcia psiaków...Oj chyba będzie zdziwienie ;-) Quote
Agnie Koty Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Marlenko, może nie proponuj pochopnie tymczasów, masz u siebie Lolę na przetrzymaniu a nie wiadomo jak rodzice będą reagować.... Quote
Marlena:) Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Masz rację...:oops: ...ale mam chętnych na pare szczeniaków(pisalam to zmyslą o tym:oops: )-tylko ta odległość....Jejku,że też zawsze muszę wyskoczyć z takimi głupotami :cool1: ...wybaczcie :eviltong: .... Nie myślcie tylko,że ja taka tego,jakaś kolekcjonerka :razz: ...bo tylko czasami głupa dostaje,ale wiadomo,że jak widzi się takie małe dzieciaki w potrzebie to odrazu chce się pomagać:evil_lol: ... Nie mogę się doczekać nowych foteczek...bardzo się zmieniły???:loveu: Quote
Agnie Koty Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ale przecież jesteś wspaniałą, dzielną dziewczyną! Doprowadź Lolę do nowego , wspaniałego domu, to będzie kawał roboty. Lepiej pomóc dobrze jednemu psu, ale tak końca.... Szczeniusie, przepraszam za offa.....:oops: Quote
Ania W Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 To najnowsze zdjęcia szczeniaków... Najpierw z Brańska. Niestety z braku czasu nie udało mi się zrobić aktualizacji. Psiaki bardzo wyrosły, większość z nich jest do siebie bardzo podobna (wręcz identyczna) Już teraz widać , że będą z nich spore i ładne psy. Teraz mają chyba ok 4,5 miesiąca. to na pewno Birma To chyba Bianka ( strzelam) ??? Birma jeszcze raz Na pewno z Brańskich jest jeszcze Brava (czarno-biała) ale nie mam jej wyraźnego zdjęcia Quote
Ania W Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Teraz warszawskie szczeniaki. Zostało dwóch ślicznych chłopców. O ile się nie mylę Wars i Wolt. Dla mnie są super! Zapowiadają się na piękne psy i tez dość duże. Mają około 3,5 miesiąca. Quote
Agnie Koty Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 są odlotowe, szczególnie ten niebieskooki chłoptaś. Quote
Ania W Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 nio :-) On ma niesamowite oczy! Właściwie zielono-niebieskie;-) Quote
Recommended Posts