Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczeniaki są w miejscowości Oddział po Warszawą - Fundacja Emir. Będą raczej powyżej kolana. Już teraz są spore i mocne. Niestety nie zapowiadają się na kudłate, a na dodatek Broszka jest już w nowym domu...
W tym przypadku tymczasy nie są potrzebne - maluchy są w przytulisku Fundacji pod bardzo dobrą opieką.

Wkrótce nowe zdjęcia psiaków...Oj chyba będzie zdziwienie ;-)

Posted

Masz rację...:oops: ...ale mam chętnych na pare szczeniaków(pisalam to zmyslą o tym:oops: )-tylko ta odległość....Jejku,że też zawsze muszę wyskoczyć z takimi głupotami :cool1: ...wybaczcie :eviltong: ....
Nie myślcie tylko,że ja taka tego,jakaś kolekcjonerka :razz: ...bo tylko czasami głupa dostaje,ale wiadomo,że jak widzi się takie małe dzieciaki w potrzebie to odrazu chce się pomagać:evil_lol: ...
Nie mogę się doczekać nowych foteczek...bardzo się zmieniły???:loveu:

Posted

ale przecież jesteś wspaniałą, dzielną dziewczyną! Doprowadź Lolę do nowego , wspaniałego domu, to będzie kawał roboty. Lepiej pomóc dobrze jednemu psu, ale tak końca....
Szczeniusie, przepraszam za offa.....:oops:

Posted

To najnowsze zdjęcia szczeniaków...
Najpierw z Brańska. Niestety z braku czasu nie udało mi się zrobić aktualizacji. Psiaki bardzo wyrosły, większość z nich jest do siebie bardzo podobna (wręcz identyczna) Już teraz widać , że będą z nich spore i ładne psy. Teraz mają chyba ok 4,5 miesiąca.
to na pewno Birma

To chyba Bianka ( strzelam)

???

Birma jeszcze raz

Na pewno z Brańskich jest jeszcze Brava (czarno-biała) ale nie mam jej wyraźnego zdjęcia

Posted

Teraz warszawskie szczeniaki. Zostało dwóch ślicznych chłopców. O ile się nie mylę Wars i Wolt. Dla mnie są super! Zapowiadają się na piękne psy i tez dość duże. Mają około 3,5 miesiąca.