Ania W Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Mycha oczywiście obfoć chorą Budrysię ( miał być Budrys) ale jej i tak nie będziemy wystawiać póki nie będzie zdrowa. Ona chyba do Brusa podobna ;-) Aha !!! Ważne!!! Założ spodnie , które w razie czego będziesz mogła spisać na straty ! :-) Quote
evita. Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Zrobiłam "sklejki" maluchów. Może przydadzą się komuś do ogłoszeń jeśli będzie robił zbiorcze ;) P.S. Czy jesteście pewne, że Brava weszła do tej miski w celach czysto konsumpcyjnych ? Jej mina mówi sama za siebie :evil_lol: Quote
Ania W Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Myślisz , że chciała namoczyć suchą karmę ? No teraz to już sama nie wiem. Nie raz tam wchodziła więc może faktycznie uznała, że karma ciągle jest zbyt sucha ;-) Quote
Ania W Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Skoro mycha jutro dowiezie nowe fotki to ja dorzucę jeszcze kilka moich. Quote
emir Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 DZIEWCZYNY JESTEŚCIE WIELKIE!! SZCZENIORKI DZIEKUJĄ EMIR Quote
enia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Podnosze maluchy i dzikuje MYSZCE za wątek dla naszych dzieci!!!!!!! kurcze ale one słodziusie są............cukiereczki:loveu: Evita z Twojej sklejki byłby super plakat! ale ja nie umiem go zrobić. Quote
Ania W Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 mycha była u nich wczoraj, obfociła i mam nadzieję dzisiaj je wstawi na stronę ;-) Quote
evita. Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 „Indywidualne” ogłoszenia maluchów: Ogłoszenia na www.4lapy.pl: Bianka ; Busia ; Bora ; Berek ; Bas ; Bard ; Baj ; Blanka ; Brava i Broszka ; Birma ; Brus Ogłoszenia na www.eoferty.com.pl: Bard ; Bas ; Berek ; Busia ; Bora ; Bianka ; Baj ; Brava i Broszka ; Blanka ; Brus ; Birma Ogłoszenia na www.animalia.pl: Bianka ; Busia ; Bora ; Berek ; Bas ; Bard ; Baj ; Blanka ; Brava i Broszka ; Birma ; Brus Ogłoszenia na www.bono-polska.pl: Brus ; Birma ; Brava i Broszka ; Blanka ; Baj ; Bard ; Bas ; Berek ; Bora ; Busia ; Bianka Ogłoszenia zbiorcze maluchów: forum.gazeta.pl kupsprzedaj.pl kupiszpsa.pl dwukropek.pl gumtree.pl Quote
Ania W Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='evita.']„Indywidualne” ogłoszenia maluchów: Ogłoszenia na www.4lapy.pl: Bianka ; Busia ; Bora ; Berek ; Bas ; Bard ; Baj ; Blanka ; Brava i Broszka ; Birma ; Brus Ogłoszenia na www.eoferty.com.pl: Bard ; Bas ; Berek ; Busia ; Bora ; Bianka ; Baj ; Brava i Broszka ; Blanka ; Brus ; Birma Ogłoszenia na www.animalia.pl: Bianka ; Busia ; Bora ; Berek ; Bas ; Bard ; Baj ; Blanka ; Brava i Broszka ; Birma ; Brus Ogłoszenia na www.bono-polska.pl: Brus ; Birma ; Brava i Broszka ; Blanka ; Baj ; Bard ; Bas ; Berek ; Bora ; Busia ; Bianka Ogłoszenia zbiorcze maluchów: forum.gazeta.pl kupsprzedaj.pl kupiszpsa.pl dwukropek.pl gumtree.pl :modla::modla::modla::modla::modla: Nie wiem czy rozpoznajesz osoby bijące ci dziękczynne poklony ?;-) Ile razy mówiłam / pisałam , że jesteś wielka? Evita , najpoważniej na świecie stwierdzam , że brakuje mi już przymiotników i jestem pełna uznania. Świetna robota i ...chyba zarwana cała noc... Quote
mycha101 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Nie zginęłam, jestem, tylko w domu mam taki beznadziejny internet, że jak zaczęłam próby wstawiania fotek, to bardzo szybko zrezygnowałam. Jeśli chodzi o 8 szczeniorków podrzuconych pod bramę, to one nie są jeszcze gotowe do adopcji i Emir zaproponowała robienie zdjęć grupowych. Szczenirki były po jedzeniu i nie miały ochoty sie ruszać. Mam swojego ulubieńca, który tak fajnie łapką domagał sie o pogłaskanie. Zresztą sami zobaczcie te śliczne istoty. Mój ulubieniec:loveu: i łapką po główce:cool3: W kupie cieplej:cool1: Quote
Ania W Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 no tak są maluchy mniejsze. Te biało-rude mają na dodatek jeszcze niebieskie oczy:-) No i umaszczenie berneńczyka też tam jest i jeden puchatek-grubasek Znowu się chyba kilku tatusiów zrzuciło na maluchy;-) Quote
mycha101 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Maluchy z pierwszej strony wszyskie po kolei na www.kupiszpsa.pl niestety ja nie umiem zrobić tu na wątku tego tak ładnie jak kochana evitka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mycha101 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 no to podnoszę maluch, bo cioteczki coś cichutko siedzą:shake: Quote
Recommended Posts