Jump to content
Dogomania

Krajowa IX grupy Rzeszów 25 maja 2013

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie. Maharaja, proszę, napisz coś więcej o swoim psiaku. Śliczny jest.

Posted (edited)

wszystkie Info o moim pekinie są na jego stronie maharajasgarden.pl.tl :) mam nadzieję, że spotkamy się na wystawie :) a tak btw. wybierasz się może na krajówkę do Jarosławia?

Edited by maharaja
Posted

W tamtym roku była ostatecznie wystawa dla Gr I :)
My pewnie się pojawimy, grzech nie zgłosić, skoro w końcu doczekaliśmy się takiej wystawy w naszym mieście, czekamy na więcej informacji.
Na pewno będę dostępna jako handler i mogę pomóc przy wystawianiu psów.

Posted (edited)

Nie, w ogóle teraz mało wystawiam.
Edycja: Tak myślałam, że jest z hodowli p. G. Jabłońskiej. W Polsce tylko ona ma czarno-białe pekińczyki.
McDzik. Gratulacje dla Ciebie i Twojej Daisy za występ w Rzeszowie.

Edited by Lotty
Posted

maharaja napisał(a):
Poza tym na prawdę muszę pochwalić panią hodowczynię bo zna się na rzeczy i potrafi wszystko powiedzieć na temat pekinów, jednym słowem jest cudowna :)

Wiem coś o tym,bo spotkałam Panią Grażynę kiedyś na wystawie razem z Eliską.

Posted

Aaaa no to już wiem kim Pani jest!:) Byłam tam wtedy, to był CACIB Rzeszów tak? Czarny jest cuuudowny <3 Właśnie wtedy zaczęła się moja przygoda z pekinami ale dopiero teraz mogłam sobie pozwolić na łaciatka od niej :)

Posted

maharaja napisał(a):
Aaaa no to już wiem kim Pani jest!:) Byłam tam wtedy, to był CACIB Rzeszów tak? Czarny jest cuuudowny <3 Właśnie wtedy zaczęła się moja przygoda z pekinami ale dopiero teraz mogłam sobie pozwolić na łaciatka od niej :)

No właśnie. A co do mojego Bingusia, to pochwalę się, że jest Interchampionem ( mam nadzieję, że mod mnie za to nie zje).

Posted (edited)

Bardzo dziękujemy za gratulacje. Cieszę się ogromnie, bo to jeden z niewielu pekińczyków w Polsce z tym tytułem. Pozostałe wywodzą się z hodowli Astarte Gold.
Edycja: Maharaja, w takim razie do zobaczenia na wystawie, bo na 99% będziemy.:smile:

Edited by Lotty
Posted

Raczej z jednym, Bingusiem,ale jeszcze nie jestem na 100% pewna.

Posted

maharaja napisał(a):
Szkoda... Dyzio zakończył karierę?

Dyzio nie przepada za wystawami, widać, że go stresują, a nie zamierzam go męczyć dla własnego widzimisię.

Posted

maharaja napisał(a):
Oczywiście, pies jest tutaj najważniejszy :fadein:

Oczywiście. Wystawy to tylko ułamek wspólnego życia z psiakiem. Po co zmuszać, go do czegoś, czego nie lubi.

Posted (edited)

[quote name='panienkabubu']Proszę trzymać się tematu.
Oczywiście. Czy wiadomo już, kiedy będzie podział na rasy?
Edycja: Czy ktoś mógłby powiedzieć coś o terenie, na którym odbywa się ta wystawa, bo widzę, że to spory kawałek za Rzeszowem?

Edited by Lotty
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

są już szczegółowe informacje o wystawie i rozpoczęto przyjmowanie zgłoszeń! [URL]http://www.zkwp.rzeszow.pl/pl/node/41[/URL] :) szkoda, że nie ma podziału na rasy :roll: ale nam to i tak wszystko jedno więc będziemy na 100% :) zastanawiam się tylko czy na terenie wystawy będzie się gdzie rozłożyć w miarę w cieniu i blisko ringów... na wszelki wypadek wezmę duży parasol przeciwsłoneczny. Oby tylko nie padało :mad: