Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Montaż kojca ma być w sobotę. Będę wiedziała na 100% w piątek. Grall jest szczęśliwy i nic mu już nie grozi. Kocha swoich Państwa z wzajemnością. Zdjęcia będą i link do programu, kiedy się pojawi też.

Posted

[quote name='mar.gajko']Ale tym samym zmieni się nieco "charakter" pobytu Grallika.
On jest nei płacony od stycznia 2009r.

On ma zaniżoną stawkę hotelową, nawet nei będę pisać, coby nie budzić kontrowersji.
Przez najbiższe meisiące tak czy inaczej będe musiała zapłacic zaległości i na bieżąco regulować płatność za hotel.

[quote name='mar.gajko']
Ale Grall nie był dwa lata nie płacony.
Nie umniejszając zasług Pana Tomka, bo są wielkie dla psów bezdomnych, Grall był nie płacony od stycznia 2009r.

Nie zapłacone jest od stycznia 2009 do stycznia 2010r.
Co mam nadzieję kiedyś uregulować.

Bo miało być nie płacone.

Pan Tomek deklarował od stycznia 2009 że Grall ma u niego w hotelu pobyt gratis - dożywotnio lub do czasu znalezienia DS.

Pozostałe koszty zwiazane z utrzymaniem psa takie jak karma, opieka weterynaryjna oraz środki związane z jego pielęgnacją były po stronie opiekuna.

Właściciel hotelu nie wymagał i nadal nie wymaga uregulowania żadnych zaległych płatności z tytułu pobytu Gralla - pies był hotelowany za darmo więc nie ma żadnego długu.

Posted

Znam Gralika od pierwszego dnia jego pobytu w hotelu ( śledzę wątek od momentu gdy przestałąm tam jeżdzic )
Mariolu , Luizo
,wiele rzeczy wydarzyło się w tym czasie - wiele z nich nie powinno być "tak jak było " , ale o tym możemy porozmawiac poza forum . Odeszła Sabcia, Sandra, Pajciu nie zaznawszy nigdy ciepłą domu, który kazda z nas chciała im dać. Maksiowi udało się nim odszedł za TM być pełnoprawnym członkiem rodziny . Cieszę się , ze teraz udało się i Gralikowi (choć uważam , tak jak wspomniałam, ze wiele rzeczy które obserwowałam w tym czasie "z boku" powinno być innaczej) M.

Posted

Montaż kojca w środę, Grall w tv za 2 tygodnie. To już pewne informacje. W domku Gralla wszystko super, dzisiaj rozmawiałam z jego Panią. Już niedługo będę mogła zniknąć z wątku. Z dogo pewnie też.

Posted

Cudownie, wspaniale, aż łzy się cisną...

Ze względu na happy end wątek pewnie będzie się powoli wyciszał, ale może dałoby się namówić Nowych Państwa na napisanie coś od czasu do czasu i wrzucenie jakiegoś zdjęcia?

Szczęśliwy Grallik...

Posted

Bardzo jestem spragniona wieści o Grallu..
Jego wątek jest niesłychanie ważny dla wszystkich innych ,doświadczonych przez los i czekających na dom pieluszkowców.
Ważny, bo budzi nadzieję .......!!!!

Posted

W przyszłym tygodniu Grall będzie w programie, w domku wszystko dobrze. Kojec super, bardzo się sprawdza. Po spotkaniu z Panią Magdą wstawię zdjęcia.

Posted

Kojec- czapki z głow, profesjonalny. Lando - chyba wreszcie... na swoim miejscu. Serce się raduje jak widzi taki uśmiechnięty pychol i te iskierki w oczach. Łaknę dalszych zdjęc i wieści :)

Posted

terra napisał(a):
Kojec super, zatwierdzony przez Gralla.
Ale dywan chyba jednak najlepszy :)

:oops::oops::oops: Oczywiście, że Grall. Pisałam bezpośrednio po wpisie w tamtym wątku i mi się "przejęzyczyło " :oops: A co do dywanu to się nie dziwię - :evil_lol:

Posted

sprawa budy......

jako , że pierwsza dostarczona buda - okazało się być za małą na pokażnle rozmiary naszego maleństwa ..... nasza sponsorka Ati ..zaproponowała kupno następnej , już odpowiednich wymiarów...( obydwie są kupione przez Anię zresztą)..i tak;
buda przeznaczona dla Gralla zostanie niebawem dostarczona na miejsce ...
a druga ( czyli pierwsza...hehe...) została przez Ati podarowana missieek na jej potrzeby-ogromne zresztą i tu rodzi się moja prośba.....gdyby znalazł się transport w stronę olkusza...niestety buda jest w całośći i zabiera sporo miejsca...będę zobowiązana...odbiór okolice makro- kraków