mar.gajko Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 tamb napisał(a):Bardzo zależy mi na zamianie. Pasuje mi środa i czwartek a w piątek nie mogę. Mariolu możesz być w piątek i niedzielę? Będę w piątek. Chyba że coś. Ale na razie nic nie mam. Więc jestem piątek i niedziela. Quote
mar.gajko Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Rozmawiałam z Darią. Ma to urządzenie do stymulacji tych nerwów :) Będę je miala po 26 lutego w Krakowie. I wtedy będziemy musiały sie sprężyć, bo to trzeba będzie dwa razy dziennie robić. Więc rano i wieczorem. Czekamy. Quote
mar.gajko Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Będe w hotelu czwartek, piątek i niedziela. Jeżeli chdzi o Grallika to OK z tymi dyżurami. Niestety, jak mnie lub Młodych nie ma to Furcio ma przechlapane i zero długich spacerów. Po ostatniej akcji z P. Tomkiem, jak słyszałam, to chyba i krótkich spacerków nei ma. Bida kochana. Ale to juz tylko kilka dni, mam nadzieję. Quote
tamb Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dzisiaj Pani Ola była ze mną w hotelu i w każdą środę będzie opiekować się Grallem. Grall biegał jak szalony bez smyczy, tarzał w śniegu,był zachwycony. Mariolu, czy udało się porozmawiać ze sponsorem karmy o próbie zmiany? Quote
mar.gajko Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Wysłałam sms. Najwyżej się będziemy "dokładać". Tę cenową różnicę między Proplanem. Quote
mar.gajko Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Jak tam stoimy ze słomą?? W niedziele była ostatnia kostka. A mrozy nie ustają. Quote
tamb Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Słoma się skończyła. Wzięłam dla Gralla biorąc z pustych bud. Moje dwie znajome, które ostatnio przywiozły nie mają więcej. Quote
mar.gajko Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Tamarko, to przywoziły Kanna i p. Ewa ? Ale mówiłaś, że jest gdzieś jeszcze i p. Ewa może podesłac samochód. To nieaktualne? Quote
tamb Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Pani Ewa, pani Alina a Kanna załatwiła niezależnie. Rozmawiałam przed chwilą z Anią (kanną), będzie załatwiać. Quote
kanna Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 słoma- bardzo trudna sprawa.....albo mają dla siebie, albo już wcale- dzwonię i szukam dalej... Quote
kizimizi Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Czy ktoś moze przeprowadzić wizytę w Niegoszowicach? Quote
tamb Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jutro Grallik ma czyszczone ząbki o 13.15. Albo on albo Małpka wystąpi w programie. Jeszcze do końca nie wiadomo kto. Quote
Evelka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 A ja przywiozę Grallikowi trochę słomy:) Zawsze będzie coś dopóki nie uda się załatwić więcej. Quote
tamb Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Evelka, bardzo dziękujemy. Grall prosto po czyszczeniu ząbków pojechał do programu. Z powodu korków zamienił się terminem z Małpką. Quote
tamb Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Przy mnie nie było ale ludzie czasem dzwonią później. Quote
Evelka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Wczoraj zawieźliśmy już słomę Grallowi:) A dziękować nie ma za co:oops: Cieszymy się, że chociaż tak mogliśmy troszkę pomóc:) Niestety tylko nie udało nam się Go poznać, ale mam nadzieję, że po programie Ktoś po Niego zadzwonił i że w końcu Grall znajdzie swojego człowieka, na którego bardzo zasłużył:) A my pojedziemy Go jeszcze odwiedzić, bo zwłaszcza po opowieściach mar_gajko MUSIMY Go poznać:) Tak wyjątkowy pies bez wątpienia nie zdarza się często. Quote
mar.gajko Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Jest wyjątkowy. Niepowtarzalny. Uroczy. Cudny. Poznać go znaczy pokochać. A Wam Ewelinko i Piotrze dziękuję za wczoraj. Jesteście przemiłymi ludźmi :) Quote
tamb Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Teraz sprawa dyżurów: piątek - Mariola sobota - Salibinka niedziela - Mariola poniedziałek - Kanna wtorek - ja środa - Pani Ola czwartek - Kanna piątek - ja sobota - Salibinka Jeśli się pomyliłam, proszę o sprostowanie. Pupa Gralla wygojona, kupy w normie. Nie możemy go podkarmiać, żeby nie ryzykować rozwolnieniem. Kupiłam pastylki na odrobaczenie ale podamy za dwa, trzy tygodnie (ryzyko rozwolnienia). Quote
mar.gajko Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 No ni epomyliłaś sie, ale ja jakoś w tygodniu tez podjadę z raz :) Nie moge dostac takiego ostrego odwyku. No i nowy malutek chyba będzie, na chwileczkę. Quote
kanna Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 kurczę ...samochód mi padł.....nie wiem co z poniedziałkem.....może naprawią.... Quote
hop! Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Jak się czuje Grall? To nie był najlepszy pomysł, żeby zaprezentować go w programie po zabiegu. Quote
tamb Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Grall czuje się dobrze. Zmarnowałabym miejsce w programie, jakbym go nie pokazała. Nie liczyłam na adopcję za pierwszym razem. Gralla trzeba pokazywać i ogłaszać wiele razy. Quote
Recommended Posts