Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Trochę zczesujemy Grallątko, bo kudełki nam wychodza.

Nie mam za optymistycznych wieści o Gralliku.
Zero telefonów mimo ulotek rozdanych i poroznoszonych po lecznicach.
Tam gdzi emoge - to sama roznoszę, ale mój plan dnia nei bardzo pozwala po jeżdżenie po Krakowie, a chętnych do położenia choćby w swojej lecznicy brak.
Ponieważ znowu mam zakręt życiowy i jazdy do hotelu to nadto co mogę, jeżeli tylko wydam Furia, na co sa jakieś szanse, nie wiem co bedzie z Grallem.
Jakiś czas temu szukałam mieszkania, niby znalazłam, i to o ironio przez Dogo, zrobiłam remont w który utopiłam mnóstwo pieniędzy, miałam gwarantowane zamieszkanei na 4 lata - minimum, a teraz. W Wielki Piątek dostałam wypowiedzenie.
Mówiąc szczerze, takich oszustów dawno eni spotkałam. Ani takiego chamstwa. Mam wtopione ponad 7 tys. w mieszkanie, z którego będe musiała sie wynieść, albo sie sądzić ze 2 lata.
Trudno mi będzie teraz mieć tak zaplanowany czas jak do tej pory.
czyli 6.00 - pobudka, 8.00 -15 praca; potem szybkie spacery i jazda ok. 17 do hotelu - powrót 19-20.
Będę musiała albo się włóczyć godzinami po sądach, szukac czegoś, to jeden wielki koszmar.

W to wszytsko trudno będzie wpasowac opieke nad tak wymagającym psem. Wymagającym codziennego pobytu, czyszczenia.
Co zrobi? Nie wiem.
Ale możłiwośći mam niewiele.

Posted

terra napisał(a):
To bardzo smutne i niepokojące co napisałaś:-(
Co będzie z Grallem?

Nie wiem Terro.
Za to wiem jak wygląda mój "codzień"
Jak wczoraj np.
wstawanie, praca, powrót do domu, 10 min. spacer z psami, moja sunia weterynarz - 2 godz., powrót, wyjazd do hotelu, powrót do domu 21.
I tak jest codzień. Zawsze coś.
Tak funkcjonuej ponad 3 lata.

Teraz mi dojdze sprawa w sądzie, włoczenie po adwokatach.
Nie wiem co będzie z Grallikiem.
On bez codziennej opieki nei może funkcjonować.
Przynajmniej nei długo.
Zaczną się problemy.

Posted

Nie wiem co napisać.:shake:
Czy Ciebie pocieszać? Będzie dobrze, bo przecież nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
Ludzie, niestety są różni i najczęściej nieżyczliwi.
Mam nadzieję, że uporasz się z problemami jak najszybciej i jak najmniejszym kosztem.

Grall...czy już życie zatoczyło krąg?

• 3 weeks later...
Posted

Terro, u Grallika wszytsko OK.
Został zafrontlainowany - na kleszcze i pchły.
Dawką prawie podwójną, bo dostałam dla niego pipety od 20-40 kg, więc dostał 1 i pół. Zaczyna, w końcu, troche gubić podszerstek.
Furio - malamut - już całkiem wyczesany i ma "letnią' sierść, a ten słodzik nie chce oddac zimowej i dopiero troszeczkę, troszezcke mu zaczyna wychodzić.

Patia - dziękuję. Może tu coś się uda.

Posted

Mar.Gajko a Ty masz jeszcze ulotki z Grallem i Furiem ? Ja już wszystkie rozdałam , jesli Ty nie masz kiedy to ja dam Monice przedstawicielce z Royal do rozwiezienia po lecznicach , ona bardzo chętnie pomaga.

Posted

Moze być w hotelu . Jeszcze spróbuję w M1 , w zoologicznym , jak tam dotrę , bo oni chetnie pomagali mi przy ulotkach Misia z Olkusza , to było dawno ale powołam się na stare czasy :p

A Śląsk ulotkować ?Mój mąz ma kontakt z przedstawicielami Royal na Śląsk , to bardzo miłe dziewczyny , zapytac czy pomogą ?

Posted

mar.gajko napisał(a):
u Grallika wszytsko OK.
Został zafrontlainowany - na kleszcze i pchły.
Dawką prawie podwójną, bo dostałam dla niego pipety od 20-40 kg, więc dostał 1 i pół. Zaczyna, w końcu, troche gubić podszerstek.

Cieszę się, że wszystko ok.:loveu:
To co słodziak czeka na zimę z tym podszerstkiem?
Mizianki dla Gralla:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Po wejściu w link (bazarkowy) podany przez dorota1, pojawia mi się komunikat:

DorkaWD nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:

1. Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
  2. Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
  3. Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora

Co nowego u Gralla?