mar.gajko Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Patrycjo! Piękne zdjęcia. Przepiękne. Grallątko - sniezny pies. Widzicie jaki on jest radosny!! Jaki uśmiechnięty! Ileż szczęscia mógłby komuś dać!! Gdzie jest ten jego człowiek?!!?!? Quote
terra Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Szukamy Grallowego człowieka... Skorzystałam z tych cudnych zdjęć i skopiowałam je na FO:razz: Quote
Patia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Grall jest śliczny , pieknie pozuje , jest bardzo fotogeniczny :loveu: Quote
mar.gajko Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Grallątko ostatnio fochy strzela. NIE będziemy się "czyścić", co ciociu?? Poprzytulamy się??? Nie położę się! Głaszcz i drap mnie! No co ty? Czego tak patrzysz? Przeciez Cie kocham i liżę. No dobra, dobra ... Już się kładę. Quote
terra Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Słodki przytulak:loveu: Skoro sam może się "oczyścić" w śniegu, to po co fatygować cioteczkę?;) Oj, kocha, na pewno mocno kocha:lol: Quote
mar.gajko Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 No niestety, Grall podobno był w dzienniku... w środę. Jestem zniesmaczona. Kaleki pies, 2 lata ponad w hotelu. Nie wiem. Dzisiaj jest urocza psinka, młoda, radosna, zdrowa. Wiem, ze tez bezdomna. Ale to niesprawiedliwe. Zmęczona jestem. Quote
mar.gajko Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Nie mam do nikogo pretensji. Raczej. Korzystam "z łaski" umieszczając ogłoszenia w Dzienniku. Te piatkowe. Te zaczęte od Lary... Te ogłoszenia. BEZPŁATNE ogłoszenia. Jak mnei be dzie stać na płatne. To umieszczę płatne. Ale mnie nie stać. Quote
jotpeg Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 faktycznie, Grala widziałam w środę w Dzienniku: Dziennik Polski: Skrzywdzony Grall Quote
mar.gajko Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 U Grallątka wszystko OK. Humorek dopisuje, wesoło biega. Pupa ok. Quote
terra Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Dobrze, że u Garalla wszystko w porządku. mar.gajko, zajrzyj na FO. Quote
terra Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Grall biegnie na górę pokazać się, jaki jest piękny.:loveu: Quote
mar.gajko Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 U Garalla zasadniczo nic się nei zmienia. Ma dobry humorek, jest zadowolony, raczej. Od dzisiaj musi być na karmie hotelowej. Bo nei mam na jego karmę. Peweni zaczną się sraczki. Trudno nic na to nie poradzę. Wczoraj tez połozyłam ostatnei trzy podkłady. Powinnam dzisiaj kupić... powinnam. Gral ma niepłacony hotel - styczeń, luty. P. Tomek się sie nie upomina ani słowem, ale chociaz odrobinę powinnam coś mu dać. Zwłaszcza, że za Paja ['] tez nic nei płacone. Quote
terra Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Dzisiaj miałam pytane z ogłoszenia. Skierowałam do Ciebie mar.gajko. Może...:kciuki: Quote
mar.gajko Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 terra napisał(a):Dzisiaj miałam pytane z ogłoszenia. Skierowałam do Ciebie mar.gajko. Może...:kciuki: Nikt nei dzwonił. Nie pisał. Quote
mar.gajko Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Wczoraj jechałyśmy z Tamarą do hotelu i wstąiłąm do apteki, coby kupić Grallikowi podkłady, bo ani sztuki już nie było. Więc nabyłam paczkę szt. 30 - pieniążki nam przesłała Jo37:loveu:. A w hoteliku niespodzianka, tez podkłady :) szt. zdaje się 15 - przywiozła Myszu rano; więc mamy zapas na jakieś dwa tygodnie bądź ciut wiecej. Grallinek nie będzie leżał na morkych deskach. W sprawie adopcji nei było żadnego telefonu. Może jeszcze ktoś zadzwoni? Może myśli? Quote
mar.gajko Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Przed chwilą miałam telefon z gatunku niesamowitych:crazyeye: Dzwoniła p. Magda, która zadeklarowała do końca roku karmę dla Grallika, ze będzie ja finansować. Pro plan. Jesuuuu. Jeszcze nie moge przyswoić tej informacji. I wydrukuje ulotki o Gralliku. 500 lub 1000 szt. No normalnie jestem w zachwyconym szoku. Niesamowite. Quote
mar.gajko Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 samoglow napisał(a):Nadciaga Wielkanoc, a z Nia - cuda :p Żebyś wiedziała Samoglow. TO cud. Grallik po karmei hotelowej ma luźniejszą kupe, czego skutkiem jest obsranie mocne. Odparza sie pupa. Robią się ranki. A teraz bede miała komfort totalny. Quote
terra Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Wspaniała wiadomość :multi: Bardzo dziękuję Pani Magdzie za karmę dla Gralla.:loveu: Niebezpieczeństwo dla dupeczki zażegnane :lol: Quote
mar.gajko Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Wczoraj spotkałam sie z p. Magdą i dostałam 170 zł na karmę dla Grallika:loveu: W sobotę pojadę do hurtowni i kupię:loveu: Quote
mestudio Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 To do góry pieseczku, same dobre wiadomości:-). Quote
Recommended Posts