mar.gajko Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Jeden telefon./Sympatyczny. Ale Pąństwo mają koty. Dużo kotów. Grallik lubi koty. Gonić. A może i konsumpcyjnie. Ale nei martwy się jesczze może ktoś zadzwoni. Może. To takie cudne psisko. Quote
terra Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 To Grall szuka domu? Cudny Grall, grzeczny i posłuszny pies. Quote
mar.gajko Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 I to był jedyny telefon/. Ten pan wykazął się inteligencją. Gdyż przed mój nr komórkowy wstawiono kierunek 012 - n akraków, a połączenie tych numerów okazałao suię nr tel. ogrodu botanicznego. Dzwoniłam tam. Podobno było kilka telefonów (w piątek) ale mówili, że pomyłka. Prosiłam p. Hanie o powtórzenie ogłoszenia, z prawidłowym nr telefonu. Terro - on szuka domu. To świetny, kontaktowy pies. Tylko "obsługa" jest trochę inna niż przy wszytskich. Mnie nie stac n autrzymywania psów w hotelu. Na zakup pieluch, husteczek. Musze na wsyztskie "rezydenty" zdobywac pieniądze sama. I opiekoważ sie też sama. Jego była opiekunka, nawet jak raz w mieisacu zaszczyci z wizytą, to nawet paczki husteczek czy kilku pieluch nie przywiezie. Chć zastzregła sobie, że nie moge go wydać bez jej akceptacji nowego domu. Specyficzny rodzaj, hmm, odpowiedzialnośći. Quote
terra Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Czyli trzeba wspomóc np. bazarkami. A ew. wpłaty na konto amicusa? Sklecę jakiś tekst i roześlę po znajomych. Może to coś da. Quote
mar.gajko Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Nie będzie powtórki ogłoszenia Grallikowego. Mimo błędu w telefonie. Jest kolejka i Grall musi odstać znowu swoje. Trudno, widocznie tak mu pisane. Quote
terra Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Wielka szkoda, że nie będzie powtórki. Ale nic to, Grall ma ogłoszenia? Zrobię jakieś, jaki kontakt podawać? Quote
Nalewka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Pojawiło się za to ogłoszenie na FO: - Proszę o pomoc dla Gralla Pierwsze wpłatu powinny pojawić się niebawem, mam nadzieję. Ja właśnie zrobiłam przelew, niedużo, ale zawsze coś. Mizianka dla Gralla :) Quote
terra Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Nalewko, witaj na wątku Gralla:lol: i dziękuję :loveu: Quote
mar.gajko Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='terra']Wielka szkoda, że nie będzie powtórki. Ale nic to, Grall ma ogłoszenia? Zrobię jakieś, jaki kontakt podawać?[/quote] Do mnie Terro - 0 663 36 11 17. Dziękuję. Quote
terra Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Gralliku, cioteczki o tobie myślą.:loveu: Będzie dobrze. Quote
terra Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ogłosiłam Gralla: http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=35508 http://krakow.olx.pl/item_page.php?Id=16829691&g=6 http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Husky-mix-Grall-czeka-mo-e-na-ciebie-W0QQAdIdZ94570325 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1774802_husky_mix_grall_czeka_moze_na_ciebie.html http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=38948&id_kat=12 http://krakow.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/251181-husky_mix_grall_czeka_mo_e.html Ogłosiłam jeszcze na kupsprzedaj, ale czeka na moderację. Quote
mar.gajko Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Dzięki dziewczyny! Grall dostał pieniążki: 50 zł od Terry i po 20 zł od dwóch pań od Magdy z Zawonia i Beaty z Warszawy. Kupimy dzis chusteczki, bo wczoraj już nei było i mycie nam szło kiepściuchno. Quote
terra Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 To teraz Grall będzie czyściutki i pachnący :loveu: Husky mix, Grall czeka - może na ciebie? | Wielorasowe - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Quote
terra Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Zaświeciło światełko w tunelu. Aż się boję cieszyć pełną piersią. Quote
Myszu Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 terra napisał(a):Zaświeciło światełko w tunelu. Aż się boję cieszyć pełną piersią. Terra napisz coś więcej :modla: Quote
mar.gajko Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Nie. Nie pisz. Nic a nic. Jak coś to potem. Na razie nic. Quote
terra Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Boję się cieszyć. Boję się pisać. I na dodatek mar.gajko mnie straszy;) Quote
Nalewka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Czy dobrze się domyślam, że szykuje się nowy domek dla Gralla? Kciuki zaciskam i czekam na wieści :) Quote
mar.gajko Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Grallik nie lubi opłatków.:p Moje slonko, w Wigilię musiałam go przekonać żeby przełnął kawałeczek. Hmmm. Quote
terra Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Może mu się do podniebienia przykleił? Moje tak się zachowywały jakby kość w gardle miały:roll: Gralliczku, szczęścia w nowym Roku:loveu: Quote
mar.gajko Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Grallik poranił sobei łapki. Myśłę, że w Noc Sylwestrową. Zwiódl mnei zachwaniem. Byliśmy wieczorkiemw Sylwestra na spacerku i przyglądałam się jak reaguje na wystrzały, bo już wszędzie w okolicy strzelali. Był spokojny. Bawił sie, szedł normalnie, tarzał. Nie widac było, że sie boi. Ael widocznie o północy było nadto. Trochę nadgryzł deskę w kojcu i ma rozwaloną łapę tylnią jedną napewno, krwawi mu troszkę. Mam nadzije, że nic tam sobei nei wbił. Nic nei widziałam przynajmniej. Quote
terra Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Biedaczek kochany:-(, może tylko rozerwał sobie drapiąc i szarpiąc? Mój piesek w amoku prawie wyrwał sobie pazura. Normalnie nie wiem co tym ludziom siadło na mózgi, strzelają jakby głusi byli czy co? Quote
mar.gajko Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Krwi nei było dużo. Raczej ślady niz kapanie. patrzyłam wczoraj, nic tam nei wymacałam, żeby było wbite czy coś. Drzazg narobił, moż któraś się mu wbiła. Zabaczę dziś. Quote
terra Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 To czekam na wieści, mam nadzieję, że to nie jest nic poważneo. Proszę, wymiziaj ode mnie Grallika za uszkiem:loveu: Quote
mar.gajko Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Wymiziam. Zresztą, bez miziania nei ma nic. Zanim zaczniemy te mycia i kupkania. ZAWSZE on stoi i wpycha głowę pod ręce i musimy choc chwilkę się drapać, przytulać i memrolić. Quote
Recommended Posts