Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=lucida grande]Uwaga: z przyczyn niezależnych od organizatorów nastąpiły zmiany w obsadzie sędziowskiej:[/FONT]
[FONT=lucida grande]Sobota: gr. IX - zamiast p. M. Redlickiego - będzie p. B. Szydłowicz-Polańczyk[/FONT]
[FONT=lucida grande]Niedziela: gr. V - zamiast p. M. Redlickiego - będzie p. M. Zasada
Niedziela: gr. X - zamiast p. M. Zasady - będzie p. B. Szydłowicz-Polańczyk[/FONT]

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Pytanie - wystawa oczywiście na hali? duzo miejsca, jakie ringi ? nigdy jakos nie trafilismy do NDM

Pytanie 2 - jesli wybiorę sie pkp, jak dojde do wystawy z dworca?

Kwestia nr 3- jesli nie zdecyduje sie na nasza kochana kolej /jakies utrudnienia podobno w częsci Warszawy/, bede jechac autem trasą: Chełm-Lublin-Ryki -dalej chyba przez Wwe- jade z jednym psem, moge kogos zabrac, auto typu kombi, psy jada z tyłu w klatkach/transporterkach /nie wożę psów na siedzeniach/

Posted

Riven- dzieki za info :)
czy na stronie oddziału bedzie informacja który ring w srodku a który nie...? jade z baskiem, V gr, mam nadzieje ze afrykańczyki beda w srodku...

Posted

Tasha coś mi się zdaje że cała V gr będzie na zewnątrz, z tego co kojarzę w ubiegłym roku tak było choć ręki sobie uciąć nie dam.

Koło piątku zobaczę czy pojadę, w tym samym czasie mamy zawody...

Posted

W taka pogode..??? te kosmate to moze i ok, im nie zimno, ale afrykańczyk bez podszerstka i z bardzo krótkim włosem to jakos tego nie widze.. chyba ze w polarku bedzie w ringu:evil_lol:

Posted

szalej napisał(a):
w pazdzierniku z tego co pamietam to się nie śpieszyli :)

Legionowo z tego co pamiętam, zawsze podaje 2-3 dni po zamknięciu zgłoszeń ;-) Tak jest i tym razem:lol:

Posted

też się wybieramy z nieobytym :roll: bloodhoundem.. oby nie uciekła mi z ringu :) właśnie, czy ring 2 w sobotę będzie na zewnątrz czy w hali..? jesienią byłam z welshem w hali i był okropny ścisk.