Riven Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [FONT=lucida grande]Uwaga: z przyczyn niezależnych od organizatorów nastąpiły zmiany w obsadzie sędziowskiej:[/FONT] [FONT=lucida grande]Sobota: gr. IX - zamiast p. M. Redlickiego - będzie p. B. Szydłowicz-Polańczyk[/FONT] [FONT=lucida grande]Niedziela: gr. V - zamiast p. M. Redlickiego - będzie p. M. Zasada Niedziela: gr. X - zamiast p. M. Zasady - będzie p. B. Szydłowicz-Polańczyk[/FONT] Quote
owczarek'ab Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Jak zwykle będę :) I szukam psa na niedzielnego Młodego Prezentera, najlepiej większego - jakby ktoś byłby chętny mi pożyczyć, proszę dać znać ;) Quote
szalej Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 owczarek'ab,mogę użyczyć labka ale nie wiem czy to rasa dobra na MP ;) Quote
owczarek'ab Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Jeśli nie znajdę innego psa to mogę spróbować z labem :) Wtedy się odezwę ;) Quote
Gucci13 Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 wybiera się ktoś z lubuskiego/wielkopolskiego i miałby miejsce dla 1 osoby z małym psem? :) Quote
Tascha Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Pytanie - wystawa oczywiście na hali? duzo miejsca, jakie ringi ? nigdy jakos nie trafilismy do NDM Pytanie 2 - jesli wybiorę sie pkp, jak dojde do wystawy z dworca? Kwestia nr 3- jesli nie zdecyduje sie na nasza kochana kolej /jakies utrudnienia podobno w częsci Warszawy/, bede jechac autem trasą: Chełm-Lublin-Ryki -dalej chyba przez Wwe- jade z jednym psem, moge kogos zabrac, auto typu kombi, psy jada z tyłu w klatkach/transporterkach /nie wożę psów na siedzeniach/ Quote
Riven Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 1. na hali i na zewnątrz, ringi dość duże lecz na zewnątrz większe w środku mało miejsca 2. wystawa jest obok dworca. Quote
Tascha Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Riven- dzieki za info :) czy na stronie oddziału bedzie informacja który ring w srodku a który nie...? jade z baskiem, V gr, mam nadzieje ze afrykańczyki beda w srodku... Quote
Riven Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 tak, potem będzie dostępna mapka z ringami ;) Quote
killerek Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Tasha coś mi się zdaje że cała V gr będzie na zewnątrz, z tego co kojarzę w ubiegłym roku tak było choć ręki sobie uciąć nie dam. Koło piątku zobaczę czy pojadę, w tym samym czasie mamy zawody... Quote
Tascha Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 W taka pogode..??? te kosmate to moze i ok, im nie zimno, ale afrykańczyk bez podszerstka i z bardzo krótkim włosem to jakos tego nie widze.. chyba ze w polarku bedzie w ringu:evil_lol: Quote
owczarek'ab Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Z tego co pamiętam to baski były w środku :) Quote
szalej Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 ciekawi mnie kiedy bedzie spis :) w pazdzierniku z tego co pamietam to się nie śpieszyli :) Quote
Quirk Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 szalej napisał(a): w pazdzierniku z tego co pamietam to się nie śpieszyli :) Legionowo z tego co pamiętam, zawsze podaje 2-3 dni po zamknięciu zgłoszeń ;-) Tak jest i tym razem:lol: Quote
Riven Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 szkoda że planu sędziowania jeszcze nie ma.... Quote
Quirk Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Ku pamięci: sędziowanie zaczyna się o godz.9 :-) Quote
phanaberia Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 też się wybieramy z nieobytym :roll: bloodhoundem.. oby nie uciekła mi z ringu :) właśnie, czy ring 2 w sobotę będzie na zewnątrz czy w hali..? jesienią byłam z welshem w hali i był okropny ścisk. Quote
owczarek'ab Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Wydaje mi się, że będzie na dworze, ale warto napisać/zadzwonić do oddziału :) Szukam psa na młodego prezentera w oba dni! Quote
Riven Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 plan sędziowania: sobota: http://www.zkwp-legionowo.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=238:plan-sdziowania-sobota&catid=23:wystawy&Itemid=151 Niedziela: http://www.zkwp-legionowo.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=239:plan-sdziowania-niedziela&catid=23:wystawy&Itemid=151 Quote
Recommended Posts