Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wirka, Rotti - dzięki za uwagi.

Już widzę, że ewentualne ruszenie za zwierzyną mam jak w banku... :-? Jeżeli charciczka do mnie trafi, to towarzystwo będzie musiało być puszczane na zmianę, bo jak pójdę we dwójkę, to koniec...

Posted

ale mówicie ogólnie o chartach czy konkretnie o CP? bo jeśli o polakach no to rzeczywiście sie nie wtrącam, a jeśli ogólnie... chociaż Ola i tak zna moje Szare osobiście.

Posted

Aleksandra

Artemida - hmmm. jak coś znajde to napisze. heheh :lol: :lol:

Artemida jako pies jest uczuciowa, kochająca i sympatyczna :D

Upiłam się dziś, heheh :lol: Jestem pijana...iop.

Pozdrówka :D

Dominisia & Ariczka & Bidabliu

Posted

Aleksandra

Rozumiem, że bierzesz tę sunię ! Witamy w naszym gronie !!! :angel: Ciekawe kiedy zachorujesz na następnego charta :lol:

A wracając do spacerków. Często zachowanie psa to również cecha osobnicza. A jak sobie ładnie drugiego przysposobisz, to Ci może jeszcze charta zaganiać będzie :lol:

Posted

Rotti :) jeszcze nie biorę, nie utwierdzajcie mnie w przekonaniu, że już mam charta, tylko po prostu jest chwilowo u Marcina i Blanki. :wink:

nie mogę się spokojnie zastanowić, bo na wszystkie myśli na "nie" znajduję od razu radę (nie utrzymam ich obydwu na smyczy - no ale przecież Patrycja ma trzy CTRy to ma gorzej :wink: niezły argument "za", nieprawdaż?) :D

ja wiem, ze będzie mi ciężko, teraz jest kwestia tylko przemyślenia, czy spełnienie tego mojego "charciego" marzenia nie będzie zbyt drogo kosztowało. I to właściwie nie mnie (Marcin, jak już wezmę małą to na zawsze, w życiu nie oddam!!!), ale raczej psy, które przez to niedopasowanie będą cierpieć na spacerach...

Tylko spokojnie.... :wink:

Posted
Upiłam się dziś, heheh :lol: Jestem pijana...iop.

I z czego się cieszysz dzieciaku?

Pijesz mając 10 lat?

Nie, nie :D

Upiłam się sokiem malinowym :lol: :lol: hihihi. Ale tyle go wypiłam, że miałam czkawkę, dlatego powiedziałam, ze się upiłam :D :drinking:

Posted

Marcin - H

Ariczka suuper :D

Poprostu nie mam słow - tak rewelacyjnie :D

Je z chęcią - nie łapczywie, chodzi na smyczy wporządku

, przyzwyczaiła sie do domu i ogrodu OK.

Wypoczywa na łożku - normalka :D

Posted
No bardzo nas to cieszy . Slyszalam o incydencie z amstafem . Proponuje szelki dla Ariki , tak bedzie bezpiecznie .

Tak ten incydent dotknął mnie bardzo mocno :-? Ale okazała przywiązanie wskakując do ogrodu :)

Szelki już ma i jest suuuuper :D Ładnie na nich chodzi i w ogóle :D

Więcej mama powie Ci przez telefon :)