Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powinnam była napisać "jestem z Wami" bo widzę, że coraz więcej ofiar chartów potrzebuje wsparcia!!! No to: jestem z WAMI !!! :D

charciara - bardzoe proszę o jak najszybsze dostarczenie zdjęcia na forum :D [no chyba że b. niecenzuralne - wtedy na priv ;)]

Posted

dziekuję za wsparcie!! potrzebuję też plastrów na zadrapania (galopady przez sen na moich plecach, i jakieś maści na siniaki. Małą mi nawet kiedyś w nocy oko podbiła. Prócz tego pragnę zaprotestwać przeciwko zabieraniu mi kołdry przez charcice które udają że nie słyszą jak sie je spycha oraz przeciwko zabieraniu mi poduszek. Acha - obślinione zabawki i obgryzione kości zakopane w kołdry i powciskane pod poduszki też mi sie nie podobają...

a zdjęcie Charciara też poproszę!

Posted

Dzięki, Marcinie :P

Mama dzwoni do Blanki dziś po 20.00.

PS. Może i kotu też do gustu przypadnie, bo... on jest taki sam :D

--------------------------------------------------------------------------------------

Pozdrowionka :wink:

• 3 weeks later...
Posted
Ja też chcę takie ładne tatoo :angel:

Rotti

Och, tak :D Też bym takie chciała :D

Marcin - H

Teraz u znajomych zamówiliśmy kolejnego kota.

Ale na szczęście ta pani ma psa i kota, więc młode co się rodzą są przyzwyczajone do psów.

Och mam nadzieje, ze i Arika będzie podchodziła do niego jak do kumpla :sweetCyb: .

Pozdrówka :D

Dominisia & Ariczka & Bidabliu

Posted

Mysle ze Arica zakakceptuje wszelkie koty, jeszcze jest w wieku ze to jest mozliwe, aczkolwiek na pewno na poczatku pomeczy je troche. U nas mamy dwa koty i notorycznie Arica je zamecza ale nie gryzie ich tylko tak sobie ganiaja po okolicydla sportu.

Posted

Tilia

Jakos ten topic wczesniej przegapilam. :lol:

Co to za problem kosci w łóżku, albo wielkość materaca? U mnie w odwrotną stronę, czasami są za małe. Takie 6 tygodni to już w porządku, choć spaść mogą, ale jak bardziej zapobiegliwa mamusia takie 3 dniowe 17 dkg do łóżka przynosi ?

Ostatnio jakoś to opanowałam (jak jest więcej niż dwa, to mniej noszą) - dzieci śpią na elektrycznej poduszce. Niestety powstał nowy problem. Matka, jak wiadomo w nocy wypoczywać musi, a jak małe płaczą trzeba ją obudzić i jakoś z łóżka wygnać :lol:

Posted

ita i charciara

hahahaha :D :wink:

Charciara masz racje!!!! :wink:

Marcin - H

Co do męczenia na początku kotów przez Ariczke to nie miałam wątpliwości :sweetCyb: Ale myśle, że to, że kociak będzie przyzwyczajony do psów pomoże, nie??? I ciesze się, ze Aricia już się do nich też przyzwyczaiła :lol:

Acha i jeszcze jedno ...

Widzę, że Arika przez pobyt u was nabierze mięśni, skoro tak ściga za kotem :lol: :lol: :sweetCyb:

blaira1[b/]

Szukam dla Tipsiuni domu i chyba z tego powodu, że jest taka świetna i z zdrowia i z wystaw i z temperamentu szybko znajdzie dom :lol:

Pozdrówka :D

Dominisia & Ariczka & Bidabliu

Posted

Ita :D :D :D :D :D :D maaatko wyobraziłam sobie człowieka w łóżku w otoczeniu mnóóóóstwa takich malutkich kluseczków jak na zdjęciach, bałabym sie ruszyć, a nawet zasnąć!!! ha a co do wypychania z łóżka- spróbuj wypchnąć takie 2 razy po prawie 40 kilo, które udaje że nic nic nie słyszy, śpi bardzo mocno i jest zupełnie bezwładne ;) :D A gdzieś sie trzeba w końcu położyć...

Posted

No my teraz mamy w domu w sumie 5 szczeniakow , ktore ganiaja sobie i po ogrodzie i po domku . W zwiazku z tym czesto w lozkach znajdujemy rozna niespodzianki . Czasem bardzo niewiarygodne . :fadein:

Posted

no Arika, rzeczywiście hahahha- najpierw nie możesz sie położyć, a potem zrywasz sie co chwilę i trzepiesz prześcieradło... suuuper ;)

Bagi- niespodzianki? napisz coś więcej :) :)

znajoma opowiadałą mi kiedyś jak w nocy obudził ją okropny smród... szukała i szukała bo spać nie mogła, aż wreszcie okazało sie że jej ukochana sunia zrobiła jej prezent... wcisnęła jej pod poduszkę rozciamcianego... penisa wołowego... :P