???? Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Marta dzisiaj odzyskała kompa i na pewno zaraz wszystko będzie uzupełnione;) Quote
Panna Marple Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Hałabajówka napisał(a):Dziękuję w imieniu malutkiej :loveu: Panna Marple jejku ale jesteś dobra dusza no :crazyeye: nie chcesz adoptować jakiegoś :cool3: Wszystkie rozliczenia będą w piątek bo jutro nie mam dostępu na neta przez cały dzień. Wiecie kiedy Kenzi mogłaby być zaszczepiona? Wydaje mi się że czym szybciej tym lepiej... nie wiem jak jest u Was w schronie ale u mnie mają obowiązek zaszczepić psiaka przed wydaniem jakby tak było u Was to też zaoszczędzimy kilka złotówek. Co do adopcji...mam dwa psiaki i kota. Wyżebrałam u rodziny pozwolenie na trzeciego psiurka- pod warunkiem, że to ostatni. Jak tylko mój debilowaty kot zacznie ufać Feliksowi (postępy już są, ale powolne-gdyż Feluś jest z nami od roku), biorę następne futro. Oczywiście adopcyjne-jak wszystkie do tej pory:lol: Quote
sonia1974 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Mamy stałą deklarację z FB od BETA ESO - 20 ZŁ Quote
rasowa2410 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 sonia1974 napisał(a):Mamy stałą deklarację z FB od BETA ESO - 20 ZŁ :loveu: :multi: jeeeeeej! Super! Dziękujemy! :multi: Quote
mdk8 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 może jak mała pojedzie do Hałabajówki to założyłybyście suni KENZI osobny wątek ?:lol: Quote
sonia1974 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 & Gloria & napisał(a):Mogę zawieźć suczydło autem w klatce kenelowej. Niestety nie stać mnie na zasponsorowanie suni wyjazdu ;(, więc jedynie za zwrot kosztów. Gloria ile potrzeba na transport ? Masz klatkę czy też trzeba kombinować ? Quote
sonia1974 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='rasowa2410']:loveu: :multi: jeeeeeej! Super! Dziękujemy! :multi: ja Fb nie ogarniam dopiero się uczę , wstawiłam konto ale chyba powinno być w opisie założycielki wydarzenia ? [quote name='mdk8']może jak mała pojedzie do Hałabajówki to założyłybyście suni KENZI osobny wątek ?:lol: dobry pomysł ! Quote
& Gloria & Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 (edited) sonia1974 napisał(a):Gloria ile potrzeba na transport ? Masz klatkę czy też trzeba kombinować ? Nie mam pojęcia na tą chwilę ile to wyjdzie, ale podejrzewam, że całkiem sporo. Klatkę ze schroniska pożyczę, więc nie będzie z tym kłopotu. TZ wstępnie obliczył i cały koszt wycieczki do Białogardu wyniesie około 200 zł :crazyeye: 8l na 100km -----------trasa około 400km 5,45zł x 8 x 4= 5,45 x32 = 174,4 ;/ Edited February 14, 2013 by & Gloria & Quote
zerojeden Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 (edited) Jej ale się dzieje.... :) ja dzisiaj cały dzień w aucie i dopiero kompa odpaliłam. Co do kasy zaraz sprawdzę konto a co do rozliczeń to ja z fundacyjnego mogę płacić tylko przelewami na razie np za karmę czy fakturę od weta więc na transport to lepiej nie na fundacyjne bo nie wyciągnę ich potem... są plusy i minusy legalnej darowizny :) To co jest na chwilę obecną na koncie w porządku hronologicznym :) PANNA MARPLE - 50zł (oczywiście jest i drugie 50zł) bardzo dziękuję :loveu: EWU - 50zł :loveu: MAJA7 - 20zł :loveu: Edited February 15, 2013 by Hałabajówka Quote
& Gloria & Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Hałabajówka pisała wcześniej coś możliwym transporcie. Może taniej by to wyszło. Jednak to spory kawałek drogi.... Quote
zerojeden Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 & Gloria & napisał(a):Nie mam pojęcia na tą chwilę ile to wyjdzie, ale podejrzewam, że całkiem sporo. Klatkę ze schroniska pożyczę, więc nie będzie z tym kłopotu. TZ wstępnie obliczył i cały koszt wycieczki do Białogardu wyniesie około 200 zł :crazyeye: 8l na 100km -----------trasa około 400km 5,45zł x 8 x 4= 5,45 x32 = 174,4 ;/ Dużo... może jakiś transport łączony hmmm nikt ze znajomych nie jeździ ? Quote
zerojeden Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='& Gloria &']Hałabajówka pisała wcześniej coś możliwym transporcie. Może taniej by to wyszło. Jednak to spory kawałek drogi.... Będę wiedziała dopiero w przyszłym tygodniu koło wtorku czy w najbliższym czasie będzie znajomy jechał w trasę w tamtym kierunku. Quote
& Gloria & Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Hałabajówka napisał(a):Będę wiedziała dopiero w przyszłym tygodniu koło wtorku czy w najbliższym czasie będzie znajomy jechał w trasę w tamtym kierunku. Super, to czekamy na informację. Zawsze jeśli nie będzie jechał przez Bydgoszcz, możemy umówić się na trasie. Mniej niż 150 zł za całą trasę na 100% nie wyjdzie. Quote
zerojeden Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 & Gloria & napisał(a):Super, to czekamy na informację. Zawsze jeśli nie będzie jechał przez Bydgoszcz, możemy umówić się na trasie. Mniej niż 150 zł za całą trasę na 100% nie wyjdzie. Szkoda takiej kasy kurde na paliwo :( Ciekawam jest która to "moja" Kenzi :) Quote
sonia1974 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Niestety takie są ceny paliwa . Zobaczymy co powie znajomy Hałabajówki .Na transport mogę zebrać na swoje konto lub Ty Gloria zbieraj . podobno jest wątek transportowy na dogo macie link uciekam spać ,dobranoc Quote
& Gloria & Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 (edited) zaraz napisze na wątku transportowym, dzięki, dobra myśl :) Zamówiłam bannerki dla dzikusów. To pierwszy z nich: Proszę o podlinkowanie, osobiście nie wiem nawet jak na tym nowym dogo wstawić banner ;/ Edited February 14, 2013 by & Gloria & Quote
Mani2000 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Serce się kraje jak patrzę na te maleństwa:( Pomogłabym,ale nie mam za bardzo jak:( Póki co wspieram duchowo i wierzę że młodym się uda,w końcu całe życie przed nimi! Quote
& Gloria & Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Mani2000 napisał(a):Serce się kraje jak patrzę na te maleństwa:( Pomogłabym,ale nie mam za bardzo jak:( Póki co wspieram duchowo i wierzę że młodym się uda,w końcu całe życie przed nimi! Dziękujemy za bannerki :) Zapraszamy na imienny bazarek dla naszych podopiecznych Quote
Hope2 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Jeśli chcecie-mam sedalin-został z kuracji mojego tymczasa-chętnie oddam Quote
maja7 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Hałabajówka napisał(a):Jej ale się dzieje.... :) ja dzisiaj cały dzień w aucie i dopiero kompa odpaliłam. Co do kasy zaraz sprawdzę konto a co do rozliczeń to ja z fundacyjnego mogę płacić tylko przelewami na razie np za karmę czy fakturę od weta więc na transport to lepiej nie na fundacyjne bo nie wyciągnę ich potem... są plusy i minusy legalnej darowizny :) To co jest na chwilę obecną na koncie w porządku hronologicznym :) PANNA MARPLE - 50zł (oczywiście jest i drugie 50zł) bardzo dziękuję :loveu: EWU - 50zł 20zł Od Pani Eweliny co chyba o nicku zapomniała :) Ewelina to ja czyli Maja7:lol: Quote
Kłapoucha Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 pociag do Bialogardu w stowie sie zmiesci :) jakby kennelowke przykryc i dac Jej spokoj,to moze daloby rade? ;) jakbyscie sie zdecydowaly,moge Ją zawiezc,ale dopiero w nastepny weekend. czekam na wiesci ile potrzeba dla psiakow :) Quote
Martuchny Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 dziś ważny dzień bo postaram się dojść do tego,l które dokładnie to sunie spośród których zostanie wybrana Kenzi :) Quote
iwonamaj Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Numer konta na FB powinien być w treści wydarzenia, a nie w komentarzach, bo go nie widać, dopiero po rozwinięciu... Czy to jest taki ogromny problem wstawić link do wydarzenia w I poście tego wątku? Już czwarty raz chyba proszę i cisza... Quote
Recommended Posts