Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hałabajówka, napisałam wstępne zapytanie na wątku sterylek z prośbą o dofinansowanie. Poczekam na odpowiedź, ale myślę,że możesz już taką kartę wypełnić (jest na pierwszej stronie wątku) Max zwrot to 50% więc jeszcze 350/2 = 175 zł. Drugie tyle z nawiązką przesyłam zaraz ja z mojego bazarku, z którego uzbierało się 219 zł :D Bardzo Ci dziękuję!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

& Gloria & napisał(a):
Hałabajówka, napisałam wstępne zapytanie na wątku sterylek z prośbą o dofinansowanie. Poczekam na odpowiedź, ale myślę,że możesz już taką kartę wypełnić (jest na pierwszej stronie wątku) Max zwrot to 50% więc jeszcze 350/2 = 175 zł. Drugie tyle z nawiązką przesyłam zaraz ja z mojego bazarku, z którego uzbierało się 219 zł :D Bardzo Ci dziękuję!

Oki to czekam ale muszę jakieś info dać wetowi na dniach.

Posted

Hałabajówka napisał(a):
Oki to czekam ale muszę jakieś info dać wetowi na dniach.

Mamy ich zgodę na dofinansowanie 50% ! :D Potwierdź proszę, czy pieniądze, które przesłałam kilka dni temu są już na Twoim koncie :)

Posted

A o jaka kwotę chodzi bo jest kilka wpłat ale jak to bywa czasem się zapomina dopisać nick...nie mam wpłaty z nickiem Twoim żadnej. Dojdziemy po kwocie.

Czyli faktura na fundacje na 50%kwoty sterylki ?

Posted

& Gloria & napisał(a):

Tak jak pisałam 219 zł. W tytule napisane jest na co wpłata :) Kurcze z tą fakturą to nie jestem do końca pewna ;/, ale chyba na całą kwotę. Dopytam jeszcze.

Posted

[quote name='& Gloria &']Tak jak pisałam 219 zł. W tytule napisane jest na co wpłata :) Kurcze z tą fakturą to nie jestem do końca pewna ;/, ale chyba na całą kwotę. Dopytam jeszcze.

Zamieszczone przez 3 x zwrot wygląda tak
gdy faktura jest na całą kwotę a dofinansowanie obejmuje 50% to fundacja przelewa całość a wy zwracacie 'nadpłacone' 50%
jeśli kwota na fakturze bedzie opiewała na 50% czyli na cały zwrot to musicie to zaznaczyć wyrażnie w załaczniku
żeby dziewczyny przelały wam 50% całości a nie 50 % z pięcdziesięciu procent.

Więc praktycznie obojętnie jaka kwota będzie na fakturze.

Proszę o potwierdzenie wcześniejszej wpłaty na tym wątku ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/247919-Zara-H-M-Bershka-Dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-modnego-KONIEC-%28jeszcze-nie-rozliczony%29

Posted

Hałabajówka napisał(a):
Mam fakturę na 175zł jutro wyślę. Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc :Rose:
ok, tylko pamiętaj, żeby napisać, że to już jest 50% i niech całą kwotę z faktury prześlą :)

Posted

Martuchny napisał(a):
Zmieniłam tytuł wątku na bardziej 'palący'. Mam nadzieję, że dotrę do schroniska w niedzielę, to spojrzę jak się cała trójczyna ma...

Może jeszcze ktoś zajrzy...

Posted

Gloria przepraszam ale ja bardzo rzadko wchodzę na dogo ,jeżeli dałyście sobie radę bez mojej pomocy w sprawie sterylki to pomogę finansowo Bystrej przy następnej deklaracji wpłacę więcej , jeszcze raz bardzo przepraszam

Posted

nie mamy na to kasy... naprawde... mamy juz w platnych DT i hotelach pare psow.
chyba,ze ktos jasno i wyraznie podjalby sie opieki i pieczy finansowej nad Audim (tj.wyciagnal Go na wlasna odpowiedzialnosc finansowa,wtedy droga wolna...),ale musi byc to napisane jasno i wyraznie na watku,zeby nie bylo nieporozumien.

Posted (edited)

Jk daleko od Was do Wroclawia? Hotelik u LiluTosi? Czy Audi to totalny dzikus.. zapytam ja o koszta.Moglabym w duzej czesci je pokryc.

Lilu ma miejsce w kojcu, ,To dobry hotel,podejme sie jego utrzymania, tylko transport trzeba kombinowac.

Edited by monika083
Posted

monika083, Audi z calej szosteczki jest najgorszy... musialby miec pojedynczy boks i stala prace z Nim. czy tam sa takie warunki? co do transportu, o ile podejmiesz sie Jego utrzymania,moge psa przywiezc PKP(bo auta nie mam) za zwrot kosztow ( 2 bilety studenckie plus bilet dla psa)

Posted

co to znaczy najgorszy? Jest agresywny ,czy wycofany? Jesli mialabym oplacac pobyt w hotelu, to tylko u LiluTosi, poniewaz mam do tego hoteliku zaufanie, nie wiem tylko czy ona z takim psiakiem chcialaby/umialaby pracowac.