Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cantadorra']Ok, jak spokojnie to spokojnie.[/QUOTE]

Ale wiadomo, że jeśli jest jakaś szansa na szybszą wizytę PA to świetnie! Będziemy wiedziały jak długo i czy w ogóle dziewczyny mają na nas czekać :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewu']Co z resztą maluszków?[/QUOTE]

Z tego co wiem, całkiem dobrze sobie radzą po przeprowadzce do boksów z innymi psami ;) Są ciekawskie i z uwagą obserwują swoich nowych kolegów.

Posted

Ewentualne wpłaty proszę kierować na to konto - zostało ono utworzone specjalnie na potrzeby Boidudków.

72 1140 2017 0000 4702 1283 0560
MultiBank
Magdalena Stanisławska
Z. Krzyszkowiaka 25
86-032 Niemcz

Proszę o dopisanie w pierwszym poście :)

Posted

[quote name='& Gloria &']Ewentualne wpłaty proszę kierować na to konto - zostało ono utworzone specjalnie na potrzeby Boidudków.

72 1140 2017 0000 4702 1283 0560
MultiBank
Magdalena Stanisławska
Z. Krzyszkowiaka 25
86-032 Niemcz

Proszę o dopisanie w pierwszym poście :)[/QUOTE]

na pozostałą 5-kę?

Posted

[quote name='mdk8']na pozostałą 5-kę?[/QUOTE]

Dokładnie tak
aktualny stan konta wynosi
- 100 zł

ale z bazarku będzie ładna kwota, więc pewnie wyjdziemy na 0. Teraz zbieramy na ewentualny transport dzieciaka do Tośki.

Posted

[quote name='Hałabajówka']Zabaw ciąg dalszy...

A tu idziemy już do domu :)

No więc jak sami widzicie żadna z niej dzicz. Boi się smyczy ale popracujemy nad tym później. Do psów jest nastawiona świetnie pełna uległość i chęci nawiązania kontaktu.

dopiero dziś miałam czas na spokojnie przejrzeć watek i znalazłam zdjęcia i to jakie cudne , wspaniale się u Ciebie Hałabajówko czuje ta malizna , chociaż mam wątpliwości jak ona ma na imię

w drugim poście wpisuję wszystkie wpłaty dla suni i jest ich 10 a Ty mówiłaś że 12 , proszę Ciocie o sprawdzenie

Czy była juz wizyta u Tośki ?

powoli wchodzą wpłaty z bazarku a do wysyłki zostały mi 3 pozycje , lada chwila będzie kasa rozliczona

Posted

Były jeszcze dwie wpłaty co miały być na transport pomyłkowo wysłane na konto fundacji. A no rojbruje ta malizna strasznie :) ściąga koce z suszarki przeskakuje płotki do ogródka :)
A no ja na nią lisek mówię bo istny lisek jak biegnie :)

Posted

& Gloria & napisał(a):
Na spokojnie z tą wizytą i tak w najbliższym czasie nie mamy transportu dla malucha. Najprawdopodobniej podłączymy się do Toyoty, ale nie ma jeszcze wyznaczonej konkretnej daty.
Cantadorra dzięki za pomoc ;)

My byśmy chciały jak najszybciej wysłać psiaki. Mamy transport, ale drogi :(.