Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martuchny']Cantadorra, musimy wpierw znaleźć osobę z Koszalina/okolic, która to zrobi...[/QUOTE]

Tak mi się wydaje że decyzja musiała by zapaść już czy coś w tym temacie działamy czy nie żeby zdążyć wszystko dograć bo czasu niewiele a okazja faktycznie może warta rozważenia. Każdy jakoś zaczynał na dogo ...jeżeli Tośka10 jest otwarta na PA i inne zasady dogomaniackie to warto myślę spróbować...bo szczeniaków jest masa i nie ukrywajmy nie są jakieś mega adopcyjne nawet z wyglądu takich psów w schronach jest najwięcej i zazwyczaj dostają tam dożywocie a one tym bardziej maja kiepskie szanse na adopcję czy BDT bo są wymagające i czasochłonne....
Gloria zapraszam do mnie na PA ;)

Posted

[quote name='Hałabajówka']Tak mi się wydaje że decyzja musiała by zapaść już czy coś w tym temacie działamy czy nie żeby zdążyć wszystko dograć bo czasu niewiele a okazja faktycznie może warta rozważenia. Każdy jakoś zaczynał na dogo ...jeżeli Tośka10 jest otwarta na PA i inne zasady dogomaniackie to warto myślę spróbować...bo szczeniaków jest masa i nie ukrywajmy nie są jakieś mega adopcyjne nawet z wyglądu takich psów w schronach jest najwięcej i zazwyczaj dostają tam dożywocie a one tym bardziej maja kiepskie szanse na adopcję czy BDT bo są wymagające i czasochłonne....
Gloria zapraszam do mnie na PA ;)[/QUOTE]

Gloria prześwietli Cię do 3 pokolenia zanim odda sunię :evil_lol:

a na poważnie to ogromna szansa dla szczyla za utrzymanie psiaka tylko kasa to bardzo mało ale z drugiej strony na dogo ciężko i to zdobyć , tym bardziej że dziewczyny mają sporo psów na utrzymaniu

Posted

[quote name='sonia1974']Gloria prześwietli Cię do 3 pokolenia zanim odda sunię :evil_lol:

a na poważnie to ogromna szansa dla szczyla za utrzymanie psiaka tylko kasa to bardzo mało ale z drugiej strony na dogo ciężko i to zdobyć , tym bardziej że dziewczyny mają sporo psów na utrzymaniu[/QUOTE]

Mnie??? no wiesz :)

Posted

[quote name='sonia1974']no a jak miałaś dziadka w wermachtcie to suni nie dostaniesz[/QUOTE]

o kurcze ...a ja nie wiem nic o tym... żaden się chwalił ;) ale jeden dziadek był milicjantem :)

Posted

Jedyny warunek - pozytywne przejście wizyty PA, to chyba normalne przy adopcji nawet tymczasowej ;) PISAŁAM WCZEŚNIEJ, ŻE NIE MA SZANS, ABY PSY JECHAŁY RAZEM JEDNYM KURSEM - NIE ZAŁADUJĘ DO AUTA DWÓCH KLATEK.

Posted

ja też pisałam w odniesieniu, że jak już pojedzie to innym razem, nie damy rady włożyć tego wszystkiego do corsy.
(Już żebym nie mówiła o tym, ze z Glorią kiedyś wkładałyśmy na 10 sposobów wielką klatke dla królika i było ciężko!)

Posted

Po 30 marca będę miała większy samochód. Albo jedziemy teraz, albo czekamy na wizytę PA i jedziemy z dwoma psami po 30. Do tego czasu psy socjalizowane będą w warunkach schroniskowych. Nic innego nie jestem w stanie zaproponować.

Posted

[quote name='Martuchny']ja też pisałam w odniesieniu, że jak już pojedzie to innym razem, nie damy rady włożyć tego wszystkiego do corsy.
(Już żebym nie mówiła o tym, ze z Glorią kiedyś wkładałyśmy na 10 sposobów wielką klatke dla królika i było ciężko!)[/QUOTE]

To jakoś źle upychacie...kiedyś koleżanka upchała 9 psów w tym 2 duże, 2 średnie i szczeniaki do małej skody :)

Posted

[quote name='Martuchny']ja też pisałam w odniesieniu, że jak już pojedzie to innym razem, nie damy rady włożyć tego wszystkiego do corsy.
(Już żebym nie mówiła o tym, ze z Glorią kiedyś wkładałyśmy na 10 sposobów wielką klatke dla królika i było ciężko!)[/QUOTE]

Marta tym razem złożymy siedzenia i wejdzie bez problemu myślę ;)

Posted

[quote name='Hałabajówka']To jakoś źle upychacie...kiedyś koleżanka upchała 9 psów w tym 2 duże, 2 średnie i szczeniaki do małej skody :)[/QUOTE]

Bez klatek to pewnie i więcej by się zmieściło ;p

Posted

Ja się zgadzam na wizytę ale muszę wiedzieć co to ma być za osoba.
Nie chcę aby potem rozpowiadała, że tam mieszkają wariaci co mają tyle psów, bo z takim czymś się już spotkałam.
Ja już nie wierze nikomu dlatego nie zapraszam do siebie przypadkowych osób.

Posted

[quote name='Hałabajówka']To jakoś źle upychacie...kiedyś koleżanka upchała 9 psów w tym 2 duże, 2 średnie i szczeniaki do małej skody :)[/QUOTE]
do jakiego auta upchala?

Posted

[quote name='Tośka10']Ja się zgadzam na wizytę ale muszę wiedzieć co to ma być za osoba.
Nie chcę aby potem rozpowiadała, że tam mieszkają wariaci co mają tyle psów, bo z takim czymś się już spotkałam.
Ja już nie wierze nikomu dlatego nie zapraszam do siebie przypadkowych osób.[/QUOTE]

gdzie beda mieszkaly te psy?
gdzie mieszkaja Twoje psy ,w domu ,budach ,kojcach?
ile lekliwych niesocjalnych psow chcesz przejac?Czy juz z takimi psami pracowalas?

Posted

tak jak pisze Cantadorra, osoby sprawdzające takie domy mają o tym akurat normalne pojęcie :P
cóż, ja mam mieszkanie 40 metrów a bywało u mnie po 4 -5 psów + inne zwierzęta więc wiesz :evil_lol:

Posted

Tośka Ty na dogo jesteś to co druga zapsiona pod sufit , moja koleżanka przywiozła do mnie swoje córeczki żeby zobaczyły ile ciocia ma psów w domu .
Dziewczyno takimi rzeczami się nie przejmuj niech gadają a Ty rób swoje a resztę miej tam gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę