& Gloria & Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Martuchny']Cantadorra, musimy wpierw znaleźć osobę z Koszalina/okolic, która to zrobi...[/QUOTE] Pytanie, Tośka zgadzasz się na taką wizytę osoby z dogo? Quote
zerojeden Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Martuchny']Cantadorra, musimy wpierw znaleźć osobę z Koszalina/okolic, która to zrobi...[/QUOTE] Tak mi się wydaje że decyzja musiała by zapaść już czy coś w tym temacie działamy czy nie żeby zdążyć wszystko dograć bo czasu niewiele a okazja faktycznie może warta rozważenia. Każdy jakoś zaczynał na dogo ...jeżeli Tośka10 jest otwarta na PA i inne zasady dogomaniackie to warto myślę spróbować...bo szczeniaków jest masa i nie ukrywajmy nie są jakieś mega adopcyjne nawet z wyglądu takich psów w schronach jest najwięcej i zazwyczaj dostają tam dożywocie a one tym bardziej maja kiepskie szanse na adopcję czy BDT bo są wymagające i czasochłonne.... Gloria zapraszam do mnie na PA ;) Quote
sonia1974 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 i uzbierać 100 zł stałych a to graniczy z cudem Quote
sonia1974 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Hałabajówka']Tak mi się wydaje że decyzja musiała by zapaść już czy coś w tym temacie działamy czy nie żeby zdążyć wszystko dograć bo czasu niewiele a okazja faktycznie może warta rozważenia. Każdy jakoś zaczynał na dogo ...jeżeli Tośka10 jest otwarta na PA i inne zasady dogomaniackie to warto myślę spróbować...bo szczeniaków jest masa i nie ukrywajmy nie są jakieś mega adopcyjne nawet z wyglądu takich psów w schronach jest najwięcej i zazwyczaj dostają tam dożywocie a one tym bardziej maja kiepskie szanse na adopcję czy BDT bo są wymagające i czasochłonne.... Gloria zapraszam do mnie na PA ;)[/QUOTE] Gloria prześwietli Cię do 3 pokolenia zanim odda sunię :evil_lol: a na poważnie to ogromna szansa dla szczyla za utrzymanie psiaka tylko kasa to bardzo mało ale z drugiej strony na dogo ciężko i to zdobyć , tym bardziej że dziewczyny mają sporo psów na utrzymaniu Quote
zerojeden Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='sonia1974']Gloria prześwietli Cię do 3 pokolenia zanim odda sunię :evil_lol: a na poważnie to ogromna szansa dla szczyla za utrzymanie psiaka tylko kasa to bardzo mało ale z drugiej strony na dogo ciężko i to zdobyć , tym bardziej że dziewczyny mają sporo psów na utrzymaniu[/QUOTE] Mnie??? no wiesz :) Quote
sonia1974 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Hałabajówka']Mnie??? no wiesz :)[/QUOTE] no a jak miałaś dziadka w wermachtcie to suni nie dostaniesz Quote
zerojeden Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='sonia1974']no a jak miałaś dziadka w wermachtcie to suni nie dostaniesz[/QUOTE] o kurcze ...a ja nie wiem nic o tym... żaden się chwalił ;) ale jeden dziadek był milicjantem :) Quote
& Gloria & Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Jedyny warunek - pozytywne przejście wizyty PA, to chyba normalne przy adopcji nawet tymczasowej ;) PISAŁAM WCZEŚNIEJ, ŻE NIE MA SZANS, ABY PSY JECHAŁY RAZEM JEDNYM KURSEM - NIE ZAŁADUJĘ DO AUTA DWÓCH KLATEK. Quote
Martuchny Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 ja też pisałam w odniesieniu, że jak już pojedzie to innym razem, nie damy rady włożyć tego wszystkiego do corsy. (Już żebym nie mówiła o tym, ze z Glorią kiedyś wkładałyśmy na 10 sposobów wielką klatke dla królika i było ciężko!) Quote
& Gloria & Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Po 30 marca będę miała większy samochód. Albo jedziemy teraz, albo czekamy na wizytę PA i jedziemy z dwoma psami po 30. Do tego czasu psy socjalizowane będą w warunkach schroniskowych. Nic innego nie jestem w stanie zaproponować. Quote
zerojeden Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Martuchny']ja też pisałam w odniesieniu, że jak już pojedzie to innym razem, nie damy rady włożyć tego wszystkiego do corsy. (Już żebym nie mówiła o tym, ze z Glorią kiedyś wkładałyśmy na 10 sposobów wielką klatke dla królika i było ciężko!)[/QUOTE] To jakoś źle upychacie...kiedyś koleżanka upchała 9 psów w tym 2 duże, 2 średnie i szczeniaki do małej skody :) Quote
& Gloria & Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Martuchny']ja też pisałam w odniesieniu, że jak już pojedzie to innym razem, nie damy rady włożyć tego wszystkiego do corsy. (Już żebym nie mówiła o tym, ze z Glorią kiedyś wkładałyśmy na 10 sposobów wielką klatke dla królika i było ciężko!)[/QUOTE] Marta tym razem złożymy siedzenia i wejdzie bez problemu myślę ;) Quote
& Gloria & Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='Hałabajówka']To jakoś źle upychacie...kiedyś koleżanka upchała 9 psów w tym 2 duże, 2 średnie i szczeniaki do małej skody :)[/QUOTE] Bez klatek to pewnie i więcej by się zmieściło ;p Quote
Tośka10 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Ja się zgadzam na wizytę ale muszę wiedzieć co to ma być za osoba. Nie chcę aby potem rozpowiadała, że tam mieszkają wariaci co mają tyle psów, bo z takim czymś się już spotkałam. Ja już nie wierze nikomu dlatego nie zapraszam do siebie przypadkowych osób. Quote
xxxx52 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Hałabajówka']To jakoś źle upychacie...kiedyś koleżanka upchała 9 psów w tym 2 duże, 2 średnie i szczeniaki do małej skody :)[/QUOTE] do jakiego auta upchala? Quote
xxxx52 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Tośka10']Ja się zgadzam na wizytę ale muszę wiedzieć co to ma być za osoba. Nie chcę aby potem rozpowiadała, że tam mieszkają wariaci co mają tyle psów, bo z takim czymś się już spotkałam. Ja już nie wierze nikomu dlatego nie zapraszam do siebie przypadkowych osób.[/QUOTE] gdzie beda mieszkaly te psy? gdzie mieszkaja Twoje psy ,w domu ,budach ,kojcach? ile lekliwych niesocjalnych psow chcesz przejac?Czy juz z takimi psami pracowalas? Quote
Cantadorra Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Tośka, dziewczyny podeślą na pewno osobę, która nie zdziwi się, że masz psy :) Także o takie rzeczy, o których wspominałaś, to możesz być spokojna. Quote
Martuchny Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 tak jak pisze Cantadorra, osoby sprawdzające takie domy mają o tym akurat normalne pojęcie :P cóż, ja mam mieszkanie 40 metrów a bywało u mnie po 4 -5 psów + inne zwierzęta więc wiesz :evil_lol: Quote
sonia1974 Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Tośka Ty na dogo jesteś to co druga zapsiona pod sufit , moja koleżanka przywiozła do mnie swoje córeczki żeby zobaczyły ile ciocia ma psów w domu . Dziewczyno takimi rzeczami się nie przejmuj niech gadają a Ty rób swoje a resztę miej tam gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę Quote
ANETTTA Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 i tez chyba nikt nie patrzy na to co kto ma w domu !!! tylko odpowiedzialnośc i miłość do psów sie liczy Quote
& Gloria & Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Znacie jakąś dogomaniaczkę z Koszalina, która by mogła przeprowadzić wizytę PA? Quote
ANETTTA Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='& Gloria &']Znacie jakąś dogomaniaczkę z Koszalina, która by mogła przeprowadzić wizytę PA?[/QUOTE] poszukaj na mapie dogo jka znajde czas tez poszukam Quote
zerojeden Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Melduje wpłatę od MAJI7 - 20zl :Rose::Rose: Quote
Recommended Posts