& Gloria & Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Kurka ;/ To jest problem. Faktycznie podejrzanie to wygląda. Prawie stówka będzie z bazarku imiennego + 100 z fb + groszaki z transportowego i mamy prawie całą kwotę :multi: Quote
sonia1974 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 kosmetyczny też ponad stówka ja myślę żeby to co idzie na fundację przeznaczyć na utrzymanie Kenzi a z bazarków zbierzemy na prywatne konto i będzie na paliwko Hałabajówka zaksięguje sobie na karmę czy wet i będzie git jak wejdzie tu Hałabajówka napisze czy może tak być Quote
& Gloria & Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='sonia1974']kosmetyczny też ponad stówka ja myślę żeby to co idzie na fundację przeznaczyć na utrzymanie Kenzi a z bazarków zbierzemy na prywatne konto i będzie na paliwko Hałabajówka zaksięguje sobie na karmę czy wet i będzie git jak wejdzie tu Hałabajówka napisze czy może tak być[/QUOTE] Jestem za ;) Quote
sonia1974 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Cioteczki mamy wpłaty na koncie Hałabajówkowej fundacji P.Małgorzata Sz... - 100 zł P . Paweł M.... - 30zł KTO SIĘ PRZYZNAJE DO WPŁAT ?:loveu: chyba że to wpłaty z fb Quote
zerojeden Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='sonia1974']Cioteczki mamy wpłaty na koncie Hałabajówkowej fundacji P.Małgorzata Sz... - 100 zł P . Paweł M.... - 30zł KTO SIĘ PRZYZNAJE DO WPŁAT ?:loveu: chyba że to wpłaty z fb[/QUOTE] Mamy jeszcze wcześniejsze wpłaty te co były uzupełniane na bieżąco, jak nie znajdziecie ich to prześledzę jutro jeszcze raz wyciągi. Dokładnie tak, ja mogę z fundacyjnego tylko na cele statutowe więc na jedzonko i weta jak najbardziej. Paliwo nie jest ujęte w celach statutowych. To na kiedy się szykować z "kiełbasą" dla Kenzi? Quote
& Gloria & Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Hałabajówka']Mamy jeszcze wcześniejsze wpłaty te co były uzupełniane na bieżąco, jak nie znajdziecie ich to prześledzę jutro jeszcze raz wyciągi. Dokładnie tak, ja mogę z fundacyjnego tylko na cele statutowe więc na jedzonko i weta jak najbardziej. Paliwo nie jest ujęte w celach statutowych. To na kiedy się szykować z "kiełbasą" dla Kenzi?[/QUOTE] Najprawdopodobniej na przyszłą sobotę ;) Postaram się w niedzielę pojechać do dzieciaków. Trzeba wytypować szczęśliwca, a nie będzie to łatwe zadanie. Quote
zerojeden Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='& Gloria &']Najprawdopodobniej na przyszłą sobotę ;) Postaram się w niedzielę pojechać do dzieciaków. Trzeba wytypować szczęśliwca, a nie będzie to łatwe zadanie.[/QUOTE] Pierwszą z lewej poproszę ;) jak dobrze doczytałam to jest suczka i ma najbardziej klapnięte uszyska. Quote
& Gloria & Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Pierwszej suni na bazarku dali na imię BYSTRA ;) Wybierzemy najbardziej śmiałą dziewczynkę, może akurat będzie to Bystra :) Quote
zerojeden Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='& Gloria &']Pierwszej suni na bazarku dali na imię BYSTRA ;) Wybierzemy najbardziej śmiałą dziewczynkę, może akurat będzie to Bystra :)[/QUOTE] Musi mieć klapnięte uszy koniecznie, wtedy ją stado bez problemu przyjmie. Taką mam sukę co lubi tylko klapciate, a jak ma się szybko zsocjalizować to musi być z nimi i ze mną a to jedyne wyjście. Pamiętajcie te uszy są bardzo ważne to nie mój wymysł. Quote
sonia1974 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Hałabajówka']Jej ale się dzieje.... :) ja dzisiaj cały dzień w aucie i dopiero kompa odpaliłam. Co do kasy zaraz sprawdzę konto a co do rozliczeń to ja z fundacyjnego mogę płacić tylko przelewami na razie np za karmę czy fakturę od weta więc na transport to lepiej nie na fundacyjne bo nie wyciągnę ich potem... są plusy i minusy legalnej darowizny :) To co jest na chwilę obecną na koncie w porządku hronologicznym :) PANNA MARPLE - 50zł (oczywiście jest i drugie 50zł) bardzo dziękuję :loveu: EWU - 50zł :loveu: MAJA7 - 20zł :loveu:[/QUOTE] [quote name='maja7']Ewelina to ja czyli Maja7:lol:[/QUOTE] ja przelałam 20 zł 140 zł z dogo + 130 fb = 270 zł na weta i karmę z bazarków starczy na zawiezienie suni do Hałabajówki może trzeba kupić też smycz , obrożę , adresatkę Quote
& Gloria & Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Hałabajówka']Musi mieć klapnięte uszy koniecznie, wtedy ją stado bez problemu przyjmie. Taką mam sukę co lubi tylko klapciate, a jak ma się szybko zsocjalizować to musi być z nimi i ze mną a to jedyne wyjście. Pamiętajcie te uszy są bardzo ważne to nie mój wymysł.[/QUOTE] No chyba, że tak :) Oczywiście, będzie sunia z klapniętymi uszkami:razz: Quote
sonia1974 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [COLOR=#ff0000]CIOTECZKI KTO JESZCZE WPŁACAŁ NA HAŁABAJÓWKĘ ,PRZYZNAWAĆ SIĘ [/COLOR][COLOR=#000000]Cioteczki mamy wpłaty na koncie Hałabajówkowej fundacji [/COLOR] [COLOR=#000000]P.Małgorzata Sz... - 100 zł [/COLOR] [COLOR=#000000]P . Paweł M.... - 30zł[/COLOR] Quote
& Gloria & Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Ja przyznaje, że zadeklarowałam wpłatę, ale jeszcze przelewu nie zrobiłam ;/ Zaraz wszystko nadrobię ;) Gloria - 10zł Quote
zerojeden Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='& Gloria &']No chyba, że tak :) Oczywiście, będzie sunia z klapniętymi uszkami:razz:[/QUOTE] A ta moja suka to najlepszy nauczyciel nie zdarzyło się żeby jakiegoś psa nie naprawiła, bez jej udziału jest dużo ciężej i zajmuje sporo czasu. Tera mam taką ok 2 letnią sukę też na zreperowanie niestety jest już za dorosła żeby ją wprowadzić do stada tego z moja nauczycielką i renowacja jej zajmuje mi więcej czasu niż Neski która była w takim stanie psychicznym że płakać się chciało jak do miski się czołgała cała obsiusiana bo tak się bała ...a teraz śmiga i za rękaw ciągnie jak się jej nie głaszcze. Duża zasługa mojej Hagi bo ona jest bardzo dominująca ale przy tym pozytywna i psy za nią idą jak w dym ;) Quote
xxxx52 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 co tam u pieskow slychac,czy juz wszystkie maja imiona i schronisko je zaszczepilo? Jakie stanowisko ma schronisko w przypadku indywidualnych DT czy adopcji ? Quote
Martuchny Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 pieski w porządku, trwa bazarek imienny dla nich, są zaszczepione. mogą iść do adopcji indywidualnie, ale dobrze by było, żeby do ludzi którzy mają o tym pojecie jak pracować z takimi psami. Quote
Panna Marple Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 I ja też podrzucam Sześcioraczki!:lol: Quote
bakusiowa Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='sonia1974']kosmetyczny też ponad stówka ja myślę żeby to co idzie na fundację przeznaczyć na utrzymanie Kenzi a z bazarków zbierzemy na prywatne konto i będzie na paliwko Hałabajówka zaksięguje sobie na karmę czy wet i będzie git jak wejdzie tu Hałabajówka napisze czy może tak być[/QUOTE] Gdzie wpłacić na paliwo lub na inny wydatek? Quote
Nadziejka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Podrzucamy z nadzieja wielka:modla::iloveyou::iloveyou:i caluni czas mocno mocnoooooo kciuki zaciskamy za wszystko:modla::modla: Quote
sonia1974 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='bakusiowa']Gdzie wpłacić na paliwo lub na inny wydatek?[/QUOTE] na utrzymanie prosimy wpłacić czyli na konto fundacji ale poczekajmy jak wejdzie tu Gloria i potwierdzi Hałabajówka może warto zastanowić się nad wyborem i zamówieniem karmy dla Kenzi, co tam u Ciebie jest preferowane ?:evil_lol: a może każdy ogon ma inni wór :evil_lol: Quote
Recommended Posts