Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kosmetyczny też ponad stówka

ja myślę żeby to co idzie na fundację przeznaczyć na utrzymanie Kenzi a z bazarków zbierzemy na prywatne konto i będzie na paliwko
Hałabajówka zaksięguje sobie na karmę czy wet i będzie git
jak wejdzie tu Hałabajówka napisze czy może tak być

Posted

[quote name='sonia1974']kosmetyczny też ponad stówka

ja myślę żeby to co idzie na fundację przeznaczyć na utrzymanie Kenzi a z bazarków zbierzemy na prywatne konto i będzie na paliwko
jak wejdzie tu Hałabajówka napisze czy może tak być[/QUOTE]

Jestem za ;)

Posted

[quote name='sonia1974']Cioteczki mamy wpłaty na koncie Hałabajówkowej fundacji
P.Małgorzata Sz... - 100 zł
P . Paweł M.... - 30zł

KTO SIĘ PRZYZNAJE DO WPŁAT ?:loveu:
chyba że to wpłaty z fb[/QUOTE]

Mamy jeszcze wcześniejsze wpłaty te co były uzupełniane na bieżąco, jak nie znajdziecie ich to prześledzę jutro jeszcze raz wyciągi.
Dokładnie tak, ja mogę z fundacyjnego tylko na cele statutowe więc na jedzonko i weta jak najbardziej. Paliwo nie jest ujęte w celach statutowych. To na kiedy się szykować z "kiełbasą" dla Kenzi?

Posted

[quote name='Hałabajówka']Mamy jeszcze wcześniejsze wpłaty te co były uzupełniane na bieżąco, jak nie znajdziecie ich to prześledzę jutro jeszcze raz wyciągi.
Dokładnie tak, ja mogę z fundacyjnego tylko na cele statutowe więc na jedzonko i weta jak najbardziej. Paliwo nie jest ujęte w celach statutowych. To na kiedy się szykować z "kiełbasą" dla Kenzi?[/QUOTE]

Najprawdopodobniej na przyszłą sobotę ;) Postaram się w niedzielę pojechać do dzieciaków. Trzeba wytypować szczęśliwca, a nie będzie to łatwe zadanie.

Posted

[quote name='& Gloria &']Najprawdopodobniej na przyszłą sobotę ;) Postaram się w niedzielę pojechać do dzieciaków. Trzeba wytypować szczęśliwca, a nie będzie to łatwe zadanie.[/QUOTE]

Pierwszą z lewej poproszę ;) jak dobrze doczytałam to jest suczka i ma najbardziej klapnięte uszyska.

Posted

[quote name='& Gloria &']Pierwszej suni na bazarku dali na imię BYSTRA ;) Wybierzemy najbardziej śmiałą dziewczynkę, może akurat będzie to Bystra :)[/QUOTE]

Musi mieć klapnięte uszy koniecznie, wtedy ją stado bez problemu przyjmie. Taką mam sukę co lubi tylko klapciate, a jak ma się szybko zsocjalizować to musi być z nimi i ze mną a to jedyne wyjście. Pamiętajcie te uszy są bardzo ważne to nie mój wymysł.

Posted

[quote name='Hałabajówka']Jej ale się dzieje.... :)
ja dzisiaj cały dzień w aucie i dopiero kompa odpaliłam.

Co do kasy zaraz sprawdzę konto a co do rozliczeń to ja z fundacyjnego mogę płacić tylko przelewami na razie np za karmę czy fakturę od weta więc na transport to lepiej nie na fundacyjne bo nie wyciągnę ich potem... są plusy i minusy legalnej darowizny :)

To co jest na chwilę obecną na koncie w porządku hronologicznym :)
PANNA MARPLE - 50zł (oczywiście jest i drugie 50zł) bardzo dziękuję :loveu:
EWU - 50zł :loveu:
MAJA7 - 20zł :loveu:[/QUOTE]

[quote name='maja7']Ewelina to ja czyli Maja7:lol:[/QUOTE]

ja przelałam 20 zł

140 zł z dogo + 130 fb = 270 zł na weta i karmę

z bazarków starczy na zawiezienie suni do Hałabajówki

może trzeba kupić też smycz , obrożę , adresatkę

Posted

[quote name='Hałabajówka']Musi mieć klapnięte uszy koniecznie, wtedy ją stado bez problemu przyjmie. Taką mam sukę co lubi tylko klapciate, a jak ma się szybko zsocjalizować to musi być z nimi i ze mną a to jedyne wyjście. Pamiętajcie te uszy są bardzo ważne to nie mój wymysł.[/QUOTE]

No chyba, że tak :) Oczywiście, będzie sunia z klapniętymi uszkami:razz:

Posted

[COLOR=#ff0000]CIOTECZKI KTO JESZCZE WPŁACAŁ NA HAŁABAJÓWKĘ ,PRZYZNAWAĆ SIĘ

[/COLOR][COLOR=#000000]Cioteczki mamy wpłaty na koncie Hałabajówkowej fundacji [/COLOR]
[COLOR=#000000]P.Małgorzata Sz... - 100 zł [/COLOR]
[COLOR=#000000]P . Paweł M.... - 30zł[/COLOR]

Posted

[quote name='& Gloria &']No chyba, że tak :) Oczywiście, będzie sunia z klapniętymi uszkami:razz:[/QUOTE]

A ta moja suka to najlepszy nauczyciel nie zdarzyło się żeby jakiegoś psa nie naprawiła, bez jej udziału jest dużo ciężej i zajmuje sporo czasu. Tera mam taką ok 2 letnią sukę też na zreperowanie niestety jest już za dorosła żeby ją wprowadzić do stada tego z moja nauczycielką i renowacja jej zajmuje mi więcej czasu niż Neski która była w takim stanie psychicznym że płakać się chciało jak do miski się czołgała cała obsiusiana bo tak się bała ...a teraz śmiga i za rękaw ciągnie jak się jej nie głaszcze. Duża zasługa mojej Hagi bo ona jest bardzo dominująca ale przy tym pozytywna i psy za nią idą jak w dym ;)

Posted

pieski w porządku, trwa bazarek imienny dla nich, są zaszczepione.
mogą iść do adopcji indywidualnie, ale dobrze by było, żeby do ludzi którzy mają o tym pojecie jak pracować z takimi psami.

Posted

[quote name='sonia1974']kosmetyczny też ponad stówka

jak wejdzie tu Hałabajówka napisze czy może tak być[/QUOTE]

Gdzie wpłacić na paliwo lub na inny wydatek?

Posted

[quote name='bakusiowa']Gdzie wpłacić na paliwo lub na inny wydatek?[/QUOTE]

na utrzymanie prosimy wpłacić czyli na konto fundacji ale poczekajmy jak wejdzie tu Gloria i potwierdzi

Hałabajówka może warto zastanowić się nad wyborem i zamówieniem karmy dla Kenzi, co tam u Ciebie jest preferowane ?:evil_lol:
a może każdy ogon ma inni wór :evil_lol: