agaton85 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 (edited) iwonamaj napisał(a):Numer konta na FB powinien być w treści wydarzenia, a nie w komentarzach, bo go nie widać, dopiero po rozwinięciu... Czy to jest taki ogromny problem wstawić link do wydarzenia w I poście tego wątku? Już czwarty raz chyba proszę i cisza... Gdyby ktoś do mnie napisał w tej sprawie uzupełniłabym wszystko. Edited February 16, 2013 by agaton85 Quote
iwonamaj Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 W wydarzeniu jest już nr konta, pisałam to wcześniej... Jest ok. Jeśli chodzi o wstawienie linka do FB psiakow tutaj, na wątku ale w I poście, to już 5 razy prosiłam i cisza....A zrobić to może tylko założycielka wątku... Skoro jej nie zależy, trudno. Wiem z doświadczenia, że dobre wydarzenie FB może bardzo pomóc. Quote
& Gloria & Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Musimy na to poczekać, założycielka wątku właśnie jedzie z jednym z naszych podopiecznych do hoteliku. Pewnie na wątku będzie dopiero wieczorem. Quote
agaton85 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Jeśli ktoś chce pomóc w prowadzeniu wydarzenia na fb, napiszcie do mnie. Zaproszę do znajomych i wstawię jako organizatora. Quote
sonia1974 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 agaton85 napisał(a):Jeśli ktoś chce pomóc w prowadzeniu wydarzenia na fb, napiszcie do mnie. Zaproszę do znajomych i wstawię jako organizatora. Zrobione, proszę mnie pilnować czy wszystko dobrze robię Quote
Panna Marple Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 I ja zaglądam do naszych sześcioraczków:lol: Quote
Mani2000 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 agaton85 napisał(a):Jeśli ktoś chce pomóc w prowadzeniu wydarzenia na fb, napiszcie do mnie. Zaproszę do znajomych i wstawię jako organizatora. Mogę,tylko proszę wytłumaczyć co robić;) Quote
agaton85 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Mani2000 napisał(a):Mogę,tylko proszę wytłumaczyć co robić;) wystarczy na bieżąco wklejać informację, no i najlepiej pozapraszać znajomych, żeby więcej osób dowiedziało się o psiakach Quote
& Gloria & Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Przed chwilą dostałam informację od Madź, że jednak po dokładnych oględzinach wiadomo, że mamy 4 suczki i 2 samców! Quote
sonia1974 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 a to zmiany :lol: ale to już ostateczna wersja :lol: Quote
& Gloria & Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Cytat z forum schroniska "Pomyłka. Są 4 dziewczynki i 2 chłopców. Na zdjęciu od początku (tzn. od lewej) 1. suczka 2. piesek 3. suczka 4. sunia (mordka w kącie) 5. piesek 6. suczka Wszystkie psiaki chętnie jadły rzucane im przysmaki. Jedna sunia podchodziła nawet sama i brała z ręki. Za nią podchodził brat, ale nie odważył się jednak podejść tak blisko jak siostra." Quote
Martuchny Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 na prawdę, nie chce mi sie czytać pretensji i chętnie oddam moderacje wątku, bo ciągle tylko czytam ,słyszę że coś jest nie tak. nie siedze na dogo 24/7 i nie jestem na bieżąco, dziś cały dzień byłam w trasie z Zekkim, przychodze i patrze: o, pretensje! nie zależy mi? ryzykuje wyrzuceniem z wolontariatu zakładając ten wątek i mi nie zależy tak? robie coś bezpośrednio dla tych psów w schronie i mi nie zależy. dziękuję! co mam wstawić w pierwszy post to wstawię, bo przeglądam i nie mogę znaleźć, btw możemy napisać do moda forum o zmiane moderatora, jestem bardzo chętna. Quote
& Gloria & Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Marta, pisałam kilka postów wyżej, że nie będzie Ciebie cały dzień na dogo, kto nie doczytał to marudził ;p. Myślę, że nie ma co zmieniać prowadzącego wątek, ponieważ Ty jak najbardziej dajesz radę ;) Quote
merryjanee Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 jak będziecie miały chwilkę to wrzućcie link do FB do pierwszego postu bo tak łatwiej będzie go znaleźć :) Quote
monika083 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Sonia, poslesz mi adres do wysylki fantow? Porobie dzisaj fotki i posle Ci na maila, wiec prosze o adres pocztowy i mailowy:) Pieski cudasne:loveu: Quote
iwonamaj Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 To ja napiszę po raz 6 i ostatni, chodzi o wklejenie linku do wydarzenia na Fb w I poście tego wątku... Czy to jest trudne, pracochłonne, nie zrozumiałe, skomplikowane, zabiera dużo czasu??? Quote
Martuchny Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 a czy równie trudne, pracochłonne,skomplikowane, niezrozumiałe i zabierające dużo czasu jest przestanie mieć pretensji? Quote
iwonamaj Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Ja nie mam pretensji, myślałam, że wydarzenie jest po to, aby pomóc. A po co zostało założone, skoro nie można do odnaleźć? A czy Ty tego nie chcesz czy nie potrafisz zrobić? Quote
Martuchny Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 już zrobiłam więc o co chodzi? też uważam, że to wazne, ale wczoraj jak byłam zmęczona to nie mogłam tego znaleźć zwyczajnie. Quote
iwonamaj Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 O to chodzi, że źle zrobiłaś, to nie jest link do wydarzenia, tylko to zdjęcia... A to jest link do wydarzenia http://www.facebook.com/events/445590748842877/ Sama widzisz, jak trudno znaleźć... Quote
Ania24 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Spokojnie, sprzeczkami nie pomożemy psiakom ... Quote
Mani2000 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Napięta atmosferka widzę:/ Dobra,koniec sprzeczek,bo do niczego to nie prowadzi. Quote
Recommended Posts