Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

iwonamaj napisał(a):
Numer konta na FB powinien być w treści wydarzenia, a nie w komentarzach, bo go nie widać, dopiero po rozwinięciu...

Czy to jest taki ogromny problem wstawić link do wydarzenia w I poście tego wątku? Już czwarty raz chyba proszę i cisza...

Gdyby ktoś do mnie napisał w tej sprawie uzupełniłabym wszystko.

Edited by agaton85
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W wydarzeniu jest już nr konta, pisałam to wcześniej... Jest ok.

Jeśli chodzi o wstawienie linka do FB psiakow tutaj, na wątku ale w I poście, to już 5 razy prosiłam i cisza....A zrobić to może tylko założycielka wątku... Skoro jej nie zależy, trudno. Wiem z doświadczenia, że dobre wydarzenie FB może bardzo pomóc.

Posted

agaton85 napisał(a):
Jeśli ktoś chce pomóc w prowadzeniu wydarzenia na fb, napiszcie do mnie. Zaproszę do znajomych i wstawię jako organizatora.

Zrobione, proszę mnie pilnować czy wszystko dobrze robię

Posted

agaton85 napisał(a):
Jeśli ktoś chce pomóc w prowadzeniu wydarzenia na fb, napiszcie do mnie. Zaproszę do znajomych i wstawię jako organizatora.

Mogę,tylko proszę wytłumaczyć co robić;)

Posted

Mani2000 napisał(a):
Mogę,tylko proszę wytłumaczyć co robić;)

wystarczy na bieżąco wklejać informację, no i najlepiej pozapraszać znajomych, żeby więcej osób dowiedziało się o psiakach

Posted

Cytat z forum schroniska
"Pomyłka. Są 4 dziewczynki i 2 chłopców.
Na zdjęciu od początku (tzn. od lewej)
1. suczka
2. piesek
3. suczka
4. sunia (mordka w kącie)
5. piesek
6. suczka
Wszystkie psiaki chętnie jadły rzucane im przysmaki. Jedna sunia podchodziła nawet sama i brała z ręki. Za nią podchodził brat, ale nie odważył się jednak podejść tak blisko jak siostra."

Posted

na prawdę, nie chce mi sie czytać pretensji i chętnie oddam moderacje wątku, bo ciągle tylko czytam ,słyszę że coś jest nie tak. nie siedze na dogo 24/7 i nie jestem na bieżąco, dziś cały dzień byłam w trasie z Zekkim, przychodze i patrze: o, pretensje! nie zależy mi? ryzykuje wyrzuceniem z wolontariatu zakładając ten wątek i mi nie zależy tak? robie coś bezpośrednio dla tych psów w schronie i mi nie zależy. dziękuję!
co mam wstawić w pierwszy post to wstawię, bo przeglądam i nie mogę znaleźć, btw możemy napisać do moda forum o zmiane moderatora, jestem bardzo chętna.

Posted

Marta, pisałam kilka postów wyżej, że nie będzie Ciebie cały dzień na dogo, kto nie doczytał to marudził ;p. Myślę, że nie ma co zmieniać prowadzącego wątek, ponieważ Ty jak najbardziej dajesz radę ;)

Posted

To ja napiszę po raz 6 i ostatni, chodzi o wklejenie linku do wydarzenia na Fb w I poście tego wątku... Czy to jest trudne, pracochłonne, nie zrozumiałe, skomplikowane, zabiera dużo czasu???

Posted

Ja nie mam pretensji, myślałam, że wydarzenie jest po to, aby pomóc. A po co zostało założone, skoro nie można do odnaleźć?
A czy Ty tego nie chcesz czy nie potrafisz zrobić?