merryjanee Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 dokładnie, w treści wydarzenia, też tak myślę :) Quote
zerojeden Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 maja7 napisał(a):Ewelina to ja czyli Maja7:lol: Oki zaraz podmienię :) Quote
Ania24 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Hej! Potrzebuję ulicę do wykonania przelewu, pozostałe dane mam na pw od soni1974, ale nie dam rady zrobić przelewu bez wpisania ulicy, tak to już w moim banku jest, dlatego proszę o ulicę, od razu przeleję te parę złotych, o których pisałam. I jeszcze jedno pytanie : w jaki sposób mogę banerek do podpisu wkleić? Co powinnam wkleić ? Quote
& Gloria & Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Napisłam na wątku transpotrowy i odpowiedziała mi jedna laska, która zajmuję się przewozem psów na terenie całego kraju. Koszt jest kosmiczny, ponieważ trasa jest długa. W ten weekend jeśli Kenzi by miła jechać to na doczepkę płacilibyśmy 263zł. Jeśli w innym terminie to 444zł :crazyeye: Dziewczyna liczy normalną kilometrówkę od miejsca swojego zamiszkania. KOSMIECZNIE TEN KOSZT WYGLĄDA! Quote
Mani2000 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='Ania24']Hej! Potrzebuję ulicę do wykonania przelewu, pozostałe dane mam na pw od soni1974, ale nie dam rady zrobić przelewu bez wpisania ulicy, tak to już w moim banku jest, dlatego proszę o ulicę, od razu przeleję te parę złotych, o których pisałam. I jeszcze jedno pytanie : w jaki sposób mogę banerek do podpisu wkleić? Co powinnam wkleić ? Wchodzisz w ustawienia(powiadomienia)--->Moje ustawienia -->Edytuj sygnaturę Tam wklejasz obrazek-Najlepiej podlinkowany:) Quote
rasowa2410 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 & Gloria & napisał(a):Napisłam na wątku transpotrowy i odpowiedziała mi jedna laska, która zajmuję się przewozem psów na terenie całego kraju. Koszt jest kosmiczny, ponieważ trasa jest długa. W ten weekend jeśli Kenzi by miła jechać to na doczepkę płacilibyśmy 263zł. Jeśli w innym terminie to 444zł :crazyeye: Dziewczyna liczy normalną kilometrówkę od miejsca swojego zamiszkania. KOSMIECZNIE TEN KOSZT WYGLĄDA! :-( :-( :-( Może jednak jest inna możliwość? :shake: Quote
sonia1974 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='iwonamaj']Numer konta na FB powinien być w treści wydarzenia, a nie w komentarzach, bo go nie widać, dopiero po rozwinięciu... to ja tam wstawiłam dane bo dziewczyna dopytywała się , pisałaś cos że można współzałożycielem wydarzenia zostać czy coś takiego , jak to zrobić i od czego tam zacząć ? Czy to jest taki ogromny problem wstawić link do wydarzenia w I poście tego wątku? Już czwarty raz chyba proszę i cisza... ja wstawiłam ta dane bo dopytywała sie dziewczyna , pisałaś że można zostać współzałożycielem wydarzenia czy coś takiego , jak to zrobić i od czego zacząć bo dziewczyny raczej tego nie zrobią [quote name='Ania24']Hej! Potrzebuję ulicę do wykonania przelewu, pozostałe dane mam na pw od soni1974, ale nie dam rady zrobić przelewu bez wpisania ulicy, tak to już w moim banku jest, dlatego proszę o ulicę, od razu przeleję te parę złotych, o których pisałam. I jeszcze jedno pytanie : w jaki sposób mogę banerek do podpisu wkleić? Co powinnam wkleić ? [FONT=lucida grande]Fundacja dla zwierząt Hałabajówka[/FONT] [FONT=lucida grande]Strzelec 8[/FONT] [FONT=lucida grande]78-200 Białogard[/FONT] [FONT=lucida grande]03 1020 2791 0000 7902 0200 4703[/FONT] [FONT=lucida grande]PKO Bank Polski [/FONT] to jest wieś więc ulicy nie ma Quote
& Gloria & Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Trochę niewyraźny napis, ale oprócz tego myślę, że jest ok. Proszę o podlinkowanie:modla: Quote
sonia1974 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 podlinkowane , proszę się częstować , mi już 3 nie wejdzie Quote
asiuniab Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 rasowa2410 napisał(a)::-( :-( :-( Może jednak jest inna możliwość? :shake: nie, to bardzo bardzo droga droga; Quote
Martuchny Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 niestety w innej konfiguracji nie da się im zdjęć zrobić. dzisiaj gadałam w schronisku z technikiem wet. który je szczepił. Mówił, że było całkiem spokojnie - nie próbowały gryźć, ani nie szarpały się. Dziś było trochę socjalizacji. Siedziałam dwa metry od nich, jak przyniosłam im jedzenie z puszki, wciągnęły od razu, tak przesuneły miski że skończyły jeść bezpośrdnio koło mnie :) 5 z 6 podeszło i powąchało mnie, jeden pociągnął za pompon przy czapce, dobra, czas na foto trzy po lewo laski, trzy po prawo faceci( nie musiałam ich formować :)) Quote
Ania24 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Fakt, są cudowne, trzeba im pomóc, to pewne. Ja przed chwilą zrobiłam swój obiecany przelew, na razie mogę tylko tyle. Będę tu na pewno zaglądała! ps. udało mi się wkleić banerek futrzaków w podpisie, podlinkowany, super :) Quote
Mani2000 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Fajne psiury,trza tylko szansę dać:( Quote
Ania24 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Został tu poruszony wątek transportu Kenzi, faktycznie - kwota nie jest mała, ale jeśli nie ma innego wyjścia?. Wiadomo, że małej ( tak jak i reszcie jej rodzeństwa ) trzeba dać szansę, trzeba. Ja sama chętnie wspomogę jeszcze, ale to w przyszłym miesiącu dopiero. Ja obecnie czekam na sunię, która wraz z 4 rodzeństwa została podrzucona w kartonie do przytuliska. Zdecydowałam z M. że damy jednej domek. Załatwiony mamy transport, który wyniesie 450 złotych, nie jest to mało, ale innej opcji nie ma ... Quote
xxxx52 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 To jest ogromna odpowiedzialnosc przejmujac pod swoj dach takiego psa.Nie zapomnijcie ze to sa psy dzikie i duze,i bedzie mase problemow z tym zwiazanych. Quote
Kłapoucha Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 to bazarek,m.in. na dzikusy. prosimy o podrzucanie i rozsylanie zaproszen: http://www.dogomania.pl/forum/threads/240059-Bazarek-foto-na-utrzymanie-naszych-podopiecznych-do-16-marca-2013-roku-do-22ej?p=20458455#post20458455 Quote
funia Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='Martuchny']niestety w innej konfiguracji nie da się im zdjęć zrobić. dzisiaj gadałam w schronisku z technikiem wet. który je szczepił. Mówił, że było całkiem spokojnie - nie próbowały gryźć, ani nie szarpały się. Dziś było trochę socjalizacji. Siedziałam dwa metry od nich, jak przyniosłam im jedzenie z puszki, wciągnęły od razu, tak przesuneły miski że skończyły jeść bezpośrdnio koło mnie :) 5 z 6 podeszło i powąchało mnie, jeden pociągnął za pompon przy czapce, dobra, czas na foto trzy po lewo laski, trzy po prawo faceci( nie musiałam ich formować :)) Ale cuda ! Mam bardzo podobna sunie też z dzikich złapanych na polu ...Bardzo się bała ,ale też bardzo pragneła człowieka . Mam ogromną nadzieję ,ze si.e zresocjalizują w szybkim czasie . W jakim sa schronie ?W jakim mieście ? Quote
iwonamaj Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='sonia1974']ja wstawiłam ta dane bo dopytywała sie dziewczyna , pisałaś że można zostać współzałożycielem wydarzenia czy coś takiego , jak to zrobić i od czego zacząć bo dziewczyny raczej tego nie zrobią [FONT=lucida grande]Fundacja dla zwierząt Hałabajówka[/FONT] [FONT=lucida grande]Strzelec 8[/FONT] [FONT=lucida grande]78-200 Białogard[/FONT] [FONT=lucida grande]03 1020 2791 0000 7902 0200 4703[/FONT] [FONT=lucida grande]PKO Bank Polski [/FONT] to jest wieś więc ulicy nie ma Założycielka wydarzenia na FB powinna dodać do znajomych tę osobę, która ma zostać współ- adminem, a potem edytować wydarzenie i dopisać nazwisko. Link do wątku na Dogomanii i do bazarków na psiaki też by się przydał. I odwrotnie tutaj link do wydarzenia w I poście, bo już nie mam cierpliwości przekopywać całego wątku, żeby odszukać wydarzenie pisnek i go udostępniać.... Quote
phase Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Martuchny napisał(a):tak przesuneły miski że skończyły jeść bezpośrdnio koło mnie :) 5 z 6 podeszło i powąchało mnie, jeden pociągnął za pompon przy czapce, No proszę to nieźle!!! Będą z nich jeszcze psy! :) Quote
& Gloria & Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Cioteczki, Kenzi aktualnie wypadła z gry o imię. Może ktoś przebije ofertę :D Quote
Recommended Posts