M&S Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Pięknie, ale nie ma co się dziwić Fraszka z dobrego domu jest i już:) Quote
Poker Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Wreszcie i ja mogę się cieszyć po powrocie dogomanii :multi: Quote
Nutusia Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 No, ze świetnego domu jest! Dla zachowania równowagi w naturze (skoro Fraszencja taka grzeczna, kulturalna i dobrze wychowana), domownicy "skasowali" pół szafki wszelkich opakowań plastikowych i pół roki rękawa do pieczenia!!!!! Jak z tym rodzeństwem - niby z tych samych rodziców, a różni niewiarygodnie ;) Quote
Mattilu Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Bo oni w gromadzie się nakręcają. Hopcia też w domku grzeczna nadzwyczajnie i nawet na stół ostatnio nie wskakuje po ciasto bo i tak wie, że do miski ze stołu coś trafi, a u Ciebie złodziej był jak się patrzy :) Bardzo się cieszę, że z Fraszki taka dobrze wychowana panienka :) Quote
Nutusia Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Aha, no to by było jakieś rozwiązanie - manie jednego psa. Tylko którego zostawić, żeby się nie "naciąć" ;) :) Quote
Mattilu Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 ostatnio sama zdecydowałaś, że wyadoptujesz Krechulca ;) Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Nutusia napisał(a):Aha, no to by było jakieś rozwiązanie - manie jednego psa. Tylko którego zostawić, żeby się nie "naciąć" ;) :) Manie jednego psa jest do kitu :eviltong: Quote
Mattilu Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Nutusia napisał(a):Aha, no to by było jakieś rozwiązanie - manie jednego psa. Tylko którego zostawić, żeby się nie "naciąć" ;) :) poza tym te NAJfajniejsze już wyadoptowałaś ;) Quote
Mattilu Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 M&S napisał(a):Manie jednego psa jest do kitu :eviltong: PRAWDA JEST :-( choć lepiej niż nie mieć żadnego... Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Mattilu napisał(a):poza tym te NAJfajniejsze już wyadoptowałaś ;) na to wygląda;) Mattilu napisał(a):PRAWDA JEST :-( choć lepiej niż nie mieć żadnego... jasne, lepszy rydz niż nic:evil_lol: Quote
Nutusia Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Krechę to ja do schronu oddam, bo to jest nieposłuszny niewdzięcznik i zdrajca, co nie docenia tego co ma i szuka wrażeń. Chyba tylko Gapiszona sobie zostawię ;) Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Nutusia napisał(a):Krechę to ja do schronu oddam, bo to jest nieposłuszny niewdzięcznik i zdrajca, co nie docenia tego co ma i szuka wrażeń. Chyba tylko Gapiszona sobie zostawię ;) jak taka niewdzięczna, to oddaj. Quote
Mattilu Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 już widzę jak pozostałe odprowadzasz do furtki i machasz im na pożegnanie łapką :loveu: Quote
M&S Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Mattilu napisał(a):już widzę jak pozostałe odprowadzasz do furtki i machasz im na pożegnanie łapką :loveu: A o co odprowadzać, przez plot przerzucić... Quote
Nutusia Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Coś Ty - gdybym furtkę otworzyła, to tak by wypruły, że nie zdążyłabym pomachać ;) Zostałaby tylko Gapcia. No i może Lesio, bo jemu już się ucieczki znudziły... Quote
AMIGA Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Nutusia napisał(a):Krechę to ja do schronu oddam, bo to jest nieposłuszny niewdzięcznik i zdrajca, co nie docenia tego co ma i szuka wrażeń. Chyba tylko Gapiszona sobie zostawię ;) Zę co proszę??? A co tam stoi w tej kwestii w umowie???? Quote
Nutusia Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 No... chyba... że do Cię ma wrócić ;) :) Quote
AMIGA Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Nooooooooooooo, a mówiłam już kilka razy, że po nią przyjadę, to mi nie chciałaś oddać ;) Quote
Nutusia Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Ponoć tylko krowa zdania nie zmienia (w co zresztą wątpię :cool3:). Przyjeżdżaj, zabieraj - przynajmniej będziesz miała wymówkę, że Merliś był najostatniejszym z ostatnich tymczasów :eviltong:. Choć z drugiej strony, Krechulec przeciwko tymczasom nie ma nic a nic! :razz: Wczoraj wieczorem się ruda małpa tak przytulała, tak wdzięczyła - myślałby kto! Ale gdy wołałam do domu - stała pod krzakiem, wiła się z radości jak dżdżownica, ale przecie ta mowa o wracaniu, to nie do niej!:mad: Quote
Ziutka Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Noo nareszcie tu dotarłam :) Lece czytać wieści o Fraszencji ! Quote
M&S Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Ziutka napisał(a):Noo nareszcie tu dotarłam :) Zapóźniłaś się;) Quote
Ziutka Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 M&S napisał(a):Zapóźniłaś się;) Noo z lekka tak ;) Quote
Mattilu Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Nutusia potrzebuje nowego banerka :evil_lol: Quote
Nutusia Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Wieści z Fraszyńskiego domku: Fraszka ma się świetnie. Jest grzeczna na medal. Szczegóły będą w mailu, na który czekam ;) A w niedzielę taki stworek do nas zjedzie z bardzo daleka (toto rude po lewej)... Nie daje sobie rady w boksie, nie załapuje się na budę (bo psów więcej niż bud i "kolejka" - kto silniejszy), więc z zimna i ze strachu usiłuje wejść pod budę :( Poważne ryzyko pogryzienia a nawet za... Po czym do domku pójdzie ino mig :) A po świętach w grafiku ;) kolejna bidusia z Kozienic... Quote
Recommended Posts