Nutusia Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Mówiąc szczerze, marnym jestem pracownikiem, jeśli chodzi o branżę naszej firmy. A może właśnie... wręcz przeciwnie? ;) Quote
Mattilu Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Rany boskie, jakie nerwy od rana. Herbatka z pradem jak najbardziej na miejscu. A co do niedoskonalosci TZow - oni sa doskonali w innych dziedzinach, wiec ta niedoskonalosc w kwestiach praktycznych jest po prostu NATURALNA :evil_lol: Biedny Jozio!!! mam nadzieje, ze wkrotce bedzie znowu zdrow! to musi byc super dziecko Quote
Nutusia Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Oni oboje są NADZWYCZAJNI - i Zosia i Józio. No i oczywiście Ich Mama! Lala się do nich doskonale "wpasowała" :) A luksemburska Zofija jak się miewa? Pomogły okłady z ciepłej Hopki? ;) Quote
Mattilu Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 pomogly troszke - temperatury nie ma, ale glos jezscze "bardzo seksy" jak mawia moj tata. Ale ze u nas prawdziwie marcowa pogoda to i nie dziwota;) A w nowym domku Fraszki sa dzieci? Quote
Nutusia Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Ojej, głos bardzo seksy i Zośkowa cud uroda... Hopka, pilnuj Pańci!!!!!! ;) Nie, Fraszka mieszkałaby tylko ze swoją Pańcią. Quote
Nutusia Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 Cześć! :) Mokro, zimno i do bani, więc sobie... drzemiemy na kanapie ;) Quote
M&S Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='Nutusia']Cześć! :) Mokro, zimno i do bani, więc sobie... drzemiemy na kanapie ;)[/QUOTE] Tak, do bani, ale w lesie było ładnie:) Miłego drzemania;) Quote
Nutusia Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 Wczoraj miał miejsce nieprzyjemny incydent... Niewątpliwie z naszej winy :( Po przyjeździe, powinniśmy od razu otwierać drzwi, a my najpierw wjechaliśmy za bramę (bo mieliśmy bardzo ciężkie worki w aucie), a potem jeszcze usiłowaliśmy namówić Helenkę, żeby przyszła do domu. W tym czasie oczywiście jazgot za drzwiami był niemiłosierny i w końcu... rzuciły się na siebie dziewczyny, bo chyba nie zdzierżyły ciśnienia która pierwsza na dwór wypadnie :( Oczywiście nie wiem kto zaczął i jak to było, ale trochę ucierpiała Fraszka :( Spokojnie, nic się nie stało, krew się nie polała! Polała się za to woda z miski, w którą wpadły. I nie wiem czy któraś ją dziabnęła, czy ona się na tej wodzie poślizgnęła czy też usiłowała uciec przez wejście dla kota do kotłowni, ale łapka wczoraj bolała. Było trochę płaczu i histerii, więc się wyprzutulałyśmy i takie tam... Do końca dnia Fraszynka stroniła od reszty psiaków, nie wybiegała radośnie na dwór... Dziś już na szczęście wszystko jest OK i przyjaźń kwitnie na całego :) Quote
Elza22 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Całe szczęście ,że wszystko dobrze się skończyło;-) Ja już się pogubiłam ,na tym wątku Fraszka w sobotę jedzie do domu? Quote
M&S Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 W takich sytuacja psy się nakręcają i w euforii czasami dochodzi do wymiany poglądów;) Ważne, że już wszystko jest dobrze. Quote
Poker Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Całe szczęście ,że nic poważnego się nie stało. Quote
b-b Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Poker napisał(a):Całe szczęście ,że nic poważnego się nie stało. Oj tak tak. A to ci małe nerwuski. Quote
Nutusia Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Nio... Ostatnią jest to, że wczoraj skręciłam nadgarstek :( Piątkowe "zajście" było spowodowane tylko i wyłącznie emocjami, związanymi z naszym powrotem do domu. Bo one się bardzo lubią! Fraszka bez przerwy liże Kresię i Gapcię po pysiu. Czasami nawet da buziaka Helence ;) Pięknie się razem psice bawią, nie ma sporów przy jedzeniu... No nic - mamy nauczkę, by otwierać drzwi od razu :) Quote
Nutusia Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 A, o dwóch rzeczach zapomniałam... 1. Fraszkę ważyliśmy i wykazało... uwaga... 4,9 żywej wagi! Krecha waży 7.3, a Gapcia 6.4 - wierzyć się nie chce ;) 2. Ktoś wyżej pytał o wyjazd do domu w sobotę... Pani wraca z wyjazdu 11-go i ma dzwonić. No to czekamy... Jeśli zadzwoni, planujemy wyprowadzkę w sobotę, 16-go, bo w piątek niestety nie dam rady. Quote
inka33 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 (edited) Nutusia napisał(a):Pewnie niektórzy pamiętają jak to było z adopcją Lali. Gdy p. Ewa z Zosią i Józkiem przyjechali poznać Lalkę, tłumaczyłam na czym polega umowa adopcyjna i po co się ją podpisuje. I potem, gdy zawiozłam Lalę do DS i przyszło do podpisywania umowy, Józio całkiem serio powiedział, że on wie, że jest dzieckiem i nie może takiej umowy podpisać samodzielnie, że musi to zrobić Mama, bo to ona będzie za Laluchnę odpowiedzialna, ale on mnie baaaaaaaaardzo prosi, by mu pozwolić też się podpisać. No i się podpisał! :) I umowy dotrzymuje! :) No, no, to masz co chciałaś...! No to się spłakałam! :mad: Życzę Józiowi zdrówka moc! :) A Tobie Nutusiu i psiakom żadnych więcej przygód otwieralnofurtkowych i przeddrzwiowych! :modla: Edited March 10, 2013 by inka33 Quote
Mattilu Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Nutusia napisał(a):Nio... Ostatnią jest to, że wczoraj skręciłam nadgarstek :( jak nadgarstek? Quote
Nutusia Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Spuchnięty i przekręcić nie mogę... Mam nadzieję, że się obejdzie bez pomocy medycyny ;) Quote
malagos Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 To życzę dobrego dnia :) Kawa wypita, trza się brać za robotę. Czego i Wam życzy ciocia malagos. Aha, 28 kwietnia jest Dzień Ziemi - festyn na Polach Mokotowskich. Zawsze się spotykamy, to moze i tym razem w poszerzonym gronie?..... Na Polach jeste duuuuużo miejsca :) Quote
Ziutka Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Nutusia napisał(a):Spuchnięty i przekręcić nie mogę... Mam nadzieję, że się obejdzie bez pomocy medycyny ;) A w pracy jesteś, czy w domku ? malagos napisał(a):Aha, 28 kwietnia jest Dzień Ziemi - festyn na Polach Mokotowskich. Zawsze się spotykamy, to moze i tym razem w poszerzonym gronie?..... Na Polach jeste duuuuużo miejsca :) Na 99,9 % bede :) z Wami :eviltong: Quote
Nutusia Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Oj, to może i mię zabierzesz po drodze! ;) Dzieciątkiem się zajmę... :) Quote
M&S Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Nutusia napisał(a):Nio... Ostatnią jest to, że wczoraj skręciłam nadgarstek :( Fatalnie....idź do lekarza Nutusiu. Pozdrawiamy. Quote
Recommended Posts