Poker Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Nutusiu ,ale ten Twój mężczyzna kochany.Mój też tak gada do suniek, każde rozstanie okropnie przeżywa. Quote
inka33 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Asiaczek']Pare przystanków tramwajowych dalej... przy TVP[/QUOTE] O! To jakbyś płyty jakieś u mnie kupiła, to byś miała gratisową dostawę TeŻeto-kurierską! :diabloti: Quote
Nutusia Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Moja męcizna najbardziej chyba przeżyła rozstanie z Moteuszem. No i z Krecikiem, którego do dziś nie może odżałować :) Jeśli chodzi o Fraszkę, to sprawa się nieco skomplikowała, a właściwie wydłużyła... P. Ania wczoraj do mnie zadzwoniła, że nieoczekiwanie wyskoczył jej wyjazd od 7 do 11 marca. Musiałaby na ten czas zostawić Fraszkę pod opieką Mamy, a to nie jest najlepszy pomysł, żeby po kilku dniach w nowym domu i z nową panią, znów psinę na tydzień przerzucać gdzie indziej... Ponieważ 11 to jest poniedziałek, lepiej byłoby zaczekać do weekendu - z wiadomych powodów. W piątek, 15-go nie będę mogła zawieźć Fraszynki do Wwy - dopiero w sobotę 16-go. P. Ania powiedziała, że bardzo przeprasza i że - choć bardzo jej zależy na adopcji Fraszki - zrozumie, jeśli nie będę chciała czekać. No, ale wiadomo - adopcje psiaków to nie piekarnia! Już przecież przerabialiśmy czekanie na domek - jakże... opłacalne ;) Quote
AMIGA Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Ta ja się odwzajemniam Nutusi i pluje tfu tfu tfu 3 razy za lewe i 3 razy za prawe ramię, żeby Freaszeczka trafiła do TEGO Naj - domku Quote
Poker Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Czasem lepiej poczekać , niż nagle to po diable. Quote
Nutusia Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Absolutnie, jak mawia Joanna Żółkowska ;) Quote
AMIGA Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Poker']Czasem lepiej poczekać , niż nagle to po diable.[/QUOTE] Tylko z tą cierpliwościa w oczekiwaniu czasami nie jest za dobrze Quote
Nutusia Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Najgorzej jest z tym, że w tym czasie można już następnemu pomóc... Quote
Mattilu Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Nutusia']Moja męcizna najbardziej chyba przeżyła rozstanie z Moteuszem. No i z Krecikiem, którego do dziś nie może odżałować :) Jeśli chodzi o Fraszkę, to sprawa się nieco skomplikowała, a właściwie wydłużyła... P. Ania wczoraj do mnie zadzwoniła, że nieoczekiwanie wyskoczył jej wyjazd od 7 do 11 marca. Musiałaby na ten czas zostawić Fraszkę pod opieką Mamy, a to nie jest najlepszy pomysł, żeby po kilku dniach w nowym domu i z nową panią, znów psinę na tydzień przerzucać gdzie indziej... Ponieważ 11 to jest poniedziałek, lepiej byłoby zaczekać do weekendu - z wiadomych powodów. W piątek, 15-go nie będę mogła zawieźć Fraszynki do Wwy - dopiero w sobotę 16-go. P. Ania powiedziała, że bardzo przeprasza i że - choć bardzo jej zależy na adopcji Fraszki - zrozumie, jeśli nie będę chciała czekać. No, ale wiadomo - adopcje psiaków to nie piekarnia! Już przecież przerabialiśmy czekanie na domek - jakże... opłacalne ;)[/QUOTE] Milo nam, ze czekanie na nas Nutusia uznaje za oplacalne ;) Troche sie martwie, ze to przekresla szanse sunieczki z Kozienic...:-( ?:-( Quote
Nutusia Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Najbardziej opłacalne dla... Hopki oczygwizdek! :) I nie mniej dla... Chmurki ;) Monika, ustaliłaś coś z mestudio?... Quote
Mattilu Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Napisalam do mestudio o naszych planach, piszac, ze Twoja decyzja zalezy od adopcji Fraszki, ale Ewa jeszcze mi nie odpowiedziala, a decyzja tak naprawde jest teraz chyba w Twoich rekach...Ja podtrzymuje moja propozycje! Quote
malagos Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Człowiek na głowie staje, dogadza tym psiakom, matkuje, a zobaczcie co robią ci, co ciężką kasę biorą za to!: http://www.dogomania.pl/forum/thread...mocy!!!/page33 Quote
Nutusia Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 Byłam, czytałam, wpisałam się i czekam na "gromy" ;) Quote
Nutusia Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 Zapraszam do obejrzenia albumu naszych podpopiecznych. Fraszencja zajmuje w nim 31 miejsce, ale na razie nieoficjalnie, bo na domek jeszcze chwilę musimy poczekać ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/240577-Ku-pami%C4%99ci-czyli-album-podopiecznych-Nutusi-%29 Quote
Mattilu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 No i jak tam Fraszeczka? nic a nic nie zmalowała? ale zupełnie nic? Quote
Nutusia Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Wygryza dziury w kocykach... i rogi poduszek... A wczoraj została... wyprana! Okropnie się ostatnio drapała - szczególnie rano (najchętniej na łóżku!!!). Bała się bardzo, ale nie usiłowała wyskakiwać z wanny. Potem się lizała jak kotek :) Teraz jest pachnąć i ma tak jedwabistą sierść, że nic tylko siedzieć i miziać! Dziś jedziemy do Doktora się zaczipować. Przy okazji zrobimy wpis do książeczki o sterylce. A potem już tylko kierunek DOM! :) Quote
Mattilu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Mmm, kocham mizianko po kąpieli. Hopka hopka z wanny i nie lubi ;) Quote
Nutusia Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 No to sobie wyobraź teraz, że Hopka jest... gładkowłosa ;) Quote
Ellig Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Nutusia']Wygryza dziury w kocykach... i rogi poduszek... A wczoraj została... wyprana! Okropnie się ostatnio drapała - szczególnie rano (najchętniej na łóżku!!!). Bała się bardzo, ale nie usiłowała wyskakiwać z wanny. Potem się lizała jak kotek :) Teraz jest pachnąć i ma tak jedwabistą sierść, że nic tylko siedzieć i miziać! Dziś jedziemy do Doktora się zaczipować. Przy okazji zrobimy wpis do książeczki o sterylce. A potem już tylko kierunek DOM! :)[/QUOTE] Fraszka zostaw te kocyki, do domku nie dlugo pojedziesz:) Quote
Mattilu Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Ellig']Fraszka zostaw te kocyki, do domku nie dlugo pojedziesz:)[/QUOTE] I będziesz musiala taki poobgryzany ze sobą zabierać...i jak to będzie wyglądało, no jak? Quote
Recommended Posts