Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Pare przystanków tramwajowych dalej... przy TVP[/QUOTE]
O! To jakbyś płyty jakieś u mnie kupiła, to byś miała gratisową dostawę TeŻeto-kurierską! :diabloti:

Posted

Moja męcizna najbardziej chyba przeżyła rozstanie z Moteuszem. No i z Krecikiem, którego do dziś nie może odżałować :)

Jeśli chodzi o Fraszkę, to sprawa się nieco skomplikowała, a właściwie wydłużyła... P. Ania wczoraj do mnie zadzwoniła, że nieoczekiwanie wyskoczył jej wyjazd od 7 do 11 marca. Musiałaby na ten czas zostawić Fraszkę pod opieką Mamy, a to nie jest najlepszy pomysł, żeby po kilku dniach w nowym domu i z nową panią, znów psinę na tydzień przerzucać gdzie indziej... Ponieważ 11 to jest poniedziałek, lepiej byłoby zaczekać do weekendu - z wiadomych powodów. W piątek, 15-go nie będę mogła zawieźć Fraszynki do Wwy - dopiero w sobotę 16-go. P. Ania powiedziała, że bardzo przeprasza i że - choć bardzo jej zależy na adopcji Fraszki - zrozumie, jeśli nie będę chciała czekać.
No, ale wiadomo - adopcje psiaków to nie piekarnia! Już przecież przerabialiśmy czekanie na domek - jakże... opłacalne ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Moja męcizna najbardziej chyba przeżyła rozstanie z Moteuszem. No i z Krecikiem, którego do dziś nie może odżałować :)

Jeśli chodzi o Fraszkę, to sprawa się nieco skomplikowała, a właściwie wydłużyła... P. Ania wczoraj do mnie zadzwoniła, że nieoczekiwanie wyskoczył jej wyjazd od 7 do 11 marca. Musiałaby na ten czas zostawić Fraszkę pod opieką Mamy, a to nie jest najlepszy pomysł, żeby po kilku dniach w nowym domu i z nową panią, znów psinę na tydzień przerzucać gdzie indziej... Ponieważ 11 to jest poniedziałek, lepiej byłoby zaczekać do weekendu - z wiadomych powodów. W piątek, 15-go nie będę mogła zawieźć Fraszynki do Wwy - dopiero w sobotę 16-go. P. Ania powiedziała, że bardzo przeprasza i że - choć bardzo jej zależy na adopcji Fraszki - zrozumie, jeśli nie będę chciała czekać.
No, ale wiadomo - adopcje psiaków to nie piekarnia! Już przecież przerabialiśmy czekanie na domek - jakże... opłacalne ;)[/QUOTE]

Milo nam, ze czekanie na nas Nutusia uznaje za oplacalne ;) Troche sie martwie, ze to przekresla szanse sunieczki z Kozienic...:-( ?:-(

Posted

Napisalam do mestudio o naszych planach, piszac, ze Twoja decyzja zalezy od adopcji Fraszki, ale Ewa jeszcze mi nie odpowiedziala, a decyzja tak naprawde jest teraz chyba w Twoich rekach...Ja podtrzymuje moja propozycje!

Posted

Wygryza dziury w kocykach... i rogi poduszek...

A wczoraj została... wyprana! Okropnie się ostatnio drapała - szczególnie rano (najchętniej na łóżku!!!).
Bała się bardzo, ale nie usiłowała wyskakiwać z wanny. Potem się lizała jak kotek :) Teraz jest pachnąć i ma tak jedwabistą sierść, że nic tylko siedzieć i miziać!

Dziś jedziemy do Doktora się zaczipować. Przy okazji zrobimy wpis do książeczki o sterylce.
A potem już tylko kierunek DOM! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Wygryza dziury w kocykach... i rogi poduszek...

A wczoraj została... wyprana! Okropnie się ostatnio drapała - szczególnie rano (najchętniej na łóżku!!!).
Bała się bardzo, ale nie usiłowała wyskakiwać z wanny. Potem się lizała jak kotek :) Teraz jest pachnąć i ma tak jedwabistą sierść, że nic tylko siedzieć i miziać!

Dziś jedziemy do Doktora się zaczipować. Przy okazji zrobimy wpis do książeczki o sterylce.
A potem już tylko kierunek DOM! :)[/QUOTE]
Fraszka zostaw te kocyki, do domku nie dlugo pojedziesz:)

Posted

[quote name='Ellig']Fraszka zostaw te kocyki, do domku nie dlugo pojedziesz:)[/QUOTE]

I będziesz musiala taki poobgryzany ze sobą zabierać...i jak to będzie wyglądało, no jak?