Seaside Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 http://www.jelenia.schronisko.net/adopcja4723-0.html 8 kwietnia znaleziona w Cieplicach i dostarczona do schroniska w Jeleniej Górze. Jeśli się zgubiła - to nikt się po nią do tej pory nie zgłosiłnie zgłosił :( :shake: piesek wesoly i kochany, taka przylepa slodka, mlodziuchna bardzo jest. na boksach zginie :placz: :placz: :placz: :placz: Prosimy o pilna pomoc :( Tel Karci - wolontariuszki 604 698 148 Quote
Jola_K Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 sliczna, kochana psinka prosimy o pomoc w ogloszeniach suni jakie imie nadamy? Quote
Jowita Poznań Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 słodycz, słodycz ...z tym sie zgodze- w gore malenka! Quote
Seaside Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
karcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 podnosze sunieczke. Jest naprawde kochana, taka w sam raz do kochania Quote
Seaside Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 W górę niech cię zauważą :( kto zrobi malutkiej allegro?? :( Quote
iwop Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 daj tekst i kontakt to ja wystawie. przydałyby sie tez ogłoszenia w innych miejscach. Quote
Seaside Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Zdjęcia mamy tylko takie, wiadomości ja też tylko te co w 1 poście, może karcia dopisze coś więcej, na miary nie wiem czy na schronisko czy na ciebie karolinko??? :oops: Kurcze - innej wtyczki tam nie mamy ;) Quote
karcia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 namiary moga byc oczywiscie na mnie, 0604698148 sunka jest przeslodka i starszliwie sie garnie do czlowieka, taka milusinska jest. Licze ze jej adopcja pojdzie szybko, moze nawet w ten weekend ja ktos wypatrzy. Dalam ja na duzy wybieg do dwoch malych suczek (Kenii i drugiej, dla ktorej o watek bede prosic, tylko nie mam czasu jej jeszcez opisac) wiec jest bezpieczna, a to najwazniejsze Quote
iwop Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 dziewczyny to napiszcie jeszcze jakis super tekst do aukcji bo ja naprawde mam trudny dzień i nie dam rady sklecic...:shake: Quote
Seaside Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 cholera yacyelam pisac ale literki mi sie na klawiaturye poreyestawoiaz!!!!! help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
Seaside Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Nazywam się ....... i mam dopiero rok.., Kilka tygodni temu zostałam całkiem sama :( Nie pamiętam jak to się stało, może mnie zostawiono?? A może po prostu się zgubiłam...... Nagle zabrakło wokół mnie znajomych twarzy .... :( ktos wziął mnie i zaprowadził do takiego dziwnego miejsca..... Jest tu dużo pieskw, ale jestem malutka i mnie zaczepiają :( Jedna Pani dała mnie do koleżanek u których na razie mam spokój, ale tak mi źle.....Płaczę i płaczę...... A kiedyś było tak fajnie.... może znów się wszystko zmieni na lepsze?? Proszę zabierzcie mnie stąd szybciutko :( Maleńka, rudziutka, długowłosa jamniczka.... Młodziutka jeszcze. Znaleziono ją w Cieplicach i dostarczono do schroniska w Jeleniej Górze. Jest bardzo zagubiona i płacze. To najmilsze stworzonko w schronisku. Pomóż i zabierz ją do swojego domu..... Kontakt......... Quote
Seaside Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 dyiwne ale w wordyie mi dyiala a tu nie nie wiem czy tak moye bzc bo kiepski ye mnie pisarz :oops: :oops: :oops: potryebne imie :p Quote
Seaside Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 moze boni, dusia albo ...... sonia......... prosze sonia :oops: moja pierwsya jamnisia dlugowlosa nazywala sie sonia :-( Quote
iwop Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 AUKCJA JAMNISI: (pozwoliłam sobie troszke zmienic tekst) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=185769106 Quote
Seaside Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 to dobrze :loveu: bo ja kiepska w te klocki jestem :oops: :oops: :oops: dziękujemy ślicznie :loveu: Quote
malagos Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 No, panianko, zabieraj się z tego schroniska, to nie miejsce dla Ciebie! Quote
roksa10 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 a czy mozecie cos wiecej napisac o tym piesku, bardzo prosze Quote
Jola_K Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 roksa10 napisał(a):a czy mozecie cos wiecej napisac o tym piesku, bardzo prosze karcia wie najwiecej o psince pewnie wkrotce napisze ci wszystko co o niej wie Quote
karcia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 roksa10 napisał(a):a czy mozecie cos wiecej napisac o tym piesku, bardzo prosze no generalnie to juz wszystko napisalam. jest bardzo cieplym i przyjaznym pieskiem. umie chodzic na smyczy, jest bardzo wesola i towarzyska, nie wykazuje ani troszke agresji w stos do innych suk. jest nastawiona na czlowieka, cala reszte ma gdzies ;) fajne wesoly ruchliwy psiaczek Quote
iwop Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Na allegro jamnisia ma 1 obserwującego... może cos z tego bedzie... Quote
Recommended Posts