Jump to content
Dogomania

Petunia teraz Zosia w DS :). Inka w DS. Pozostał dług, prosimy o pomoc !

Recommended Posts

• Replies 678
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zacytuje ciocie Halabajowke z innego watku :)
"Nowe nabytki Hałabajówkowe czyli Kawa Inka i Żuczek Mruczek, pomimo tego ze na 99,9% się wcześniej nie znały to się bardzo zżyły....chyba przez wspólną podróż ;-)
Bardzo ładnie chodzą na spacerki. Ini skacze jak piłeczka fajna jeszcze całkiem młoda suczynka. Spokojnie można ją będzie ogłaszać wcale nie jako staruszka :multi:"

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
Zacytuje ciocie Halabajowke z innego watku :)
"Nowe nabytki Hałabajówkowe czyli Kawa Inka i Żuczek Mruczek, pomimo tego ze na 99,9% się wcześniej nie znały to się bardzo zżyły....chyba przez wspólną podróż ;-)
Bardzo ładnie chodzą na spacerki. Ini skacze jak piłeczka fajna jeszcze całkiem młoda suczynka. Spokojnie można ją będzie ogłaszać wcale nie jako staruszka :multi:"

Mnie też się wydaje, że ta wspólna podróż sprzyjała integracji.

Razem wyruszyły z piekła do nieba:loveu: i teraz się pilnują nawazjem

Posted

Hałabajówka napisał(a):
Miały miały :) bo moje prywatne małe dziecko nie chce samo zostawać w domu :mad:

Nie mogłam się powstrzymać przed wstawieniem zdjęć z Kluską- Maszą ;).

Posted

ciociu jezeli z tego transportu moze isc reszta na Ineczke, czyli 150 zl (bo transport wyszedl chyba 250 zl tak?, potem sie cofne i sprawdze najwyzej dokladnie, dzisiaj tak na szybciutko wszystko) i z mojego bazarku moze bedzie 110 zl, ale jeszcze 9 puzzelkow brakuje, to lacznie mamy 260 zl

+ te wplaty:
WPŁATY:
1. dulska (dogo) 50 zł
2. asiek.I-g (dogo) 20 zł
3. Katarzyna W. 91,41 zł
4. Joanna P. 20 zł

musze odjac odrobaczenie i odpchlenie, i nie wiem czy cos jeszcze, potem sie cofne i sprawdze, ale to juz nie dzisiaj...

Posted

tylko, ze Zuczek ma w skarbonce:

WPŁATY:
1. Pani Katarzyna K. 100 zł
2. Dulska (dogo) 50 zł (20 zł deklaracja stała, 30 zł "kieszonkowe" na nowe życie)

musze odjac od tego odrobaczenie i odpchlenie...

wiec moze reszta na Ineczke, bo z ta sterylka jest w wiekszej potrzebie? a na Zuczka moge prosic o wsparcie w kolejnych miesiacach o pomoc... na Ineczke, chyba nie bedzie tyle chetnych do wplaty, bo jednak nie okazala sie biedna staruszka... ale to ty ciocia decydujesz :)

Posted

Nie wiem ile ostatecznie bedzie z mojego bazarku, wiec na razie faktyczne wplaty umieszczam:

WPŁATY:
1. dulska (dogo) 50 zł
2. asiek.I-g (dogo) 20 zł
3. Katarzyna W. 91,41 zł
4. Joanna P. 20 zł
5. obiezyswiat75 (dogo) 400 zł
Razem 581,41 zł

WYDATKI:
1. Transport 250 zł
2. Odrobaczenie i odpchlenie 21 zł

SALDO:
310,41 zł

ps. jezeli cos pominelam to ciocie poprawcie.. wyzywienie pewnie potem sie okaze ile..